Hmmm..... Ja sam p900 prodao ortaku, koga ne zanima mnogo budženje programa, ali mu je TS super fora i extra je zadovoljan (
miodragetov zemljak). Sir Oliver mi ga je prodao sa menjanom maskom (ne smem da kažem ko je menjao masku da ga ljudi ne smore) bez i jedne tačkice. Iako maska nije original toliko je dobro odrađena da nema šanse da se provali osim kad bi se skidala, i za 4 meseca kod mene i dalje nije dobio ni jednu tačkicu, a kod ovog ortaka je oko mesec dana i sad je izgreban po ivicama - ubija.
Šta je pisac hteo da rekne? Neka ga uzme na dan-2 i vidi kako se ponaša, tj. da nema nekih bagova, i ako mu odgovara neka uzme, a da li je stvarno potpuno nov nije važno koliko da dobro radi i da mu nije izgreban displej. Telefon je osim ekrana stvarno jako izdržljiv, i za svaku preporuku (mada se ja posle Nokie nikada nisam u potunosti na njega navikao, ali to ne znači da njemu realno nešto fali, nego eto), i OBAVEZNO da ga flešne na 910 softver. Drastično se bolje ponaša. Kao i dodatak onog programa za gašenje pozadinskih programa. Ako se neko seća kako se isti zove neka me podseti da preporučim ortaku.