Pozdrav
Restartuje mi se komp kada ISKLJUCIM fon sa usb-a
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- Lomnica_city
- Expert

- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
- Masterokrata
- Mobil manijak

- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
Hm, ovoga se nismo setili svaka cast Miskoni, jesi li ti io imao skoro nekih problema tog tipa, pa si upucen?
Lomnica_city, sto XP ne bi radio na PII?
Ja imam na onom u magacinu xp i sve je ok, nemam pojma koji je radni takt procesora, ali je definitivno mali. Ispod 400 mhz sigurno
Zahtevnije aplikacije nemam, samo program za vodjenje materijalnog knjigovodstva.
Lomnica_city, sto XP ne bi radio na PII?
Zahtevnije aplikacije nemam, samo program za vodjenje materijalnog knjigovodstva.
5130+Koss the plug....
- Miškoni
- Administrator

- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Lomnica_city, toliko se često dešava pa da ga promovišu u reklamni prostor, a?
Masterokrata, nisam imao tih problema ali sam eto - upućen...
Masterokrata, nisam imao tih problema ali sam eto - upućen...
● PRAVILA FORUMA ●
- Lomnica_city
- Expert

Ma nece da radi jer je nesto nekompatibilno,ustvari to nesto je HPT366 kontroler i za njega postoji samo Windows 2000 drajver,neki kazu i da moze da se zbudzi na silu da radi na XP ali na toj Abit BE6 ploci nije htelo,ni sa update-om BIOS-a,samo BSOD pa BSOD,i sa SP1 i sa SP2!
Miskoni,izgleda da hoce i na tom smecu da zarade,moraju da povecaju zaradu,znas koja su sirotinja!
Pozdrav
Miskoni,izgleda da hoce i na tom smecu da zarade,moraju da povecaju zaradu,znas koja su sirotinja!
Pozdrav
Nije me bilo neko vreme, ali hteo sam da isprobam sve sto mi pada na pamet u vezi sa ovom temom i evo sta se sve desavalo:
BSOD se ne pojavljuje cak i kada iskljucim "automaticly restart" (bilo u win-u ili pri start-up-u), nego se komp isto restartuje kao i kada je ovo ukljuceno.
Kada se prikljuci fon na kabl, u device manager-u se pojavi sve sto je instalirano za fon, a to su nekih 7 stvari (cini mi se). Neke je moguce uninstall-irati (i/ili update-ovati), a neke od njih, kad kliknem na uninstall ili update, on kao krene sa tim i odjednom mi se isto onako restartuje komp. Ako slucajno kliknem disable na njih, takodje se odmah restartuje. Medjutim, nakon restartovanja, moguce je opet uraditi uninstall istih stvari i ovoga puta ce se lepo izbrisati. Na taj nacin sam izbrisao sve sto se instaliralo uz fon (uz milion "nasilnih" restarta, jadan komp), skinuo novi PC Suite (uz kog dolaze i drajveri za fon) instalirao sve to lepo opet redom (prvo drajveri pa posle PC Suite) i i dalje imam isti problem.
Dobio sam zelju da posaljem jedan mail sonyericsson-u, ali imam osecaj da bi oni bez ikakvog razmisljanja jednostavno okrivili moj komp za sve ovo.
Imate li jos neku ideju?
BSOD se ne pojavljuje cak i kada iskljucim "automaticly restart" (bilo u win-u ili pri start-up-u), nego se komp isto restartuje kao i kada je ovo ukljuceno.
Kada se prikljuci fon na kabl, u device manager-u se pojavi sve sto je instalirano za fon, a to su nekih 7 stvari (cini mi se). Neke je moguce uninstall-irati (i/ili update-ovati), a neke od njih, kad kliknem na uninstall ili update, on kao krene sa tim i odjednom mi se isto onako restartuje komp. Ako slucajno kliknem disable na njih, takodje se odmah restartuje. Medjutim, nakon restartovanja, moguce je opet uraditi uninstall istih stvari i ovoga puta ce se lepo izbrisati. Na taj nacin sam izbrisao sve sto se instaliralo uz fon (uz milion "nasilnih" restarta, jadan komp), skinuo novi PC Suite (uz kog dolaze i drajveri za fon) instalirao sve to lepo opet redom (prvo drajveri pa posle PC Suite) i i dalje imam isti problem.
Dobio sam zelju da posaljem jedan mail sonyericsson-u, ali imam osecaj da bi oni bez ikakvog razmisljanja jednostavno okrivili moj komp za sve ovo.
Imate li jos neku ideju?
- Lomnica_city
- Expert

- fain2daniel
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt: