Sva pitanja o sonyericsson k750i

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
perica perica
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 21. Avg 2006. 18:55

Sva pitanja o sonyericsson k750i

Post od perica perica »

Pozdravc drugari,
potrudio sam da sto bolje procesljam forum i koliko mi se cini ovo su jos ne postavljena pitanja. Ako se neko ponovili ne zamerite.
Dakle ponosni vlasnici doticnog telefona milim Vas da mi odgovorite na sledeca pitanja:

1. Da li u svakom kontaktu moze da se doda pojedinacna slika i poseban zvuk. U opisu na ovom sajtu pise da moze nekim kontaktima. Znaci da li moguca ta podesavanja na nivou kontakta a ne grupe

2.Koliko kontma moze da se stavi mp3 da bude zvono, e mene interesuje koliko je to glasno tj da li se lepo cuje

3.Neko je spomenuo u komentarima da telefon ne moze u isto vreme da vibrira i zvoni, nije valjda da je to istina

4.U opsu telefona pise da je slobodna memorija na telefonu nekih 30 mb, to je predpostavljam interena? Znaci prakticno ima 30+64 na kartici, ili sve zajedno 64

5.Posto imam nokiju 3650 hocu da sve kontakte prebacim u outlouk, da li je moguce izvrsiti sinhornizaciju (ubacivanje ) kontakata i rimajndera iz outluka na k750i. I uopste neki predlog da se najlakse prebace podaci sa nokije – simbian na k750

6.Da li je nekome padao telefon i koliko je otporan na udarce?

7.Sto se tice tema one se mogu naci na netu i bez problema menjati?

8.Da li se baterija na telefonu, moze da puni preko kabla koji se kaci na USB

Hvala
Poslednja izmena od perica perica u Pon, 21. Avg 2006. 20:08, izmenjeno 1 put ukupno.

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Dobro dosao
1.moze slika za ton mislim i da on moze
2.ne razumem ovo
3.ne secam se ja sam ga koristio stalno sa iskljucenim zvukom,mislim da moze
4.oko 35mb je na telefonu memorija je i 64 na kartici oko 99mb ispadne racunaj 100mb
5.pa ako imas sve te kontakte na sim kartici cim budes ubacio u telefon telefon ce te pitati da li da kopira kontakte sa sim na telefon
6.Meni nije padao jer sam ga cuvao kao malu bebu,nece ti ispasti kad budes ga video kakav je cuvaces ga ko oci u glavi
7.Da,ima cak i walkman tema koja je jako dobro uradjena samo mnogo trosi bateriju zbog onog walkman znaka koji je animiran
8.Ona se puni cim stavis usb na telefon

Slusaj mogao bi da ja ne otvaram novu temu,da ti ovo preimenujes u Sva pitanja o sonyericsson k750i ovde,ako ti nije problem jer sad kako je pala cena ovom telefonu sve vise i vise ljudi ima i mnogo njih ima pitanja :wink: 8)
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

perica perica
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od perica perica »

Primenovano :)

3. Da razjasnim 3.pitanje. Ako stavim mp3 kao zvono je li se dovoljno glasno cuje, znaci da ne bude da mi stoji u dyepu a ja ne cujem kako zvoni.

5. Skontao sam ja to ali meni su svi kontakti sacuvani na telefonu (vide unos za jedan broj). Ali mislim da sam pronaso nacin, telefoni se starog prebace u Outlook pa odatle u k750i.

6. Ma ja sam nespretan pa ce sigurno da pada :) Je li ima neko iskutva sa padovima
10X

6630 app
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 28. Mar 2006. 15:15

Post od 6630 app »

1. Moze svakom koji se nalazi u internoj memoriji telefona.
2. Ne razbiram drugu rec,veoma se glasno ji jasno cuje,ima odlican zvuk.
3.Nije istina
4.Interna memorija telefona je 40mb + 64mb kartica = 104mb
5.Moze.Ako imas mogucnost da sve kontakte iskopiras na SIM karticu na 3650 i kada ubacis u K750 iskopiras ih u internu memoriju.
6.Jeste vise puta po betonu i tepih ...,bio je u plasticnoj futroli koja ga je zastitila od grebanja a rad telefona je ostao normalan.
7. Mogu,ogroman izbor tema.
8.Da moze da se puni ako je kabal original.

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

6.Sto se padova tice veoma je izdrzljiv!Maska je fiksirana tako da na njoj ostaju ogrebotine a moze se promeniti jedino u servisu...

5.Moze na nacin kao sto je 6630 naveo,a...zasto ti lepo ne bi na licu mesta u radnji kojoj kupujes fon sve kontakte prebacio putem bluetooth veze sa 3650 na k750i?
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

perica perica, hvala sto si preimenovao,mislim da si sad dobio sve odgovore ako te jos nesto zanima pitaj :wink: 8)
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

perica perica
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od perica perica »

Drugari da se pohvalim kupio sam ga :) Za sada mi izgleda prilicno dobro izuzev kalendara. Molim za pomoc:

Kako se u kalendar ubacuje podsednik/unos koji treba da se ponavlja recimo svakog 6 u mesecu (video sam da ima alarm ali on se podesava u anjboljme slucaju po danima)?

Kako se menja zvuk koji podsetnik (miting) ispusta kada zvoni - video sam da za alarm ima, nije valjda da nema za kalendar

I dali moze da se namesti da se taj zvuk ponavlja do god ja ne pritsnem stop, a ne kao sto je sada svira 10 sekundi i prestane.

Ja sam na sve ove opcije navikao u kalendaru nokie 3650, nadam se da i ovde moze to da se sredi

Hvala

Odgovori