ekran Sony E. telefona.. ?

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

ekran Sony E. telefona.. ?

Post od napalm death »

dal zna iko zasto toliko sony e. stedi na kvaliteti izrada ekrana, i po pitanju boja, i po velicini i jasnoc.. mislim, nisu toliko losi al me bas stid kad se nadjem u poredjenju sa nekim motorolama, nokiama a pogotovo samsung telefona.. da su jeftiniji radi losijeg displeja nisu.. nego, jednostavno neznam u cemu je fazon ..inace sam fan sony e. telefona al prosto zbog takih stvari.. dodje mi da predjem na drugu marku?? ? ??? ..?

Tanja
neaktivan nalog
Pridružio se: Pon, 02. Jan 2006. 16:22

Post od Tanja »

kako to?Pa sony ericsson bash ima super ekrane :D ne znam na koliko je tebi bilo podesheno oswetljenje?MOzda je to moglo da utiche,ili si dobio primerak sa loshim ekranom. . ja sam imala k700i i w550i i ekrani na tim telefonima su bili sjajni :) otac ima k300i sa STN ekranom,pa opet moze da se podesi i da izgleda pristojno. . .ne znam shta je tebi tu toliko loshe?
Poslednja izmena od Tanja u Sub, 21. Okt 2006. 21:38, izmenjeno 1 put ukupno.

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Kupi K800 i nece te biti stid da se poredish gotovo da ni sa jednim telefonom do 300evra! :)

Mogao bi da kazesh koji telefon imas... :)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

ma imam w550 i kontam uzet w900 ili k800.. inace oduvjek koristim sony e. telefone ,naravno da nije do osvjetljenja, govorim generalno od k750, w810, w950.. i ostali, morate priznat da su ekran u poredjenju sa ostalom konkurencijom u klasi jako losi.. recimo SAMSUNG D500 ili D600 a da ne govorim D900 koi su ekrani vise nego odlicni i po dimenzijama i po jasnoci boja, ili recimo nokia 3230 gdje je monogo veci displej ili nokia N70 gdje morate priznat ima dosta jasniji i veci displej a isto kosta ko W550 a plus ima dvije kamere.. a da ne spominjem N73

mislim generalno, morate priznat da sony e. generalno ima slabije displeje od konkurencije (barem ja tako vidim)

dzeremaja
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 28. Sep 2006. 21:08

Post od dzeremaja »

Ali nije mi jasno o cemu pricas. Kada stavim moj w810 pored neke nokia-e (6630 ili 6260 recimo) vlasnik se priupita sta se to desilo sa njegovim telefonom..
bledo ko u vanish da su umoceni..

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

dzeremaja, tacno tako..ali ako uporedis k750 pored w810 videces istu razliku kao i slucaj sa nokijom 6630 :wink:
ps: oba su iz SE radionice 8)
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@napalm death: pa samsung ima najbolje display-eve jer je to prosto samsung (svi znamo u cemu su oni najbolji na svetu), a nokia s60 telefoni imaju naravno vece display-eve pa mora da lice na nesto. Ne mozesh ti da poredish babe i zabe, npr. koja nokia do 200 evra ima bolji display od k750? :)

Nemoj uzeti w900, nego uzmi k800 (veruj mi!) i onda mozesh slobodno da se "hvalish" sa display-em :)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

u potrazi za necim naleti na jednu od mojih prvih tema...
pa eto skonta malo da je ozivim... ali prvenstveno radi izlaska desetak novih SE modela.. znam da ih niste drzali u rukama ali ono sto se moze videt i zakljucit.. jeste da jos uvek stoji ono sto sam rekao u prvom postu ove teme

kakvo je vase misljenje ??????''

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Ja bih se slozio sa Dario, od SE telefona kojima sam imao prilike da vidim ekran, K800i ima daleko najbolji :wink:
Slike uslikane kamerom su izgledale kao sa nekog SLR digitalca (na ekranu)... :)

loshmy
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 23. Nov 2006. 21:43

Post od loshmy »

ja sam imao w810 i ekran je bio zadovoljavajuci ali je bio previse taman i nije bio jakih boja sto ja volim (moja nokia n73 ima svetao ekran ludim za njim kao i samsung,za motorolu neznam) i smetao mi je sto se stalno mastio ali nemora da znaci da sve nokije imaju bolji ekran od SE npr.moja sestra je kupila nokiju 7390 i ekran mi se uopste nesvidja nekako je taman i los na jakoj svetlosti 8)
nokia n73+kingston miniSD 1GB+sony PSP+sony playstation 3 60 GB

loshmy
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 23. Nov 2006. 21:43

Post od loshmy »

ja sam imao w810 i ekran je bio zadovoljavajuci ali je bio previse taman i nije bio jakih boja sto ja volim (moja nokia n73 ima svetao ekran ludim za njim kao i samsung,za motorolu neznam) i smetao mi je sto se stalno mastio ali nemora da znaci da sve nokije imaju bolji ekran od SE npr.moja sestra je kupila nokiju 7390 i ekran mi se uopste nesvidja nekako je taman i los na jakoj svetlosti 8)
nokia n73+kingston miniSD 1GB+sony PSP+sony playstation 3 60 GB

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Mislim da je ekran SE modela,sasvim solidan,znaci posle promasaj zvanog t610 (ali samo po ekranu) se nije ni jednom pogresio,sve je cakum pakum i sto je najvaznije svesni su i oni da imaju kvalitetan ekran pa se ne frljaju milionima boja kao nokija,sasvim je dovoljno i 256k,a ne nekih 16mil!
E sad da je malo manja osvetljenost,to stoji,ali opet i na tome rade,pa kada se uporede ekrani k750 i w810 sa potpuno istim brightnessom,w810 ima barem 20% svetlije boje....
D500&E71

Odgovori