k750i novi softver ili...

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
srdjan7771
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 06. Okt 2006. 11:27

k750i novi softver ili...

Post od srdjan7771 »

odradio sam update k750i i trenutno mi pokazuje da imam softver r1db001 ali mi se jako losije cuje player nego sto se cuo pa sam hteo da pitam dali neko zna sta je? i da pitam dali je to najnovi softver i ako jeste kako da vratim stari :)

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

novi softveri stalno izlaze, a da bi vratio stari koi ti se svidjo moras znat koui si imo pa ga skinut negdje sa stranice

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

Uh mislim da to nije najnoviji softver(koliko me secanje sluzi) potrazi na netu tj proveri da li je najnoviji i ako nije updejtuj na noviji....
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

Marko_Adriano
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 29. Okt 2006. 22:36

Post od Marko_Adriano »

Kupio sam nov k750i. Skinut sa Orange-a, ali dobro dekodiran. Medjutim, verzija softvera je R1N035, sto je cini mi se dosta staro. Verzija kamere 4.5. Da li bi trebalo da odem do servisa i da trazim da mi updatuju sofver(valjda ce uraditi za dzabe)?

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Marko_Adriano, pa mozes to da uradis ako mislis,ja znam da je ta verzija dosta losa,ima bug sa bluetoothom.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Marko_Adriano
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Marko_Adriano »

Nacuo sam nesto za to. Drug mi je prebacio sliku preko bluetooth-a bez problema. U cemu je tacno problem?

Otici cu sutra u servis. Jel izasla neka novija verzija posle R1CA021? Ili da mu trazim da ubaci softver od w800 u sta sumnjam da ce hteti?

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

PA fora je da kad ukljucis bluetooth i iskljucis i probas valjda da udjes u igricu ili u nesto on se zamrzne i onda mora radi vadjenje baterije.Jeste izasla je R1DB001 mislim da je to najnoviji sw 100%.Trazi mu da ti ubaci sw od w800i,reci da mora da ti ubaci :D :wink:

Marko_Adriano
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Marko_Adriano »

Probao. Nece da zamrzne :)
Hvala na pomoci!

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Pa zaboravio sam kad se bese zamrzne.Ali ti ipak bolje ubaci najnoviji ili bolje walkman sw tj.sw od w800i :wink:

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

Problem je sto ti mozes da posaljes podatke a kad hoces sa drugog na tvoj a da nije SE fon ne vidi tvoj k750,ili cas ga vidi cas ne i recimo na pola prebacivanja veceg fajla prekine i pise "sending failed"....to je bio problem sa vodafone telefonima i verzijom R1N035 a kombinacija istog i orange nisam siguran....jer to se ne desava svakome....u svakom slucaju promeni softver.... 8) :lol:
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

Marko_Adriano
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Marko_Adriano »

Kao sto sam i ocekivao. "Ne bi ja radio ono sa W800. Rizicno je..." i tako te gluposti...naravno cist neprofesionalizam(nisam iz nekog od vecih gradova).
A trenutno ima jedino bas moj softver u kompu...gde bas njega da nadje. :shock:
Inace, pre nekoliko dana je prodao k750i sa R1CA021.
Ja slep kod ociju, pa mu naravno sve verujem,:angry: (prepoznacete ironiju)
kako ih samo nije sramota!
Rece mi da dodjem za 10 dana, valjda racunajuci da ce me se otkaciti. E pa ne predajem se tako lako :P

Psiho
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 05. Avg 2006. 21:17
:: iPhone X

Post od Psiho »

KOJkoji je zadnji softver? oznaka? i da li da ga skinem, sta mislite o tome. hitno mi je

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

milan91 napisao:PA fora je da kad ukljucis bluetooth i iskljucis i probas valjda da udjes u igricu ili u nesto on se zamrzne i onda mora radi vadjenje baterije.Jeste izasla je R1DB001 mislim da je to najnoviji sw 100%.Trazi mu da ti ubaci sw od w800i,reci da mora da ti ubaci :D :wink:
evo citirao sam sam sebe,skini ako hoces

Marko_Adriano
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Marko_Adriano »

Pronasao sam bug, ali ne sa bluetooth-om, vec sa media player-om. Cesto mi se desava(ne stalno) da kada udjem u media player i oznacim pesmu(samo oznacim i ne stignem da je pustim) koju sam prebacio preko kompa, telefon se restartuje! Ali kada pesme pustam preko file managera nema nikakvih problema. Je l' ovo ima veze sa problematicnom verzijom softvera ili nesto drugo?

s2pido
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 06. Nov 2006. 06:01

Post od s2pido »

Kako da prepoznam da li imam original SE k75oi? Verzija softvera je R1BC002. Plasim se da nisam kupio original,a neznam kako da saznam! Molim za pomoc! Thx!
By s2pido

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

s2pido, pa ne znam kako to misliš da li je original?...Ako ti je software čist, u smislu da nema oznake neke mreže (Vodafone, O2, T-mobile ili neke druge)...a to ćeš najbolje videti u delu koji sadrži podešavanja za GPRS i MMS...Ako nema defaultnih podešavanja za neku mrežu, tvoj telefon u sebi najverovatnije ima originalan SE software... :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

s2pido
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od s2pido »

Ninolina.hvala ti puno na brzom odgovoru!! Pregledao sam phon i nema nikakvih oznaka drugih operatera! :D Sad ako mi jos mozes pomoci,da li moze da se menja zvuk kamere prilikom slikanja???Znam da je to staro pitanje ali nigde nemogu da nadjem odgovor i kako se to radi!! Thx!
By s2pido

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

s2pido, pa to zavisi od verzije firmware-a...bar je tako bilo kad sam imala k700...trebalo bi da se bar isključi zvuk kad prebacis da ti profil bude silent...Ako nemože ni tako...onda neka ti neko ko ima k750 preporuči verziju koja ima tu mogućnost, pa flašuj telefon ako ti je to važno... :wink:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

s2pido
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od s2pido »

Hvala ti jos jednom!! Stvarno si brza.. :) Nije da mi je to bash toliko bitno,samo sam chuo da se puno prica oko toga pa sam hteo da pokusam!Dok mi je sve ok sa ovim sw nemenjam ga! Thx!
By s2pido

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Ne mozes da menjas zvuk,ima jedan jedini a kao sto je rekla nina mozes da ga iskljucis tako sto prebacis na profil silent.A mozes da ubacis neke nove zvukove kamere preko FAR managera.

Odgovori