Dve Kartice?
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Dve Kartice?
Da li postoji nacina da se u SE T610 ubace dve kartice/dva broja na razlicitim mrezama i kako to uopste funkcionise?
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59
Ne bih rek'o da kartica moze tako lako da rikne, uvek mozesh da se zalish operateru i pravish se blesav
To shto je nelegalno niko ne moze da te otkrije, a ni da dokaze...
Da meni tako neshto stvarno treba, ja bih rizikovao.
P.S. Mislim da tema moze da se stavi u MS Cafe poshto se ne odnosi specifichno na SE.

To shto je nelegalno niko ne moze da te otkrije, a ni da dokaze...
Da meni tako neshto stvarno treba, ja bih rizikovao.

P.S. Mislim da tema moze da se stavi u MS Cafe poshto se ne odnosi specifichno na SE.

¨°o.O Nokia N70! O.o°¨
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 12. Sep 2005. 17:46
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 12. Sep 2005. 17:46
- DJ_Boris
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 16. Feb 2004. 02:44
- :: Samsung Note 8
- Kontakt:
Koliko ja ynam u Mobtelu taj njihov DUAL paket sadryi dve obicne kartice sa raylikom sto su zaredom brojevi i sto su razgovori izmedju te dve kartice sa popustom od 50 %.
Kloniranje nije legalno, zato sto sve postojece SIM kartice su zakonski vlasnistvo nasih operatera a mi smo samo "korisnici". Sto se kloniranja tice, bilo je pomena o tome, samo treba malo potraziti. Svakako, klonirao 2 ili vise u jednu ili imao telefon gde staju vise karvica, ni u komn slucaju ne mogu obe biti aktivne istovremeno...
Kloniranje nije legalno, zato sto sve postojece SIM kartice su zakonski vlasnistvo nasih operatera a mi smo samo "korisnici". Sto se kloniranja tice, bilo je pomena o tome, samo treba malo potraziti. Svakako, klonirao 2 ili vise u jednu ili imao telefon gde staju vise karvica, ni u komn slucaju ne mogu obe biti aktivne istovremeno...
.:Amazonka:. - Prodaj brzo, kupi lako! https://amazonka.rs/
- DJ_Boris
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 16. Feb 2004. 02:44
- :: Samsung Note 8
- Kontakt:
.:Amazonka:. - Prodaj brzo, kupi lako! https://amazonka.rs/
- Nikola Vapa/CA
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19
Vec smo pisali o kloniranim karticama na drugom mestu,sada to vise nije problem,mnogi to rade a korisno je za one koji koriste vise kartica da stalno ne iskljucuju telefon,vade bateriju i menjaju kartice.Jednostavno doneses 2-10 kartica i sve brojeve stavis na jednu karticu,dobijes opciju u meniju za prebacivanje sa broja na broj i dobijes sve kartice nazad,tj.mozes i dalje da ih koristis odvojeno ili das nekom(ne mozes dve iste kartice koristiti istovremeno).To zadovoljsto kosta oko 25 e.Pozdrav
- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
Moj prijatelj je kupio neku "napravu" koja mu ogucava da na jednu karticu stavi vise brojeva ali nazalost nece puno da prica o tome tj. na koju foru to radi jer se boji da ga neko ne otkuca(jbg takav smo narod), znam samo da je jednom drugu to vec napravio i da je i meni nudio ali ja za sada nemam potrebe za tim.
viewtopic.php?t=5728&highlight=
tamo imas odgovore a ako hoces link mogu ti kazati ako je to ok u forumu
tamo imas odgovore a ako hoces link mogu ti kazati ako je to ok u forumu
spodelite znanje drugima kako bi nekad pomogli i sebi