Azimuth napisao:Ne bih da mracim, ali em pokazuje da si u momentu slikanja SS-a bio na wifi, em na grafikonu pokazuje da je na wifi konstantno bio, a to znaci i osvetljenje na minimum.
Nego, jel mozes neki mini review da napravis? Ali objektivan da budes, sa vrlinama i manama.
Nisi upucen,bez obzira sto sam bio na Data konekciji na vecini ako ne i svim droidima pokazuje da je wifi bio stalno on(verovatno zato sto niko nikad ne gasi wifi,mozda jedino prikazuje da ne radi ako se u podesavanjima skroz ugasi)
Sto se tice review-a,cini mi se da sam vec pisao o tome na predhodnim stranama,ali ajd par reci samo:
Znaci sve u svemu sam jako zadovoljan,jer sam znao sta kupujem.
Ja volim ovaj dizajn Sonija,i dizajn sa izradom je kod mene za najvisu ocenu.
Baterijom sam takodje zadovoljan,obzirom da je 300 mAh slabija od Z2 lepo drzi.
Kamerom sam zadovoljan isto,mada ima mesta za boljitak(nadam se kroz softver update)
Ekran je malo lepseg prikaza cini mi se od Z2,nekako su boje definsanije,ali S5 sa Super Amoledom je najbolji od sva 3.
Poseban plus ovog modela je zvuk na slusalicama:jednom recju izvanredan,primecuje se razlika i u odnosu na Z2 i S5.
Stereo zvucnici su sasvim dobri iako sam tu bio malo skeptican citajuci na par mesta da nisu nesto.
Od kad sam ubacio M softver zagrevanja nema uopste,tako da SD810 radi lepo.
Prilikom razgovora se cuje bas lepo,touch je precizan...sta jos da napisem.
Kao jedinu pravu manu bih naveo uzasno slabu podrsku na XDA,sve ostalo je zaista za pohvalu.Da ima nesto sto mi smeta osim toga napisao bih,mada realno prelaskom sa Z2 nisam dobio neki bas WOW efekat(ali to je neka druga prica od koje pate svi prroizvodjaci danas stancovanjem novog flagshipa svakih 6 meseci.)