sad jedno strucno pitanje ovako kad ukljucim radio na novim sluskama i ugasim cuje se neko pucketanje u obe slusalice,reko mozda je do slusalica uzmem i prikljucim druge isto sad znate li sta moze biti?dal je do adaptera dal moze da budeu garanciji posto je proslo 3-4 dana
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
Ako nekome treba adapter kao na slici iz Dexter-ovog posta za 200 din. neka me kontaktira na PP. madness99, naravno da ti je to u garanciji ukoliko nisi fizicki ostetio sluske, opusteno idi u Apolo i reklamiraj. Problem sto sad nemaju sluske pa ne mogu da ti zamene, jedino za neki drugi proizvod, jel tesko da ce da ti vrate kes.
ovi iz Apola su stvarno extra decko je rekao nema frke i za kintu da vrati ili da nove,cak nije hteo ni da ih proveri al ipak sam se odlucio da sacekam da stignu sledece nedelje nove.A sto se tice dal je original rekao bih da jeste uporedio sam sa w810 original i nema razlike
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
P.S. Bio sam u radnji preko puta Vise poslovne skole. Trzni centar, u pasazu, radnja niz hodnike pa levo pred kraj. Nisu skoro videli te adaptere, znaci nema
P.S. Ajde jel zna neko broj telefona tog Apolo-a da se ne cimam do tamo;..
Taj adapter sam i ja ranije trazio i nigde nisam uspeo da ga nadjem,mislim da ces vrlo tesko naci samo adapter da kupis!
Mislim da ti je najbolje resenje da kupis HPM-70 (slusalice kao na npr. W810).Uz njih dobijes i adapter i fantasticne slusalice,kostaju oko 3000 din.!
Nije mi problem da dodjem do handsfree jer ima i original a ima i kineskih da se nadje.
Moja ideja je bila da pronadjem adapter kao onaj sa slike gore - KRATAK.
Ovako imam originalni adapter duzine 1 metar + kabl slusalica 1metar = 2+ metara kablova sto nije zgodno uopste...
McLaren napisao:..kupis HPM-70 ...kostaju oko 3000 din
Zashto bezweze da daje 3000 dinara za te slushke kada moze da ih nadje za 1200-1500 na buwaljku ja sam kupla,oroginalne su,i spojila sam ih sa adapterom ad49 za nokiu,zwuk je odlichan hehe
Izmenio:gameforce:Čemu citirati ceo post kada je suština u jednom redu?
Tanja, nema sanse da su original kao sto je neko video,ovde na ovom sajtu i drugim u malim oglasima se pojavljuje dosta njih koji prodaju za 10e.Tako da ako hocete pravi zvuk i original sluske bolje dati jos jedno 1000 din i znati da su original
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.