Imam nekoliko pitanja u vezi SE K750i:
1. Da li se moze iskljuciti onaj iritirajuci zvuk kada je baterija na izdisaju?
2. Kako da obrisem (znaci, ne da zamenim) speed dial brojeve koje sam definisao prethodno?
3. Da li se moze produziti vreme od otkljucavanja do automatskog zakljucavanja tastature?
4. znate li neki java software za ovaj telefon koji bi mi omogucio da namestim dva i vise ponavljajuca alarma? To je bas bezveze na ovom telefonu, a preko kalendara ili tasks ne mozes da podesis da se neki dogadjaj ponavlja iz dana u dan.
Neka pitanja u vezi K750i
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
4 kako nemoze da se ponavlja alarm.. ides na Recurrent alarm i postavi kojim danima ce da ti svira u koliko sati postavis
3 ne mozes produzit vreme ili podesti za automatsko zakljucavanje tastature
1 iritirajuci zvuk se ne moze iskljucit, taj za bateriju.. .
2 za speed dial brojeve imas opciju na desnom dugmetu replace i zamenis ...
3 ne mozes produzit vreme ili podesti za automatsko zakljucavanje tastature
1 iritirajuci zvuk se ne moze iskljucit, taj za bateriju.. .
2 za speed dial brojeve imas opciju na desnom dugmetu replace i zamenis ...
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
Re: Neka pitanja u vezi K750i
zzaaxx napisao:Imam nekoliko pitanja u vezi SE K750i:
1. Da li se moze iskljuciti onaj iritirajuci zvuk kada je baterija na izdisaju?
Mozes jedino na ''silent'' al to si verovatno vec znao,al eto,da proverim,a jos plus tako ustedis i to malo baterije sto ti je ostalo!;-)
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Preko Alarma mozes da podesis da te budi iz dana u dan, ali sto se tice potsetnika u samom kalendaru (ili tasks) ne moze, i po meni je to bila jedna od vecih mana sto se tice organizera, ali navikne se covek vremenom na sve.zzaaxx napisao: 4. znate li neki java software za ovaj telefon koji bi mi omogucio da namestim dva i vise ponavljajuca alarma? To je bas bezveze na ovom telefonu, a preko kalendara ili tasks ne mozes da podesis da se neki dogadjaj ponavlja iz dana u dan.

Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
Lobachewsky, Meni treba da mi telefon zvoni svakog dana u, recimo, 7:30 i 18:30. Da li je moguce da ne postoji nijedna java aplikacija za to? Kad vec ne moze pomocu original software-a
Meni treba da izbrisem broj. Sta ako odlucim da prodam telefon? Ne bih zeleo da taj novi vlasnik vidi te moje brojeve telefona.napalm death napisao: 2 za speed dial brojeve imas opciju na desnom dugmetu replace i zamenis ...
- _____________________
b_udder:: spajaj postove
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
Ako prodaješ telefon svakako preporučujem Master Reset (tako si 100% siguran da sa telefonom nećeš prodati i neke lične podatke (telefone, poruke, fotke, history pretraživača...))
na ostala pitanja odgovor je NE.
Što se tiče brisanja pozicija u SpeedDial, evo jednog načina: dodaš jedan bezveze kontakt u imenik (name 'A', number '0'). Onda u Sp.Dial pomoću replace ubaciš taj kontakt umesto onih koje hoćeš da obrišeš. Na kraju se vratiš u imenik i obrišeš gospodina 'A'. Praktična realizacija Napalmove teorije
Spojio:gameforce:koristi opciju IZMENI
Vrlo rado gameforce, samo kad bi to moglo iz Opere Mini
na ostala pitanja odgovor je NE.
Što se tiče brisanja pozicija u SpeedDial, evo jednog načina: dodaš jedan bezveze kontakt u imenik (name 'A', number '0'). Onda u Sp.Dial pomoću replace ubaciš taj kontakt umesto onih koje hoćeš da obrišeš. Na kraju se vratiš u imenik i obrišeš gospodina 'A'. Praktična realizacija Napalmove teorije
Spojio:gameforce:koristi opciju IZMENI
Vrlo rado gameforce, samo kad bi to moglo iz Opere Mini

K750+W950+K550 (W610 SW)+More...