Nema lampicu, pfffffff uzas . Razumem da nema autofocus jer je 3G Music Phone ali to sto nema lampicu ne mogu da im oprostim. Ne svidja mi se.
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Da izgled je stvarno dobar, meni se svidja taj button za kameru kako je uvucen i prednji deo telefona (zadnji deo je ruzan).
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Jaaaoj jeste, ispadoh glup u drustvu, to sam imao na nekom telefonu sad sam se setio (mislim da je Sharp, pre par god.), ma nema veze, bolje izgleda nego ovi, čoveče kad ga ušarene, pa te onda "napada" opcija koju skroluješ. Što bezveze, baš deluje onako ozbiljno, ovi drugi su ono, k'o za decu.
Pa ne stvarno, uvek me nerviralo kad staneš na, recimo, "Poruke", a ono ti iskoči (Bu!) pa se neprirodno uveća, mislim, čemu, ovo je kul, kao na kompu.
Ko šiša 3G, bitan je zvuk i samo zvuk, i malo izgled. A i taj striming će da pukne kao lubenica kad posle SP u Nemačkoj ne uvedu TV kroz radio talase, fridom!!!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.