Software i sl.
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- macakbl
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 09. Dec 2004. 14:56
- Kontakt:
Software i sl.
Narode mene zanima flash-ovanje telefona, znaci hocu da nabacim novi, jer mi ovaj malo sumljivm, naime imam neka s*anja O2... mislim da je tel. iz njemacke ili austrije ili sl. pa me to malo nervira, nemam prave ikone a drugo me izbija jer nemam serbian language ili croatian.
Interesuj me da li se ovo moze samostalno srediti ili moram u SE servis...
Ja sam flashova bios racunara milion puta i sl. stvari ali mob software nisam nikad cackao! pozdrav
Interesuj me da li se ovo moze samostalno srediti ili moram u SE servis...
Ja sam flashova bios racunara milion puta i sl. stvari ali mob software nisam nikad cackao! pozdrav
Mozes sam, nije toliko tesko, ali isto tako mozes da s*ebes fon totalno tako da ti ne bih preporucivao, sem ako nisi gledao kako to neko radi! + ti treba kabal i firmver, ili mozes da radis preko live update-a ali ti onda treba stabilna internet veza, a sam proces traje oko 2 sata! Medjutim ako pukne veza, onda... Tako da moja preporuka servis i trazi r2aa003, to je najnovija verzija! 

Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...
- macakbl
- Povremeni posetilac
- Kontakt:
Cjena servisiranja!
AHA, a koliko se krece cjena da odnesem to da mi urade u servisu, 10 eura ili ? Bezveze je praviti se pametan za tako bizernu sumu, rizik je tu
a jos nemam kablic,... imam bluetooth!

Tako nekako, 10ak, do 20ak eura to je max i nikako nemoj davati preko toga! Pazi rizik je veliki ali moze se odraditi, ja sam radio iz prostog razloga sto kad sam nabavio k700i gotovo niko u Bg-u nije imao noviji fw od mog a mene je zezao nesto, da ne objasnjavam sta sad!
Preko bt je nemoguca misizija za izija iz prostog razloga sto nema teorije da ti bude stabilna veza 2 sata, mislim ako to uspes svaka cast! A i da moze da bude stalna o5 ne moze preko bt, dakle moras imati kabal!
U svakom slucaju trazi onaj softver koji sam ti naveo!
E samo 1 pitanje, rekao si da ti je skinut sa o2 mreze, mene zanima jel mozes da stavis mp3 kao zvono?

Preko bt je nemoguca misizija za izija iz prostog razloga sto nema teorije da ti bude stabilna veza 2 sata, mislim ako to uspes svaka cast! A i da moze da bude stalna o5 ne moze preko bt, dakle moras imati kabal!

U svakom slucaju trazi onaj softver koji sam ti naveo!

E samo 1 pitanje, rekao si da ti je skinut sa o2 mreze, mene zanima jel mozes da stavis mp3 kao zvono?
Ok , hvala ti, zaradio sam veceru
Pa da bi video koja ti je verzija softvera kucas >*<<*<* Postoji ta verzja ona ti je iz maja i to ti je verovao ili ne prva verzija softvera! Posle nje ima jos 6 novijih pri cemu su neke samo za vodafon, ali to ti ne znaci puno!
PZ

Pa da bi video koja ti je verzija softvera kucas >*<<*<* Postoji ta verzja ona ti je iz maja i to ti je verovao ili ne prva verzija softvera! Posle nje ima jos 6 novijih pri cemu su neke samo za vodafon, ali to ti ne znaci puno!

- macakbl
- Povremeni posetilac
- Kontakt:
OK !
ja nisam ni slican slucaj, ali ono ikone me nerviraju i to sto nemam serbian language,... ostalo 100% ok,.... nema sta da se kaze,... Software je RZA041 prgCXC 125959_EU_6_C. E sutra zovem servis da pitam koliko otimaju postenom narodu za ovakve usluge
BL je ovo... 20 eura mi mirisi.. poz

N95 8GB, idemo dalje