ekran Sony E. telefona.. ?
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
ekran Sony E. telefona.. ?
dal zna iko zasto toliko sony e. stedi na kvaliteti izrada ekrana, i po pitanju boja, i po velicini i jasnoc.. mislim, nisu toliko losi al me bas stid kad se nadjem u poredjenju sa nekim motorolama, nokiama a pogotovo samsung telefona.. da su jeftiniji radi losijeg displeja nisu.. nego, jednostavno neznam u cemu je fazon ..inace sam fan sony e. telefona al prosto zbog takih stvari.. dodje mi da predjem na drugu marku?? ? ??? ..?
kako to?Pa sony ericsson bash ima super ekrane
ne znam na koliko je tebi bilo podesheno oswetljenje?MOzda je to moglo da utiche,ili si dobio primerak sa loshim ekranom. . ja sam imala k700i i w550i i ekrani na tim telefonima su bili sjajni
otac ima k300i sa STN ekranom,pa opet moze da se podesi i da izgleda pristojno. . .ne znam shta je tebi tu toliko loshe?

Poslednja izmena od Tanja u Sub, 21. Okt 2006. 21:38, izmenjeno 1 put ukupno.
Kupi K800 i nece te biti stid da se poredish gotovo da ni sa jednim telefonom do 300evra! 
Mogao bi da kazesh koji telefon imas...

Mogao bi da kazesh koji telefon imas...

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
- napalm death
- Mobil manijak
ma imam w550 i kontam uzet w900 ili k800.. inace oduvjek koristim sony e. telefone ,naravno da nije do osvjetljenja, govorim generalno od k750, w810, w950.. i ostali, morate priznat da su ekran u poredjenju sa ostalom konkurencijom u klasi jako losi.. recimo SAMSUNG D500 ili D600 a da ne govorim D900 koi su ekrani vise nego odlicni i po dimenzijama i po jasnoci boja, ili recimo nokia 3230 gdje je monogo veci displej ili nokia N70 gdje morate priznat ima dosta jasniji i veci displej a isto kosta ko W550 a plus ima dvije kamere.. a da ne spominjem N73
mislim generalno, morate priznat da sony e. generalno ima slabije displeje od konkurencije (barem ja tako vidim)
mislim generalno, morate priznat da sony e. generalno ima slabije displeje od konkurencije (barem ja tako vidim)
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
@napalm death: pa samsung ima najbolje display-eve jer je to prosto samsung (svi znamo u cemu su oni najbolji na svetu), a nokia s60 telefoni imaju naravno vece display-eve pa mora da lice na nesto. Ne mozesh ti da poredish babe i zabe, npr. koja nokia do 200 evra ima bolji display od k750? 
Nemoj uzeti w900, nego uzmi k800 (veruj mi!) i onda mozesh slobodno da se "hvalish" sa display-em

Nemoj uzeti w900, nego uzmi k800 (veruj mi!) i onda mozesh slobodno da se "hvalish" sa display-em

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
- napalm death
- Mobil manijak
u potrazi za necim naleti na jednu od mojih prvih tema...
pa eto skonta malo da je ozivim... ali prvenstveno radi izlaska desetak novih SE modela.. znam da ih niste drzali u rukama ali ono sto se moze videt i zakljucit.. jeste da jos uvek stoji ono sto sam rekao u prvom postu ove teme
kakvo je vase misljenje ??????''
pa eto skonta malo da je ozivim... ali prvenstveno radi izlaska desetak novih SE modela.. znam da ih niste drzali u rukama ali ono sto se moze videt i zakljucit.. jeste da jos uvek stoji ono sto sam rekao u prvom postu ove teme
kakvo je vase misljenje ??????''
ja sam imao w810 i ekran je bio zadovoljavajuci ali je bio previse taman i nije bio jakih boja sto ja volim (moja nokia n73 ima svetao ekran ludim za njim kao i samsung,za motorolu neznam) i smetao mi je sto se stalno mastio ali nemora da znaci da sve nokije imaju bolji ekran od SE npr.moja sestra je kupila nokiju 7390 i ekran mi se uopste nesvidja nekako je taman i los na jakoj svetlosti 

nokia n73+kingston miniSD 1GB+sony PSP+sony playstation 3 60 GB
ja sam imao w810 i ekran je bio zadovoljavajuci ali je bio previse taman i nije bio jakih boja sto ja volim (moja nokia n73 ima svetao ekran ludim za njim kao i samsung,za motorolu neznam) i smetao mi je sto se stalno mastio ali nemora da znaci da sve nokije imaju bolji ekran od SE npr.moja sestra je kupila nokiju 7390 i ekran mi se uopste nesvidja nekako je taman i los na jakoj svetlosti 

nokia n73+kingston miniSD 1GB+sony PSP+sony playstation 3 60 GB
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Mislim da je ekran SE modela,sasvim solidan,znaci posle promasaj zvanog t610 (ali samo po ekranu) se nije ni jednom pogresio,sve je cakum pakum i sto je najvaznije svesni su i oni da imaju kvalitetan ekran pa se ne frljaju milionima boja kao nokija,sasvim je dovoljno i 256k,a ne nekih 16mil!
E sad da je malo manja osvetljenost,to stoji,ali opet i na tome rade,pa kada se uporede ekrani k750 i w810 sa potpuno istim brightnessom,w810 ima barem 20% svetlije boje....
E sad da je malo manja osvetljenost,to stoji,ali opet i na tome rade,pa kada se uporede ekrani k750 i w810 sa potpuno istim brightnessom,w810 ima barem 20% svetlije boje....
D500&E71