Drugi tip thema na w550i il drugim "W" modelima
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
ma nece nesto neznam stamu je, jbg, kad ga otvorim na mobitelu samo mi bel ekran.. videcu da prebacim na jaranov w810..
al ovak, skonto sam sta hoces napravit, eh sad, ono kad pritisnes levo, on okrene krug levo- kad pritisnes desno on krug zavrti desno al kako napravit da recimo crveni krugic otvara poruke, plavi otvara, neznam podesavanja i to.. ne znam kojom logikom napravit kampatibilnost Swf fajla sa mobitelom kao sto su swf fajlovi u W serijama mobitela kompatibilni, e sad, to je vid programiranja, neznam koliko se razumes ali za svaku komandu treba ic kratica sta da ona radi i treba joj pokazat put, ono nesto slicno ko XML fajl na kojem pise gdje se koja slika nalazi da je on moze pokupit tako trebaju kratice da budu vezane sa flash fajlom kako ce one pokazivat da crveni krugic treba otvorit to, plavi to i tako dalje...
stvarno nemam ideje kako to i sa cim povezat jer mislim da se sve to radi u samoj sistemskoj memoriji mobitela i na osnovu nje se pravi Swf fajl
P.S. ove tri boje predstavljaju tri nacije na balkanu ili ??
poz
al ovak, skonto sam sta hoces napravit, eh sad, ono kad pritisnes levo, on okrene krug levo- kad pritisnes desno on krug zavrti desno al kako napravit da recimo crveni krugic otvara poruke, plavi otvara, neznam podesavanja i to.. ne znam kojom logikom napravit kampatibilnost Swf fajla sa mobitelom kao sto su swf fajlovi u W serijama mobitela kompatibilni, e sad, to je vid programiranja, neznam koliko se razumes ali za svaku komandu treba ic kratica sta da ona radi i treba joj pokazat put, ono nesto slicno ko XML fajl na kojem pise gdje se koja slika nalazi da je on moze pokupit tako trebaju kratice da budu vezane sa flash fajlom kako ce one pokazivat da crveni krugic treba otvorit to, plavi to i tako dalje...
stvarno nemam ideje kako to i sa cim povezat jer mislim da se sve to radi u samoj sistemskoj memoriji mobitela i na osnovu nje se pravi Swf fajl
P.S. ove tri boje predstavljaju tri nacije na balkanu ili ??

poz
Pa pazite ja nisam siguran dal` moze da se otvori tako swf fajl, ali ne znam ako imas cid36 na w550 zasto nebi preko far-a ubacio u tpa folder taj flash file i onda u temi samo promenio na ime tog swf fajla, tako bi sigurno radilo, ovako nema sanse provereno na sve nacine trazio sam na netu...
5800 XM
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
n3mke@, nerazumes, on je napravio flash fajl kojim se upravlja recimo jojstikom al koji je krug koja funkcija, nije njega problem ubacit u telefon al nemo ze se on povezat sa komandama..
nego rixxon, demi reci moze li ti tu djesi pravio swf fajl da rastavis neki swf fajl od flash teme onaj meni da rastavisa pa recimo da njega editujes samo tako sto ces promjenit grafiku a ja mislim da se u njemu nalaze te komande sta koja grafika oznacava ili da su recimo W serije posebno programirane da mogu koristit i bit kopatibilne sa tim flash fajlovima
nego rixxon, demi reci moze li ti tu djesi pravio swf fajl da rastavis neki swf fajl od flash teme onaj meni da rastavisa pa recimo da njega editujes samo tako sto ces promjenit grafiku a ja mislim da se u njemu nalaze te komande sta koja grafika oznacava ili da su recimo W serije posebno programirane da mogu koristit i bit kopatibilne sa tim flash fajlovima
Pa ovako problem je ijedno i drugo.
