problem sa sonyericsson w880i

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
nesa1111
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 28. Maj 2007. 13:26

problem sa sonyericsson w880i

Post od nesa1111 »

Problem sa novim telefonom se w880i se ogleda u sledecem. Povremeno se desava i to bez ikakve logike da Iako je naizgled sve ok (telefon je ukljucen, ima mreze, odlican signal,..) za one koji me okrenu , ja nisam dostupan!?!
Ovo vazi i za primanje poruka, nedostupan i za sms.
Ponavljam na displeju je sve OK! Jednostavno nikada ne mogu da znam kada sam to nedostupan. Primetio sam da je dovoljno da ja okrenem bilo koji broj i telefon se nakon toga "aktivira" a koliko dugo ostane "aktivan" nemam pojma.

Upomoc...
nebojsa

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Meni se to desavalo na siemens-u c45 i nista mi nije pomoglo, ni novi softver, ni zamena mreznog chipa... Jednostavno je taj problem ostao enigma! Nadam se da kod tebe nije isti slucaj.

PozZ

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

nesa1111, nekako me mrzelo da pisem :D cekao sam da neko odg. ali ajde da napisem, mislim da je ovo zbog 3G :) znaci idi lepo u settings pa negde u podesavanjima mreze nadji da stavis da bude GSM only. :wink: Ako ne mozes da nadjes javi dacu ti tacnu informaciju gde se nalazi ;)

edit:

Ovako ides settings,pa connectivity,pa mobile networks,pa gsm/3G networks i tu stavis GSM only ;)
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Za to je gotovo sigurno kriv Telenor!
Mnogi ljudi (ukljucujuci i mene) se zalilo na isti problem,i na kraju se ispostavilo da svi 3G telefoni koji su na Telenoru imaju problema sa nedostupnoscu!
Znaci pun ti signal,fon ti radi OK,al si nedostupan!
Evo to sam i pitao OVDE i onda me Akki uputio na ovaj LINK gde se dosta ljudi zalilo na isti problem!
Znaci najverovatnije ti nije problem do telefona,nemoj da brines! :wink:

nesa1111
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 28. Maj 2007. 13:26

Post od nesa1111 »

Milan91, hvala ali "settings... ..GSM only" ne resava problem.
Ako je za utehu, hvala Mclaren. Pogledao sam LINK o slicnim problemima i malo mi je lakse. Samo ne kapiram norvezane.. i po kom to kriterijumu biraju broj kome ce da rade ROKE-KOKE!
nebojsa

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

i ja mislim da je u pitanju telenor...meni se to desavalo sa 063 karticom (nije vazno u kom je telefonu bila) i sad sam na 065 i sve je ok... kakva reklama,a? pozz 8)

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Naravno da je to do mreze,cudi me da Telenor jos nije ispravio te greske starog Mobtela...Meni se X puta desavalo potpuno isto jos u vreme Nokia 3210,3310 i ostale starudije...Zovem ortaka koji je pored mene,kao zezamo se,a teta mi kaze da biram nepostojeci broj ili nije dostupan ili je linija zauzeta... :roll: :roll:

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

meni se to konstantno desava ali samo u mestima gde je manja zastupljenost signala i dolazi do gubitka istog a fon prikazuje 3 crte min. a ja nedostupan i to kao na foru da sam iskljucio mob :wacko:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Odgovori