sony ericsson d750i- problemi sa usb-om
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
sony ericsson d750i- problemi sa usb-om
dobio sam ovaj tel iz austrije,dekodirao sam ga i radi, ali, imam problem sa usb kablom, tj. nece da prepoznaje telefon na kompu kad ga prikljucim,instalira se program preko diska ali kad povezem tel sa usb-om i kompom ne prepoznaje ga.ima li neko savet, skinuo sam i update sa sony-evog sajta ali nista.
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
probaj ovde nac odgovor ako nisi gledo
klikni ovde
klikni ovde
nista nisam uspeo uprkos mnogim savetima, dakle problem mi je isti, ne mogu da povezem racunar sa telefonom, instalirao sam originalni disk ali nista,javlja mi not connected, posle sam sa support-a SE skinuo update software ali kad hocu da ga instaliram windows mi javlja gresku da ce doci do kvara na racunaru, isto mi se javlja i kad sam hteo da instaliram usb drajvere, a fma koji sam skinuo mi trazi i 23 mb download-a za instalaciju i sta ako i njega ne mogu da pokrenem jer ce mi windows verovatno opet izbaciti gresku. glupo mi je da skidam i gubim vreme na internetu ako nece nista da mi se pokrene, a da probam preko bluetooth-a, sta mi treba za to povezivanje i gde da nabavim te delove.imao sam staru nokiu i ovo je sve novo za mene, pomoc ASP!