total remote control...

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
nevidljivi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 18. Jan 2006. 03:18
:: LG Optimus L7 II
:: Samsung GT-C3322

Post od nevidljivi »

To je tačno, program za remote control radi isključivo na Symbian telefonima, raspitao sam se u međuvremenu. Skinuo sam Bluetoth remote control sa linka koji je dao schonne, nisam ga još instalirao, pa me zanima da li je to program za upravljanje PC računraom sa mobilnog telefona putem BT-a?
Ghost

w74
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 02:57

Post od w74 »

mozes upravljati pc winamp mediaplayer u maus po monitoru nista vise zgodno ako hoces da slusas muziku iz fotelje da ga koristis kao dalecinski za cd player :D

Edit:
zaboravio sam moras imati i bluetootha u pc-u a za te pare mozes si kupiti fm-tv tjuner i imaces daljinski , radio i tv naravno za kvalitetniju moras da doplatis 10 eura :D
spodelite znanje drugima kako bi nekad pomogli i sebi :)

altas
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 19. Jan 2006. 15:39

Post od altas »

nevidljivi napisao:To je tačno, program za remote control radi isključivo na Symbian telefonima, raspitao sam se u međuvremenu. Skinuo sam Bluetoth remote control sa linka koji je dao schonne, nisam ga još instalirao, pa me zanima da li je to program za upravljanje PC računraom sa mobilnog telefona putem BT-a?
Ne, nego je to program za generisanje HID profila, koji preko bluetootha omogucavaju upravljanje racunarom. Naravno trebas imati uparen telefon sa kompom, a hid se pokrece iz telefona. a sto se tice programa gore navedenog, da ne smaram, evo ti primer: znas precice preko tastature za pustanje muzike iz winampa, konfigurises svaki taster sa svakom precicom u bt remote control, napravis hid profil prebacis u telefon i to je to!

evo jos jednog, ali nazalost shareware programa za upravljanje racunarom http://www.salling.com/Clicker/

fifty
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 31. Jul 2006. 01:19

Post od fifty »

altas, zanima me kako da uparim fon sa kompom ( konkretno w810i )? Jel se *.hid fajl salje na telefon bluetooth-om ili preko USB kabla? I u opste kako se koristi i da li ima jos neke namene? Evo slike sa mog kompa dokle sam ja stigao:...

Slika

Odgovori