ORIGINAL ILI NE? UVERITE SE SAMI STA SVE MOZE DA SE URADI !!!!
Evo vam ga linkic : http://cnn.cn/shop/sonyericsson-k750i-c-28_105.html
ORIGINAL K750i ili ?
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- vlaki
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
- :: SG Note II
- :: Nokia 6630
shto je bespotrebna...
npr. meni je trebala adresa da 'proverim' jedan phone i lako sam se snashao>otvorio ovu temu, cliknuo na link i eto me tamo...
gledajte teme sa malo vedrije strane...
josh jedan pr. > dodje novajlija na sajt i vidi temu 'original k750i ili?' , ukljuchi je, pogleda link, i mozda upravo to presudi pri njegovom odabiru phona...
Pozz!

npr. meni je trebala adresa da 'proverim' jedan phone i lako sam se snashao>otvorio ovu temu, cliknuo na link i eto me tamo...

gledajte teme sa malo vedrije strane...
josh jedan pr. > dodje novajlija na sajt i vidi temu 'original k750i ili?' , ukljuchi je, pogleda link, i mozda upravo to presudi pri njegovom odabiru phona...

Pozz!

"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali
VLAKI Je totalno u pravu. Ova tema je za pomoc buducim kupcima, zapravo i nije neka pomoc, vise se moze reci da je totalno RAZOCARENJE. jer bukvalno ni jedan fon u BG nije originalan, mozete se i uveriti licno i sami....Ko zna kako to sve dolazi, kazu, sklapaju se u rumuniji, na brodovima i ko zna gde sve..... Nalepnice se zalepe, ubaci se novi SW i eto resenjaaaaaaaaaa !!!!