k750i i opera-mini 3.0

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
hejter
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 12. Sep 2006. 14:49

k750i i opera-mini 3.0

Post od hejter »

pozz... zanima me da li je neko isprobao novu verziju opere-mini 3.0? kod mene (k750i) ne funkcionise uopste, dok 2.0 savrseno radi... ;-)

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

hejter, koliko sam video tu novu Operu Mini (mrzelo me da je instaliram, pa sam probao "virtual" varijantu na sajtu), nisam primetio da je bolja od prethodne, a ima mnogo manje opcija od "hakovane" :wink:

pozdrav...

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 18. Jun 2006. 11:24

Post od rixxon »

B_udder: ovo je verovatno off-topic, al kad vec pomenu 'hakovanu' operu, pretpostavljam da mislis na v1.24? E meni ta verzija ponekad hoce da zakuca fon (totalno, radi samo off/on) a cesto javlja exception tipa unexpected EOF. Zanima me da li se to i tebi desava? Thanks!
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

rixxon, da, to je ta ..... ne koristim je nešto mnogo, ali kad je koristim ne pravi probleme .... i DL radi kako treba, ako se izabere "page-link-download" :) .... inače, nova Opera Mini ima par zgodnih poboljšanja http://www.operamini.com/features/ kao što je RSS, ali mi je "ruska" ipak bolja :wink:

pozdrav...

Odgovori