I-Problem jeste ubaciti taj swf fajl u telefon,jer se on ne moze ubaciti bilo gde vec mora u onaj skriveni deo memorije(a za w810 cid49 jos nije otkljucan) jer kada u xml opisujes gde se nalazi taj swf moras da ga referenciras odatle.(n3mke@ ti je dao dobar savet ako imas w550,gde ces preko far-a ubaciti swf fajl i izmeniti xml samo onaj deo koji se odnosi na menu-zanci uesto orbit.swf ubacis nesto drugo *.swf)
II-W series moze da cita swf ali ne svaki(sto je i pokazao test rixxon-a).Znaci mora se nekako ukompatabiliti sa telefonom,gde je napalm death dao dobar savet,jer zaista postoje programi koji rastavljaju flash fajlove unazad na komponente pa ga ti malko izmenis i vratis ponovo u flash
I-Problem jeste ubaciti taj swf fajl u telefon,jer se on ne moze ubaciti bilo gde vec mora u onaj skriveni deo memorije(a za w810 cid49 jos nije otkljucan) jer kada u xml opisujes gde se nalazi taj swf moras da ga referenciras odatle.(n3mke@ ti je dao dobar savet ako imas w550,gde ces preko far-a ubaciti swf fajl i izmeniti xml samo onaj deo koji se odnosi na menu-zanci uesto orbit.swf ubacis nesto drugo *.swf)
II-W series moze da cita swf ali ne svaki(sto je i pokazao test rixxon-a).Znaci mora se nekako ukompatabiliti sa telefonom,gde je napalm death dao dobar savet,jer zaista postoje programi koji rastavljaju flash fajlove unazad na komponente pa ga ti malko izmenis i vratis ponovo u flash
A za one koji imaju cid 36 telefone nasao sam strava stvar nesto poput flash tema ali nije to i izgleda isto cak moze i bolje.. znaci treba promeniti meni file u telefonu tako da se ikonice menija promene, i mozete uraditi to na milion nacina, evo pogledajte ovo http://myforum.lasyk.net/showthread.php?t=25617
Jako dobra stvar sve je na eng. objasnjeno snacice se ko zna!
Jako dobra stvar sve je na eng. objasnjeno snacice se ko zna!
5800 XM
n3mke@, Xe Xe (znam za te fore, već sam dosta toga odradio na svom tel), a vidi šta sam ja pronašao za sve vas sa CID-49: Upload/Delete fajlova u sistemskoj memoriji telefona - baš to što vam treba da bi i ostale SWF fajlove ubacili! (i još što-šta drugo!)
Phone XS 2.01 now supports W810
Just Click Here!
E, da: SWF fajlovi idu u tpa/preset/system/desktop/flash direktorijum
Phone XS 2.01 now supports W810
Just Click Here!

E, da: SWF fajlovi idu u tpa/preset/system/desktop/flash direktorijum
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...
dmihalj jesi probao da izmenis? ja nisam ali probacu, ako jesi kako ide? ajde malo objasnite ko je uspeo..
cekajte kako ovo ide mogu samo da uploadujem na telefon a ne da vidim sta imam na telefonu, a uploadujem ceo tpa file tako da to nije pametno, tj ne razumem... ajde objasnite, jel treba jos nesto da skinem?
cekajte kako ovo ide mogu samo da uploadujem na telefon a ne da vidim sta imam na telefonu, a uploadujem ceo tpa file tako da to nije pametno, tj ne razumem... ajde objasnite, jel treba jos nesto da skinem?
5800 XM
mozes da uplodujes i da brises(i da fleshujes) uplodujes tako sto npr. aklo hoces npr da ubacis nesto u tpa/preset/system/desktop/flash direktorijum ti u onom njihovom direktorijumu napravis sledece direktorijme prvo tpa pa preset...pa flash i u njemu stavis fajlove koje zelis a kada brises onda samo nista nestavljas npr. u taj flash direktorijum,dakle ostavis ga praznim(rixxon ispravi me ako gresim).Nisam stigao jos da ga isprobam ali cim budem nakupio vremena istestiracu,ukoliko vec sutra
,pa cu javiti.
