Software i sl.

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
macakbl
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 09. Dec 2004. 14:56
Kontakt:

Software i sl.

Post od macakbl »

Narode mene zanima flash-ovanje telefona, znaci hocu da nabacim novi, jer mi ovaj malo sumljivm, naime imam neka s*anja O2... mislim da je tel. iz njemacke ili austrije ili sl. pa me to malo nervira, nemam prave ikone a drugo me izbija jer nemam serbian language ili croatian.
Interesuj me da li se ovo moze samostalno srediti ili moram u SE servis...
Ja sam flashova bios racunara milion puta i sl. stvari ali mob software nisam nikad cackao! pozdrav

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Mozes sam, nije toliko tesko, ali isto tako mozes da s*ebes fon totalno tako da ti ne bih preporucivao, sem ako nisi gledao kako to neko radi! + ti treba kabal i firmver, ili mozes da radis preko live update-a ali ti onda treba stabilna internet veza, a sam proces traje oko 2 sata! Medjutim ako pukne veza, onda... Tako da moja preporuka servis i trazi r2aa003, to je najnovija verzija! :D
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

macakbl
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Cjena servisiranja!

Post od macakbl »

AHA, a koliko se krece cjena da odnesem to da mi urade u servisu, 10 eura ili ? Bezveze je praviti se pametan za tako bizernu sumu, rizik je tu :) a jos nemam kablic,... imam bluetooth!

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Tako nekako, 10ak, do 20ak eura to je max i nikako nemoj davati preko toga! Pazi rizik je veliki ali moze se odraditi, ja sam radio iz prostog razloga sto kad sam nabavio k700i gotovo niko u Bg-u nije imao noviji fw od mog a mene je zezao nesto, da ne objasnjavam sta sad! :D
Preko bt je nemoguca misizija za izija iz prostog razloga sto nema teorije da ti bude stabilna veza 2 sata, mislim ako to uspes svaka cast! A i da moze da bude stalna o5 ne moze preko bt, dakle moras imati kabal! :D :D
U svakom slucaju trazi onaj softver koji sam ti naveo! :mrgreen:
E samo 1 pitanje, rekao si da ti je skinut sa o2 mreze, mene zanima jel mozes da stavis mp3 kao zvono?

macakbl
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od macakbl »

mogu! ladno samo nemam serbian i croatian, mogu ti dati i tacnu verziju software-a. mislim da je nesto r2a041 ... nisam 100% siguran!
N95 8GB, idemo dalje

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Ok , hvala ti, zaradio sam veceru :mrgreen: :mrgreen:
Pa da bi video koja ti je verzija softvera kucas >*<<*<* Postoji ta verzja ona ti je iz maja i to ti je verovao ili ne prva verzija softvera! Posle nje ima jos 6 novijih pri cemu su neke samo za vodafon, ali to ti ne znaci puno! :mrgreen: PZ

miljex
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 23. Sep 2004. 09:50

Post od miljex »

ako telefon radi kako treba ništa ne čačkaj, imao sam loša iskusva, ali ako ti smeta odnesi u servis da ti to odrade ljudi koji znaju šta rade suma je minimalna 15-ak eura

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Sta si radio miljex pa si imao losa iskustva? Jel to bilo sa k700i ili ne? Mozda u BL ali ovde u Bgd-u mozes da nadjes za 10, a preko 20 je mnogo! :D

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 08. Dec 2004. 21:08
Kontakt:

Post od Srbin »

Pazi... imao sam i ja jako ruznih iskustava sa "servisima" i flashovanjem... mada bilo je i pozitivnih, ali samo kod proverenih ljudi raditi takve stvari i apsoutno podrzavam ono sto miljex kaze.. ako radi.. ne diraj.

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Pa verovatno mu radi ali ima te glupe ikone u meniju koje stvarno nerviraju! Inace ako radi onda vazi ona Coliceva: "Nista ja tu ne bi diro!" :mrgreen: :mrgreen:

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Srbin »

Jbg.. da ima nokia telefon to se promeni o cas posla :)
Mislim ikone.. toliko paketa ikona imam da je to haos :)

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Jbga ovde mora ceo softver, ne moze drugacije, zato su dobre te nokiie! Moj drugar jedan je mislio da se te ikone ne mogu menjati i zato je kupio panasonic gd87 za 100 eura vise nego sto bi dao za nokiu 6600 i to original! Od tada ga zovem kreten! :mrgreen:

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Srbin »

Ja otprilike ne bih pricao sa covekom kad bi tako nesto uradio... bilo je takvih slucajeva ranije.. sa caletom nisam 2 nedelje pricao zbog siemensa m35

macakbl
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od macakbl »

OK ! :) ja nisam ni slican slucaj, ali ono ikone me nerviraju i to sto nemam serbian language,... ostalo 100% ok,.... nema sta da se kaze,... Software je RZA041 prgCXC 125959_EU_6_C. E sutra zovem servis da pitam koliko otimaju postenom narodu za ovakve usluge :) BL je ovo... 20 eura mi mirisi.. poz
N95 8GB, idemo dalje

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Hehe, nisi morao da pises ovo prg... dovoljno je R2... Nismo ni mislili na tebe! Pozz :mrgreen: :mrgreen:

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

pa ako ti je samo srpski problem ubaci samo srpski nemoras da menjas ceo softver ako ti samo ikonice smetaju a da zbog toga mozes da sj**** ceo tel onda se neisplati ubacivati novi fw 8)

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Ako odnese u servis veoma je mala verovatnoca da ce se nesto sj, sem ako ne radi neki totalni duduk! A ne znam da li na njega moze da se ubacuje samo jezik!

macakbl
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od macakbl »

Hmm, pa jel se moze samo jezik ubaciti? ili to ide sve u paketu? Ja imam bluetooth i mogu li ja sam da ubacim jezik? to bi bilo najbolje ako je izvodljivo!
N95 8GB, idemo dalje

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Ja ne znam da to moze, nikad nisam cuo da je neko tako nesto radio! Raspitaj se jos ako moze onda ne moras da menjas fw, mada sumnjam da je to moguce!

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Srbin »

Cekaj?
Postoje ljudi koji zaista mogu da koriste srpski prevod?
Ne mogu.. ne.. meni se to gadi.. mozda sam staromodan, konzervativan ali ne
To je stvarano na engleJskom i treba i da se cita na istom.

Odgovori