p910i super....ali....

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

p910i super....ali....

Post od Masterokrata »

Imam problem fon je extra i sve to, ali polovnog sam kupio posto naravno nemam para za nov i skontao sam da mi je disk s pc suite jako izgreban i ne mogu da instaliram drivere za dock station..... kolika je velicina drivera? da li da probam da skinem s neta? Ili bi mozda neko mogao da mi nareze svoj disk(naravno ponosni vlasnici p910i)?
5130+Koss the plug....

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

nije problem ni da se nareže ni da se prenese ili pak tome slično. mislim da sami drajveri ne zauzimaju mnogo.ako te zanima mogu da proveriim pa da ti pošaljem na dati mail!
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Masterokrata »

Ajde bas pogledaj evo ja skidam neke 3.1.1 sa ericsson sajta...videcu bas da li ce da rade...imaju 35 mb kao exe file...videcu da li ce raditi...
Ovoga sam se najvise bojao....ja navikao na plug & play, a ovo s pc suite je nesto novo za mene :roll:
5130+Koss the plug....

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Masterokrata, da ti mozda ne skidas program za update sw :| :? Drajveri su oko 13mb :? :unsure:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Masterokrata »

What the......? Kako? Sta? pojasni..... :blinky: :o :shock:
Cekaj ti pricas o pc suite za k750i? to si ti imao zar ne? Pa ja izgooglao neke drivere za pc suite za p910....i tezina je 35 mb....jel to dobro?
5130+Koss the plug....

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

pazi na cd drivers dir zauzima oko 1.8mb.ako ti ovo ne radi ti kaži da pošaljemo ovo čudno na mail. možžda je to to!
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

to shto skidash je ceo pc suite sa mogucnostima restore i backup funkcije i download language opcijom,shto ti i preporuchujem da skinesh jer ti sam docking station nece bash mnogo vredeti bez ovih programchica...samo ti to skini i instaliraj,i treba da bude oko 20-30 i neshto mb,a update service ti posle ima otprilike josh toliko :) :wink:

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Masterokrata »

Ljudi kako da ga povezem s kompom? prepoznaje docking station i sija ono zeleno svetlo... ali kad stavim telefon na nju, nista..... ne mogu da podesim pc suite da mi prepozna telefon :o
Nemam pojma sta da radim? fon je stvarno vrh ali ja sam ga i uzeo radi sinhronizacije s racunarom na prost i brz nacin, a ne blutooth-om....uzas sta ciniti?
5130+Koss the plug....

Mikele
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 08. Nov 2004. 22:49
Kontakt:

Post od Mikele »

Masterokrata, imas temu Uputstvo za povezivanje SE telefona sa PC-om, tu ti je objasnjeno lepo kako da povezes fon sa kompom!
Ex Sir_Oliver

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Masterokrata »

ja sam mislio da se ta tema odnosi samo na normalne telefone? :?
Zar procedura nije malo drugacija za p910?
E i da li mogu driveri od se p900?
5130+Koss the plug....

Mikele
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Mikele »

procedura je ista kad koristis PCSuite a za drajvere nisam siguran, probaj! ako nece drajveri od p900, skini od p910i, nisu ti drajveri veliki!
:? :?

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Masterokrata »

Ma imam najnovije full drivere od p910 sinoc sam skinuo, pazi imam skoro sve drivere, kazem skoro sve zato sto mi fale driveri za sm bus controlor tako nesto i to treba da se nalazi na sajtu proizvodjaca ploce ali nema...
Koristim dock station oznaka dss-25
5130+Koss the plug....

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Masterokrata »

E ljudi hvala vam neizmerno uspeo sam nekako da namestim i sve mi radi pod service pack 1 xp.....ladno ne mogu da verujem...telefon je tako STRAVA :)
izvinjavam se sto vicem :D
ali koliko sam odusevljen ne mogu da sakrijem 8)
5130+Koss the plug....

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

eto!super je da si reshio problem!i meni je neshto sp2 pravio problem,ali nisam hteo da se vracam na sp1 pa sam nashao neki zaobilazni put,ne secam se kako...u svakom sluchaju,uzivaj!

Mikele
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Mikele »

i meni je sp2 pravio problem, pa sam se vratio na sp1 i sad mi sve radi bez ikakvih problema!
Masterokrata, drago mi je sto si uspeo sve da podesis!
pozdrav
Ex Sir_Oliver

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Masterokrata »

E ljudi fon je bruka ali ne mogu da verujem da service pak 2 pravi problem, ih da mi je disk kod kuce instalirao bih ga je i o5 ne bi uspeo....hvala Sir_Oliver, araphel, VeNoM,
Kazite mi samo ako formatiram fon da li cu moci da zadrzim programe koji su na kartici? Mislim da nece uspeti ali otkud znam fon je bas cudo...
Gde da nabavim smart movie za njega? posaljite mi obavestenje na pp 8)
5130+Koss the plug....

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

sve dok ne formatirash samu karticu,sve ce ostati na njoj,on bi trebao da te pita koji drajv hocesh da formatirash.smart movie cesh dobiti od mene,samo shibni mail na pp,poslacu ti ako stignem vecheras kad se vrnem s posla a ako ne onda sutra sigurno! :wink:

Mikele
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Mikele »

Masterokrata napisao:E ljudi fon je bruka ali ne mogu da verujem da service pak 2 pravi problem, ih da mi je disk kod kuce instalirao bih ga je i o5 ne bi uspeo....hvala Sir_Oliver, araphel, VeNoM,
Kazite mi samo ako formatiram fon da li cu moci da zadrzim programe koji su na kartici? Mislim da nece uspeti ali otkud znam fon je bas cudo...
Gde da nabavim smart movie za njega? posaljite mi obavestenje na pp 8)
zadrzaces programe na kartici, samo one koji neke fajlove ne instaliraju na memoriju telefona...za smart movie, javi se meni na milosd@gmail.com

Odgovori