LUDOST prava, registrujte se...zatim pronadjite vas model aparata i onda podatke kao sto su telefoni, data, kalendar, task uvek i nikada necete izgubiti ili nekako obrisati... Proverite !!!
Koren, e da su nekom tako vazni tvoji podaci, svakako, bi ih pronasli i bez ovog servisa o kom pricamo...mada sam i ja, moram priznati, iz istog razloga skepricna prema ovome... ...ipak ih ovako dajes na izvol`te...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
ninolina napisao:Koren, e da su nekom tako vazni tvoji podaci, svakako, bi ih pronasli i bez ovog servisa o kom pricamo...mada sam i ja, moram priznati, iz istog razloga skepricna prema ovome... ...ipak ih ovako dajes na izvol`te...
Nisam bas mislio iz tog razloga, nego u smislu da mi je sigurnije da su mi na HDD-u ili CD-u jer internet prezentacije lako nestaju, dovoljno je samo jedan dan da napisu sajt vise nije hostovan na ovom mestu i mi ostadosmo bez nasih kalendara, kontakata... A u tom slucaju sta da im radimo? Ne mozemo cak ni ljutiti mail da im posaljemo! Zato sam ja skeptican u vezi sa tim
PozZ
ps A sto se tice toga da ce neko videti kada je mojoj babi rodjendan i slicno, pa dovoljno je samo da pita!
Ma jok, sto se ne opustite, i probate sa registracijom. Kao da njih u inostranstvu bas briga koje vi imate brojeve telefona. Pa pola sveta hostuju....bas njih briga za Srbiju da znate...
Slobodno mozete, jer prilikom registracije, dobija se unikatni pristup, samo sa jednog fona moze da se pristupi....Vidim da ribe najvise otkidaju na ove novine....oce da ostave telefone pa posle da vrate neke frajere jel???
Verujete mi ovi su postali sada toliko jaki da su nesto kao i sto mu dodje yahoo i google....tako da bas nece da prpadnu...a jos su plus i u jos vecem razvoju, prave i za outlook, i ostale stvarcice...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.