Ja bi hteo da primam e mail na w 900...ako neko zna kako treba tacno da podesim parametre za vec postojecu adresu neka mi pomogne....
E da jel moguce skinuti vodafone u kucnoj radinosti...samo mi vizuelno smeta posto sam navikao na sony ericsson ikonice...ove su mi nekako sve iste....
i jos nesto...kako da mi ostanu sacuvana podesavanja za video snimak ne non stop kad ulazim u zapis da mi po default-u bude mms...7sek....e da podesim shortcut...i nedo bog da ugasim fon...kad ga upalim one na staro...
Eto to je jedino sto zameram fonu...
W900 pomoc
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
JONES, masteru mislim da ti je to za mms zato sto je telefon skinut sa vodafona......znas da oni forsiraju sto vise slanja preko mms i raznih njihovih servisa....
Ja ti savetujem da se strpis za flash i polako sakupis kintu.....nemoj sad sve od jednom, fon ce ti brze dosaditi.....trebao bi za flash da pitas u onoj radnji na bulevaru gde smo zimus pitali za v980, secas se tamo sam ja otkljucao prvi n-gage i nisu hteli nista da mi naplate.....likovi sto rade su bas fer
E slusalice su ti loodilo kako gruvaju pa ono nije normalno
Ja ti savetujem da se strpis za flash i polako sakupis kintu.....nemoj sad sve od jednom, fon ce ti brze dosaditi.....trebao bi za flash da pitas u onoj radnji na bulevaru gde smo zimus pitali za v980, secas se tamo sam ja otkljucao prvi n-gage i nisu hteli nista da mi naplate.....likovi sto rade su bas fer

E slusalice su ti loodilo kako gruvaju pa ono nije normalno

5130+Koss the plug....