a moje pitanje se odnosi na to da li mogu samo pojedinacni fajlovi da se brisu,i da li kada u odredjeni folder koji uplodujemo stavimo samo jedan fajl koji zelimo da uplodujemo on obrise ove ostale i ostavi samo taj koji smo ustvari samo zeleli da dodamo na postojeci sadrzaj

a moje pitanje se odnosi na to da li mogu samo pojedinacni fajlovi da se brisu,i da li kada u odredjeni folder koji uplodujemo stavimo samo jedan fajl koji zelimo da uplodujemo on obrise ove ostale i ostavi samo taj koji smo ustvari samo zeleli da dodamo na postojeci sadrzaj
Mala korekcija: ako na PCu na datoj putanji stavis neke fajlove, oni ce biti ubaceni u tel. Ostali fajlovi u tel SE NE BRISU. Ako dodje do 'preklapanja' stari fajl se ZAMENJUJE novim. Da bi obrisao fajl treba napraviti prazan fajl (size=0) ISTOG IMENA I TIPA pa njime pregaziti postojeci u telefonu. (Bar ja sam tako shvatio).
Obratite paznju da ceo postupak moze da potraje 5 SATI! I ne sme se prekidati!!! Ja ne bih zurio, sacekajte da se tamo...
[opera mini] .. nakupi jos komentara onih koji su probali i uspeli.. Steta bre da zeznete tel. A sto se tice SWF fajlova, nabavio sam decompiler, al bice tu dosta posla. I nemam na cemu da probam (k750!) sto me dosta usporava..
Obratite paznju da ceo postupak moze da potraje 5 SATI! I ne sme se prekidati!!! Ja ne bih zurio, sacekajte da se tamo...
[opera mini] .. nakupi jos komentara onih koji su probali i uspeli.. Steta bre da zeznete tel. A sto se tice SWF fajlova, nabavio sam decompiler, al bice tu dosta posla. I nemam na cemu da probam (k750!) sto me dosta usporava..
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...
Pa vidis da to sto pise da su po 5 sati ili 8 sati radili da je to flashovanje telefona, a ubacivanje novih fajlova ne traje mnogo...
edit:
Lol kakav bag od programa, ko da sam ga ja pravio... izaberem da trazi preko USB porta fone, namestim najvecu brzinu kako i pise tamo na forumu, izaberem w810i napravio sam folder u onome files_to_phone, i onda idem execute... pise: press "c" and connect phone to cable, ja to uradim i drzim drzim drzim i onda pise Open failed, ja pustim c izadjem telefon se zabaguje i onda moram da restartujem phone i sve ponovo i nikako da mi uspe... A tamo na sajtu onaj sto je objasnjavao, nije lepo objasnio uopste.. Jel probao neko od vas to???
edit:
Lol kakav bag od programa, ko da sam ga ja pravio... izaberem da trazi preko USB porta fone, namestim najvecu brzinu kako i pise tamo na forumu, izaberem w810i napravio sam folder u onome files_to_phone, i onda idem execute... pise: press "c" and connect phone to cable, ja to uradim i drzim drzim drzim i onda pise Open failed, ja pustim c izadjem telefon se zabaguje i onda moram da restartujem phone i sve ponovo i nikako da mi uspe... A tamo na sajtu onaj sto je objasnjavao, nije lepo objasnio uopste.. Jel probao neko od vas to???
5800 XM
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Uradio, opet kaze failed open... A sta da radim posto mi kaze found new hardware. A imam instalirane sve programe koji dolaze uz mobilni.. Da ne treba neke nove drajvere da instaliram?? Tamo gde je objasnjeno kako se koristi pise da treba da imam najnovije drajvere za DCU-60 kabl... gde njih da nadjem?
5800 XM
Ma nisam napravio, nego vidim taj folder jedino kad otvorim zip arhivu... a kad unzipujem, tj extractujem negde kao folder i udjem, ima svega samo ne files_to_upload..
dodato: evo, sad sam probao, opet nece, a dole mi se pojavljuje found new hardware.... jaoj bre...
!!!! Zasto mi se otvara found new hardware wizard kad prikljucujem telefon i drzim C .. Kad ne drzim c sve je normalno...
dodato: evo, sad sam probao, opet nece, a dole mi se pojavljuje found new hardware.... jaoj bre...
!!!! Zasto mi se otvara found new hardware wizard kad prikljucujem telefon i drzim C .. Kad ne drzim c sve je normalno...
5800 XM