koji telefon

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
ruznistvor
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 08. Avg 2006. 12:10

koji telefon

Post od ruznistvor »

Skupio sam stotinak evra i resio da kupim telefon s namerom da mi traje bar godinu dana i po dana.
funkcije mi nisu toliko bitne koliko mi je bitno da telefon traje i da lici na nesto i da je SE.
U planu su mi k300 i k608, znam da su oni razliciti kao nebo i zemlja ali sta cu...
Mislio sam da kupim k608 ali mi on nekako deluje previse jeftino za sve te funkcije koje ima dok mi je k300 nekako realniji...sta da radim????
k500 i k700 me ne interesuju

6630 app
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 28. Mar 2006. 15:15

Post od 6630 app »

ruznistvor, definitivno K600(original telefon cist da tako kazem) ili K608(telefon radjen za potrebe mreze,znaci svi modeli su skinuti sa mreze i imas njihov meni i podesavanje,problema neces imati pri kupovini ovog modela ako naglasis u radnji gde kupujes da ti ubace sw od K600 tj. da ti flesuju K608 sa softverom K600,uglavnom svi vec ubacuju jer se javljaju problemi sa GPRS i mnogo su ruzne ikone na K608,ako ubacis softver K600 u K608neces imati problema niti kakva ogranicenja da ne mozes mp3 da postavis za zvoni ili da ti ne radi gprs).
Svaka preporuka za ove modele K600/608 za kupovinu,cena je realna za ono sto nude a nerealna je za Nokiu,pogledaj za te pare sta dobijas u nokii,zato se nemoj iznenaditi cenom ovih modela to je SE.

Pozdrav

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

ruznistvore, o k300 nemoj ni da razmisljas - telefon je slabog kvaliteta (tastatura i dzojstik) i ekran je STN (ili tako izgleda) .....

pozdrav...

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

K608 vs K300 = K608, definitivno! (k300 izbaci iz glave odmah). Mogao bi da uzmesh takodje K510 (pogledaj na sajtu da li ti se svidja). Ima mnogo bolju kameru od k608 (jedna od najboljih 1.3 mpix) ali ima 28mb memorije.

Izbor pada na K608 vs K510. I jedan i drugi telefon su ti jako dobri za te pare. K510 je noviji telefon, ja mislim da je on bolji izbor, uglavnom uzmi sta ti se vishe svidja (idi u neku prodavnicu, uzmi u ruke oba telefona i odluci se). Usput pogledaj ove review-e:

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_k ... iew-87.php

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_k ... iew-54.php
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-test ... sson/K600i

Oba telefona su ti SUPER za te pare, koji god da uzmesh bicesh zadovoljan, ja ti preporucujem k510. (btw k300 izbaci iz glave, taj klinac ne ulazi u igru sa ovim telefonima).
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Rasha
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 09. Jul 2006. 13:38

Post od Rasha »

ја сам нови поносни власник К600и и одушевио ме - препорука ;)

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Definitivno ti je bolje da kupis k600 ili k608 nego k510 i to zbog dosta stvari:boljeg displeja, poklopca za kameru, video poziva, vise memorije i na kraju meni jako bitnog fm radija.
Ja mislim da je to dovoljno razloga da uzmes k600 ispred k510 a trenutno im je ista cijena, mislim da je k608 jeftiniji od oba tako da bi on mozda bio najbolje rijesenje ali samo sa softverom od k600.
Pozdrav

Odgovori