Kad se otvori ona klasicna tastatura unutra je prazno a qwerty tastatura je naslonjena na ekran pa onda zato mislim da se ne otvara i ona,pazi koja bi to glupost bila 2 preklopne tastature a kod P910 je onako lepo reseno,ne ide se"s' konja na magarca"!
Pozdrav
Ma u redu je dugi,primetio sam i ja da vole ovde neki da se kuni vise u Nokiu nego u boga ali ima i SE pristalica,a kako firma pravi sve bolje telefone bice ih sve vise,cak sam i ja skoro skroz resio da predjem u tabor SE (bar K750) samo da prodam 6680,dosadio mi Symbian za manje od 2 meseca,novi rekord!
Pozdrav
Lomnica_city napisao:Ma u redu je dugi,primetio sam i ja da vole ovde neki da se kuni vise u Nokiu nego u boga ali ima i SE pristalica,a kako firma pravi sve bolje telefone bice ih sve vise,cak sam i ja skoro skroz resio da predjem u tabor SE (bar K750) samo da prodam 6680,dosadio mi Symbian za manje od 2 meseca,novi rekord!
Pozdrav
Ja nisam fan ni Nokie ni SE tako da kao "neutralac" mogu da vidim to favoriziranje.
Symbian je pravljen kao OS za poslovne mobile kako bi se olaksao zivot poslovnim ljudima, ali izgleda da je vise postao igracka za omladinu i decu. Svaki fon dosadi pre ili kasnije, pa cak i symbian, jer ko to igra i instalise nove igre i programe non-stop, niko osim osnovaca
Za mesec dana provalis sve mogucnosti i podesis fon prema svojim potrebama i to je to.
Da,samo sto ja ne spadam ni u osnovce a ni u tinjdzere pa me nisu privukle igrice kod Symbian-a,ali iskreno nije problem instaliranje programa,ima ih na internetu koliko hoces,nego je problem sto za skoro sve sto mi treba kod telefona ja MORAM da nadjem neki program jer telefon ili nema nesto ili ima tek toliko da se kaze da ima!Za malo sta su se potrudili da naprave sto se kaze"zaokruzen proizvod"a ja nemam zivaca da stalno jurcam po internetu i trazim programe za ovo ili ono,pa ni neki od njih ne valjaju ili ne rade na mom Symbian-u...!Bruka koliko zna ponekad da bude dosadan i naporan Symbian,a ja necu da mi nista utice na lepotu i mladost pa zato razmisljam da se"otarasim bede"!
Pozdrav
koristim sep910i od prvog dana kad je stigao ovde kod nas i cekao sam sa nestrpljenjem da vidim i to cudo od cuvene p serije i iskreno kad sam video dizajn razocarenje je potpuno.....ocigledno prelazim na nokiju jer po meni vise vredi sacekati n80 ili n92
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
Ovaj uredjaj je zaista neverovatan. Definitivno cju ga uzeti chim bude dostupan kod nas po nekoj pristojnijoj ceni... Mislim da je izostanak touchscreen-a ono shto ogranichava Nokia telefone, mada ima i ljudi kojima to nije bitno, shtavishe smeta im... SE p990i je pun pogodak, po svakom kriterijumu!!!
Ako ovo cudo bude imalo kameru bar ko k750,procesorsku snagu kao prosecan PDA (da moze da pusta divx u 320x240) i cenu ispod 500e ima kucu da prodam i da ga kupim
Nekako mnogo volim te All in One uredjaje a ovaj SE bas pretenduje da bude najbolji medju njima.
Za razliku od Nokie, SE je mnogo realniji u cenama... nadam se da ce tako da bude i za ovaj model... ohladio sam se od N80 i N91, barem u narednih pola godine- godinu dana...
halo pa zar ne vidite da je uvek bilo i bice (kolko para, toliko i mjuze)na kraju krajeva sve sto je bolja firma, veca, vece trziste ima vecu cenu proizvoda i bolje se kotira, duze drzi cenu polovnih njihovih proizvoda , nisam pristrasan ali sta god izbaci Nokia ima cenu 20% vecu nego S Erikson i cena mu opstaje dugo visoka naravno da to diktira kvalitet , ponuda i potraznja.Nokia je usla na sva trzista sveta dok ovi "sitni" kupe mrvice pozdrav
kroko035, gresis ovaj gresis silno sinak. P800 ,P900 i P910 su telefoni koji si najvise drzali cenu care,pegledaj sad cenu novog/polovnog P910 i polovan P900 je 200e a kad se pojavio!!!
Kupis i vozis,znas sta imas, sta mozes i imas tacno utisak da sve radi na svom mestu kako treba.
Perfekcija.
Ja se nisam ni nesto interesova preterano za N80,ovo cekam od prvog dana,ljubav na prvi pogled,onaj kome treba telefon za igre i zajebanciju nije kupovao SonyE. P seriju i tako ce biti i biti.
Ima li neko informacije za nase trziste??
Na nasem sajtu SCG stoji uskoro dolazi i dolazi ali kad ce vise?
[quote="6630 app"]kroko035, gresis ovaj gresis silno sinak. P800 ,P900 i P910 su telefoni koji si najvise drzali cenu care,pegledaj sad cenu novog/polovnog P910 i polovan P900 je 200e a kad se pojavio!!!
Kupis i vozis,znas sta imas, sta mozes i imas tacno utisak da sve radi na svom mestu kako treba.
Perfekcija.
Naravno ziv covek i gresi ali vidi recimo site www.ricardo.ch ili neki slicni kakve su cene polovnih telefona i sta se vise trazi i kupuje
ko jos gleda "nas" sajt SE-a... ne zna se jos kada tje tacno izatji P990 ni u inostranstvu a kamoli kada tje dotji kod nas ( pogotovo ne original) jer postoje problemi... i cena tje biti prilicno visoka za veliq vetjinu...
akki napisao:ko jos gleda "nas" sajt SE-a... ne zna se jos kada tje tacno izatji P990 ni u inostranstvu a kamoli kada tje dotji kod nas ( pogotovo ne original) jer postoje problemi... i cena tje biti prilicno visoka za veliq vetjinu...
Braticu sajt je Svajcarski obavezno ga poseti ima svasta i samo treba da imas otvoren nalog za licitaciju !!!!!!!!!!!
jao bre, izasao je u belome svetu, cena, prava sitnica - oko 1000 evra....
cena ce, nadam se, poceti da pada ali to ce sve ici veoma sporo...
ja samo znam da moram da ga imam
Obozavalac sam nokia telefona, ali ovaj p990 ima da jede zivu decu
Ma i p910i je po meni extra fon jos uvek samo ima zastarelu kameru..........ali ostalo.......nemam primedbe
Po ceni je slican n91 koja ima ono metalno kuciste i hard disc, ma strasne sprave iz p serije
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.