k 750i,problem sa kamerom
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
k 750i,problem sa kamerom
Kada slikam na dnevnom svetlu napolju ili cak u prostoriji u kojoj ima mnogo svetla na displeju se skoro nista ne vidi previse je belo,kao da je previse osvetljeno,u poredjenju sa drugim telefonima kvalitet moje slike je ocajan,telefon je nov.Trenutno je u servisu,flesovali su ga,menjali kameru,softver ali jos uvek nista ako iko moze da mi pomogne neka se javi.Hvala.
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Da li si ti uopste video temu u kojoj pise da se samo tamo postavljaju pitanja
viewtopic.php?t=9840&start=80
I sad ti imas problem oko kamere,i nosio si u servis na fleshovanje,zamenu kamere
i menjanje softver i sta sad mi tu mozemo da ucinimo da ti pomognemo na slepo,sta da ti putem interneta popravimo kameru 

viewtopic.php?t=9840&start=80
I sad ti imas problem oko kamere,i nosio si u servis na fleshovanje,zamenu kamere

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- kljaja
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
- Kontakt:
milan91, u pravu si za to da je pitanje trebalo postaviti u pravoj temi ali novajlija je oprosteno mu je....
nenad 034, mozes li mi pojasniti kako su ti menjali kameru?Ceo chip je menjan ili samo drajver za kameru...po navedenim problemima kamera ne valja nije do softvera sigurno kao ni to da je white balance u pitanju...desava se cak i na digitalcima da crkne senzor ili da je felerican...
nenad 034, mozes li mi pojasniti kako su ti menjali kameru?Ceo chip je menjan ili samo drajver za kameru...po navedenim problemima kamera ne valja nije do softvera sigurno kao ni to da je white balance u pitanju...desava se cak i na digitalcima da crkne senzor ili da je felerican...

SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
- MilančeBGD
- Expert
kljaja, pa dobro to ajde,nego ne razumem celo pitanje,kaze menjali mu kameru,fleshovali,menjali sw i jos ne radi.Pa sta smo mi ovde cudotvorci pa cemo da mu pomognemo preko neta.A kladim se da je sve izmislio,mogao je da kaze losa mi kamera nisam menjao sw i kraj.
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
- MilančeBGD
- Expert
Pa ne znam koja mu je korist,ali da li bi ti za telefon koji vredi 150e dao sigurno pola,a mozda i vise da bi promenio kameru zbog toga jer ti se na slici pojavljuje veci bilans bele boje.vertu napisao:milan91, pa koja mu je korist od izmisljanja,i koja je uopste poenta.....hmm.....kljaja, nije novajlija vec slucajni prolaznik

- MilančeBGD
- Expert
- vertu
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 18. Mar 2007. 18:16
- :: Galaxy Note 3
- Kontakt:
loki13, ma znam meni je tel u garanciji jos uvek a nosio sam ga u servis pre par meseci tj mesec dana posto sam ga kupio,puk'o je softver i za divno cudo nisu naplatili,milan91 ja dok sam imao k750i meni se posle par dana razglavio poklopac od kamere (sam od sebe) i nista lepo sam otisao u servis rekao u cemu je stvar oni zamenili i nikom nista....a ako je vec tel u servisu i ako su menjali softver,kameru itd (sto jeste malo cudno) onda je lakse bilo zameniti aparat 

<<<Black N96>>>