fleshovanje w810i
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
fleshovanje w810i
Evo napokon mi je proradio SEUS, i nameravam da ubacim nov software na telefon! E, video sam neko uputstvo na ovom sajtu ali nikako ne mogu da ga nadjem... Jel mozete da mi pomognete?
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Kontakt:
n3mke@, pa konekcija ti je za medalju,ja koristim istu na poslu dok kuci imam sugavi dial up
trebace ti nekih 10-15 min da uradis update na sveziju verziju...ajde odradi to i javi kako fontel radi tj. dali imas neki bug kao npr. pri pozivu ili prijemu istog nepokazivanje fotkice koja je dodeljena kontaktu
sto je sa starijom verzijom radilo...verzija bi trebala da ti bude R4DB005 ako nisu promenili u zadnjih 10-ak dana...

trebace ti nekih 10-15 min da uradis update na sveziju verziju...ajde odradi to i javi kako fontel radi tj. dali imas neki bug kao npr. pri pozivu ili prijemu istog nepokazivanje fotkice koja je dodeljena kontaktu

One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
Taman sve odradio kako treba i kad je trebalo da nadje novi software kaze no new updates availible, your phone already have newest software.... nemoguce da imam najnoviji...!
sta je ovo?
U telefonu kad uradim onu foru sa strelicama >*<<*<* pise da imam verziju R4CE012 gore a dole pise neshto EROM: R3A005
sta je ovo?
U telefonu kad uradim onu foru sa strelicama >*<<*<* pise da imam verziju R4CE012 gore a dole pise neshto EROM: R3A005
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Kontakt:
Ok, evo mene i ovde, ne radi se o istom modelu ali se radi o istoj stvari. k750i za drugara: koji je firm najbolji, i šta je potrebno za taj pomenuti SEUS, i uopšte ako možete malo da me posavetujete jer uopšte nemam iskustva sa SE. Eventualno neka preporuka ili konkretan link na PP za firm.
Hvala!
P.S. Par tema pre ove sam video da najnoviji software nije toliko dobar kao ovaj za slike po mraku . . . . .

Hvala!
P.S. Par tema pre ove sam video da najnoviji software nije toliko dobar kao ovaj za slike po mraku . . . . .

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Kontakt: