p910i super....ali....
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
p910i super....ali....
Imam problem fon je extra i sve to, ali polovnog sam kupio posto naravno nemam para za nov i skontao sam da mi je disk s pc suite jako izgreban i ne mogu da instaliram drivere za dock station..... kolika je velicina drivera? da li da probam da skinem s neta? Ili bi mozda neko mogao da mi nareze svoj disk(naravno ponosni vlasnici p910i)?
5130+Koss the plug....
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
nije problem ni da se nareže ni da se prenese ili pak tome slično. mislim da sami drajveri ne zauzimaju mnogo.ako te zanima mogu da proveriim pa da ti pošaljem na dati mail!
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- Masterokrata
- Mobil manijak
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- Masterokrata
- Mobil manijak
to shto skidash je ceo pc suite sa mogucnostima restore i backup funkcije i download language opcijom,shto ti i preporuchujem da skinesh jer ti sam docking station nece bash mnogo vredeti bez ovih programchica...samo ti to skini i instaliraj,i treba da bude oko 20-30 i neshto mb,a update service ti posle ima otprilike josh toliko

- Masterokrata
- Mobil manijak
Ljudi kako da ga povezem s kompom? prepoznaje docking station i sija ono zeleno svetlo... ali kad stavim telefon na nju, nista..... ne mogu da podesim pc suite da mi prepozna telefon
Nemam pojma sta da radim? fon je stvarno vrh ali ja sam ga i uzeo radi sinhronizacije s racunarom na prost i brz nacin, a ne blutooth-om....uzas sta ciniti?

Nemam pojma sta da radim? fon je stvarno vrh ali ja sam ga i uzeo radi sinhronizacije s racunarom na prost i brz nacin, a ne blutooth-om....uzas sta ciniti?
5130+Koss the plug....
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Masterokrata
- Mobil manijak
E ljudi fon je bruka ali ne mogu da verujem da service pak 2 pravi problem, ih da mi je disk kod kuce instalirao bih ga je i o5 ne bi uspeo....hvala Sir_Oliver, araphel, VeNoM,
Kazite mi samo ako formatiram fon da li cu moci da zadrzim programe koji su na kartici? Mislim da nece uspeti ali otkud znam fon je bas cudo...
Gde da nabavim smart movie za njega? posaljite mi obavestenje na pp
Kazite mi samo ako formatiram fon da li cu moci da zadrzim programe koji su na kartici? Mislim da nece uspeti ali otkud znam fon je bas cudo...

5130+Koss the plug....
zadrzaces programe na kartici, samo one koji neke fajlove ne instaliraju na memoriju telefona...za smart movie, javi se meni na milosd@gmail.comMasterokrata napisao:E ljudi fon je bruka ali ne mogu da verujem da service pak 2 pravi problem, ih da mi je disk kod kuce instalirao bih ga je i o5 ne bi uspeo....hvala Sir_Oliver, araphel, VeNoM,