prateći onaj prvi, sa bureka koristio sam Far i radio po uputstvima i svaki put posle ovoga:
gde se nalazi w800.exe???0) charge battery (20% is not enough)
1) remove battery
2) remove SIM card
3) insert battery
4) PC: Double-click "W800_new.exe"<--????
4) MAC: execute "W800"
5) hold the "C"......
nisam zaključava karticu ako na to misliš.milan91 napisao:jbg sad si uradio nesto za sta ces morati da das pare,posto je telefon izgleda bio zakljucan,a oni su ga dekodirali,a ti si uspeo opet da ga zakljucas.Tako da ces morati da nosis u servis na dekodiranje.
Kod: Obeleži sve
ne znam šta ti tačno treba:
R1DB001
prgCXC 125952_EU_1_CL
CXC 125 932 R1J
CDA1012338/36 R5A
6E0W
EMEA_2
Coneten version
PA19
mislim da nije to, jer mi to prijavljuje samo kada ga pre toga podesim u w800.exe,rixxon napisao:A to sto ti SEUS prijavljuje 'not recognized' znaci da ti tel ima nevazeci CDA.
da, napravio sam typo, u pravu si.rixxon napisao:Pazi ovako: CDA koji si naveo je verovatno pogresno otkucan. Pretpostavljam da tamo pise CDA102338/36 (znaci ukucao si jednu jedinicu vise).
zaključani su svih 5 i stoje 0 pored njihrixxon napisao:Proveri da li ti je telefon zakljucan (udji u servisni meni, pa pod SIM Lock vidi da li je neki od onih 5 katanaca zakljucan!).
nisam mu ništa radio osim >*<<*<*rixxon napisao:Dalje, ja sam ti rekao samo da proveris CID. Dok sam se sledeci put ulogovao (...i ga, ja ipak ne spavam na ovom forumu) ti si vec stigao da zeznes fon.
prvo sam pokušao preko FARa pa je smarao za drivere, a instalirao sam one tvoje.milan91 napisao:rixxon, onda sam ja kriv dao sam mu pogresan link ja sam i hteo taj gde se ubacuje preko FAR,ali izgleda da sam mu dao onaj sto ide preko SEUS-a.Ali ja mislim da on nije lepo namestio da zezne SEUS nesto je zapelo tu pa se zbunio i SEUS.Lepo je gore napisao da je odustao od tog namestanja i da je probao samo update sw i to se dogodilo,znaci da ipak nije on zavrsio sa tom varalicom za SEUS,takodje on nije ni pokrenuo taj fajl koji konvertuje k750i u w800i i zavarava SEUS.Tako da ipak nije do toga i do mene.