Novi SE Z610i!!!

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Novi SE Z610i!!!

Post od McLaren F1 »

Novi SE Z610i (MIYU) bi trebalo da izadje u narednih par meseci,ovo ce biti prvi SE telefon iz nove palete "Emotional design products"! :D :blinky: :o

Slika
Slika
Slika
Slika

Bice isporucivan u vise boja,imace kameru 2MP bez autofocus-a i blica,TFD display sa 262k i spoljasnji OLED (128x36),UMTS,videocalling,imace prosirivu memoriju preko Memory Stick Micro (M2) do 1GB,Bluetooth sa "stereo A2DP audio profile",XHTML browser, MP3 player, flight mode, SMS, MMS,USB 2.0 mass storage... :D ;) 8)
Neka me neko ispravi ako sam negde pogresio,po meni telefon stvarno extra izgleda iako mu funkcije i nisu bas najbolje,tu pre svega mislim na kameru,al dobro,napravljen je pre svega da dobro izgleda,jedva cekam da vidim sledeci fon iz ove nove SE palete!!! :D 8) ;)
Kako vam se cini? 8)

rocK
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Feb 2005. 21:07

Post od rocK »

hahahahhaha, pa vidi stvarno , inace telefon je bezzveze , ne donosi nista dosad ne vidjeno :disgust:
rocK for ever

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

em sto nema nista od funkcija (posebno), em sto je ruzan (znam da o ukusima netreba raspravljati ali samo mi je 1. slika simpaticna). sve u svemu bezveze
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

Crystal
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 18. Nov 2004. 13:51
:: Lumia 920

Post od Crystal »

Meni je telefon prelep :)
lici na onaj sony mp3 player...
Funkcije su uobicajene, al sta fali...

Andjeo
Slika

Jos ima i neku super foricu sa spoljnim ekranom kad zvoni.. extra!!!
Verujem da ce biti super popularan :)
NOKIA N8

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Slazem se s tobom Crystal,telefon stvarno extra izgleda iako mu funkcije i nisu neke :cry: !
Mislim da SE uopste i nije nameravao da napravi telefon koji ima extra funkcije vec telefon sa super dizajnom koji ce da kupuju ljudi kojima je bitniji izgled telefona nego funkcije! 8) :wink:
Ovo je tek prvi model iz nove palete SE proizvoda ("Emotional design products"),jedva cekam da vidim nove modele! :wink:
Cini mi se da je ovo odgovor na Motorolinu V3 seriju koja je i te kako prodavana! :D

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

znaci fontel ima dizajn nikad bolji i lepsi za Z seriju....nadmasili su sami sebe....prelep je...ma fantazija :roll: ..............
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Odgovori