SE z550i, problem u mp3 transferu, treba mi hitan odgovor
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
SE z550i, problem u mp3 transferu, treba mi hitan odgovor
Upravo sam prebacio nekoliko pesama u moj z550i telefon preko usb kabla, i sve te pesme, koje su inace mp3 fajlovi, sve su umjesto da odu u "sounds" sekciju, otisli su u "other" sekciju. Kada sam u "other" sekciju nemogu da ih slusam, mogu samo da ih posaljem nekome drugome, u toj drugoj "other" sekciji ispred svake pesme ima kockasti plavi znak. Moje pitanje, je zasto nisu otisle u "sound" sekciju, jer imam mp3 koje mi je druig poslao preko bluetooth koje rade, a kada sam koristio usb kabal kod kuce, inace ispravan kabal, kada su pesme usle u telefon, samo kaze "song saved in phone memory". I tako sam ih nasao u toj "other" sekciji. Sony z550i, kao i vecina drugih telefona prihvata MP3, i AAC fajlove, ja sam koristio mp3 fajlove, stvarno ne znam sta sam pogresno uradio.
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
Ne verujem da ce ti to ista pomoci,stvarno prvi put cujem za takav problem!
U "other" obicno idu fajlovi koji imaju ekstenziju koju telefon ne moze da procita,a posto ti stavljas MP3 fajlove koje bi trebalo da cita ne bi trebalo da ide tamo!
Stvarno ne znam sta bi moglo da bude,probaj mozda "Master Reset" ili format kartice (ako je imas),a ako ni to ne pomogne probaj da ga update-ujes!

U "other" obicno idu fajlovi koji imaju ekstenziju koju telefon ne moze da procita,a posto ti stavljas MP3 fajlove koje bi trebalo da cita ne bi trebalo da ide tamo!
Stvarno ne znam sta bi moglo da bude,probaj mozda "Master Reset" ili format kartice (ako je imas),a ako ni to ne pomogne probaj da ga update-ujes!

- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
Broznan jesi li siguran da je mp3 u pitanju a ne wma extenzija? pogledaj ovde trebas da ih konvertujes iz wma u mp3 a ne da im menjas nacin otvaranja fajla na kompu 

One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
[quote="fain2daniel"][/quote]
Ma siguran sam da je mp3 u pitanju, imam samo nekoliko fajlova sto su wma, a ostalih 200 nesto su mp3. Ali nema veze, kad budem imao vremena pokusacu, nego za ovih nekoliko sto ima sto su u wma, kako da ih konvertujem u mp3, treba li neki specijalni program, ili sta, hvala na odgovorima.
Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih postova!Naročito onih iznad tvog!
Ma siguran sam da je mp3 u pitanju, imam samo nekoliko fajlova sto su wma, a ostalih 200 nesto su mp3. Ali nema veze, kad budem imao vremena pokusacu, nego za ovih nekoliko sto ima sto su u wma, kako da ih konvertujem u mp3, treba li neki specijalni program, ili sta, hvala na odgovorima.
Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih postova!Naročito onih iznad tvog!
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Kontakt:
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Kontakt: