K750i Bluetooth

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
C1clajb3k
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 13:20

K750i Bluetooth

Post od C1clajb3k »

Ovako....Prvo sam u servisu flashao software na W800i,nakon toga mi bluetooth uvjek zablokira pri uključivanju ili isključivanju,ili mi napise da je bluetooth isključen a kad ugasim telefon i ponovo upalim bluetooth je ukljucen iako u opcijama stoji ukljuciti bluetooth.E sad posto je meni tel. bio predobar sa tim softwareom to je bila jedina mana.Tako da sam radi sebe i ostalih odlucio vratiti na K750i.Stavili su mi ja mislim najnoviji software 1N035 čini mi se,ali je problem ostao....Zašto i dali oni u servisu sačuvaju originalne softwareove....Garancije vise nemam jer sam flashao na W800i....

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Na R1N035 se buguje bluetooth (imam ga i ja, nikako da odem da flashujem), ne gubi se garancija kada se flashuje, idi flashuj ga ponovo ali na R1BC002 i necesh imati problema. Tamo gde si flashovao zali se da ti ne radi bt i da ti stave taj R1BC002 (za DZ ako je moguce) i to je to.

R1BC002 garant popravlja problem.
poz 8)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

C1clajb3k
Novajlija
Novajlija

Post od C1clajb3k »

A kako znas da rjesava problem kad ti nisi svoj flashovao?
I taj W800 ima R1N035?Gubio sam garanciju jer sam flashovao novi mobitel u servisu a ne tamo di sam ga nabavio....Drugi je IMEI sad...Jel to nekak moguce vratit da mi stavi IMEI koji ja hocu,jer mi pise na racunu koji je bio?I joystick mi blokira,vec me lagano izludjuje...kak to rjesit...lik mi je reko da samo promjenom joyticka a on je 200kn...Inace..zivim u zagrebu....I da..I SEUS i stranica myK750i.net kaze da nema noviji software...pitanje jel u servisu imaju taj koji ti kazes

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dario »

Znam, postoji R1BC002 za w800 i to resava problem sa bluetooth-om. To je definitivno tacno i radice ti 100%. A to sa tim servisima, ne znam sta si ti radio to bi ti sam trebao da vidish sta cesh. Ne znam da li pomaze i koliko "ciscenje dzoistika". Sto se tice dzoistika nemam nikakvih iskustava pa ne mogu nista precizno da ti kazem. Jedina proverena informacija sto se tice dzoistika je da kod nas zamena kosta 10evra.

btw koliko ti je star w800 ?
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

C1clajb3k
Novajlija
Novajlija

Post od C1clajb3k »

Imam K750i a ne W800i....rekao sam samo da sam jedno vrijeme imao software od w800 no kako bluetooth nije radio vratio sam na k750i al problem je ostao...

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dario »

Nema veze koji telefon imas (tj. koja je maska), stavi R1BC002 za k750 ili za w800 i resicesh problem. Ne vidim koji je problem, odnesi u servis, daj im koliko traze i to je to. (kod nas je 10evra).

poz 8)

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Ja imam najnoviji i to je R1BC002,sve odlicno radi,bluetooth,sve nemam primedbi,slike su dobre,video dobar.Ubaci i bices miran.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Odgovori