Sony Ericsson J220i

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
sumadija2007
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 06. Mar 2007. 13:33

Sony Ericsson J220i

Post od sumadija2007 »

Ima li ko ovaj mobilni?Juce sam ga kupio.Najpre je bio skroz ispraznjen,sto mi je cudno,jer obicno mobilni ima neku snagu za makar par sati.A sad kada je napunjen 12 casova i kada ga ukljucim,pise "Introduzca la tajeta SIM correcta" i sta god da kliknem ne funkcionise.Zna li ko o cemu se radi ?Pre nego odem do prodavca,mozda je neka zackoljica sa kojom se ko susreo vec :D Unapred hvala

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pa verovatyno su ga palili u radnji da ga pokazuju pa se zato ispraznila baterija..Shto se tiche problema,probaj ponovo da ubacish SIM karticu kako treba,ne znam bash dobro italijanski ali moguce i da je telefon zakljuchan na neku Italijansku mrezu...

sumadija2007
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od sumadija2007 »

malo mi je bilo cudno da su ga bas 100% istrosili,al ok...moze biti

probao sam da izvadim sim i vratim i isto je :smutny:

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

Introduzca la tarjeta SIM correcta=Ubacite korektnu sim karticu
Na Španskom :wink:
Dalje u Sony-Ericsson uputstvu piše.. telefon je programiran-odredjen da se koristi samo sa odredjenim sim karticama.
Dakle...malo googlanja i najdješ OVDE svašta
A OVDE uputstvo na Srpskom
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 18. Jun 2006. 11:24

Post od rixxon »

Ili, bez mnogo googlanja, telefon treba da odneseš u neki servis da ti ga otključaju ("skinu
s mreže").
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

U prodavnici je dobio zakljucan telefon? Za Spansku mrezu? E pa mislim da je ovo VRH bezobrazluka nasih prodavaca i servisera. Aj sto nece da priznaju garanciju, navikli smo vec da se stalno nesto bune, ali da prodaju telefon koji ne radi na nasim mrezama? :x :x Jos samo da odes da kupis nov telefon i da ti daju recnik Spanskog uz njega :disgust:
5130+Koss the plug....

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 18. Jun 2006. 11:24

Post od rixxon »

Da, i originalnu karticu, uz obrazloženje da operater ima ugovor o roamingu sa našim operaterima, i da su cene povoljne ;-)
Istini za volju, čovek nije nigde pomenuo da je telefon kupljen u PRODAVNICI.
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...

sumadija2007
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od sumadija2007 »

Masterokrata

Odneo sam telefon i doplatio za otkljucavanje... Ako ikoga zanima,telefon je kupljen u Mobil Commerc-u u Balkanskoj 24 i birao sam tamo zbog 15 meseci garancije...no posle sam procitao da vazi samo za softver. A dali su mi i pogresan punjac, mene naravno bio blam da odmah proveravam da li je sve u redu, pa kad sam se vratio da zamenim, to su bile iskolacene oci, zasto li sam se sad ja vratio. Ljubaznost nasih traje samo dok ti ne uture robu. U svakom slucaju, hvala na ovim odgovorima. Nisam znao da se to odnosi na otkljucavanje :( Glup sam :unsure:

A da,da ne bude zabune,nisam kod njih doplatio,jer nisam iz Beograda,pa mi bilo suludo da idem i treci put zbog toga do njih+ da me ne bi mrko gledali

Spojio:gameforce:Koristi opciju IZMENI za dopunu posta!

Odgovori