sony ericsson d750i- problemi sa usb-om

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
markoni
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 26. Nov 2006. 19:24

sony ericsson d750i- problemi sa usb-om

Post od markoni »

dobio sam ovaj tel iz austrije,dekodirao sam ga i radi, ali, imam problem sa usb kablom, tj. nece da prepoznaje telefon na kompu kad ga prikljucim,instalira se program preko diska ali kad povezem tel sa usb-om i kompom ne prepoznaje ga.ima li neko savet, skinuo sam i update sa sony-evog sajta ali nista.

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

probaj ovde nac odgovor ako nisi gledo
klikni ovde

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 18. Jun 2006. 11:24

Post od rixxon »

Da, kao sto rece NapalmDeath, tamo imas uputstvo, al ce te mozda zbuniti to sto se tamo pominju kablovi dcu-10 i dcu-11 a ti imas dcu-60. Sushtina je ista: INSTALIRAJ DRAJVERE!
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...

markoni
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 26. Nov 2006. 19:24

Post od markoni »

nista nisam uspeo uprkos mnogim savetima, dakle problem mi je isti, ne mogu da povezem racunar sa telefonom, instalirao sam originalni disk ali nista,javlja mi not connected, posle sam sa support-a SE skinuo update software ali kad hocu da ga instaliram windows mi javlja gresku da ce doci do kvara na racunaru, isto mi se javlja i kad sam hteo da instaliram usb drajvere, a fma koji sam skinuo mi trazi i 23 mb download-a za instalaciju i sta ako i njega ne mogu da pokrenem jer ce mi windows verovatno opet izbaciti gresku. glupo mi je da skidam i gubim vreme na internetu ako nece nista da mi se pokrene, a da probam preko bluetooth-a, sta mi treba za to povezivanje i gde da nabavim te delove.imao sam staru nokiu i ovo je sve novo za mene, pomoc ASP!

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

markoni, dovoljno je da pitanje postaviš u jednoj temi; nemoj da otvaraš novu sa istim pitanjem jer će biti obrisana...

pozdrav...

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 18. Jun 2006. 11:24

Post od rixxon »

Ma daaaj, glupi windowsov warning tipa 'driver is not digitaly signed bla bla..' Ne veruj u sve sto ti windows napise! Samo ti instaliraj te drajvere, nikome se jos nije pokvario racunar od toga! I sve ce lepo da radi!
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...

Odgovori