Planiram kupovinu SE p910i

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Odgovori
Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Bull Terrier, ajmo da diskutujemo sta je razumna cena....Sakali u radnjama traze za olovku 10e, znaci i za plastikicu bi trazili nekih 10e pa ti vidi da li ti se isplati 8)
Moja tastatura je jako izgrebana okolo je oguljena farba, tako da bi i ja mogao da pocnem da trazim novu tastaturu.
VeNoM, kad meni dojadi da furam fon bez tastature pozajmicu ti poklopac.
5130+Koss the plug....

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 19. Dec 2005. 17:48

Post od mixxx »

ja sam u radnji u novom sad u podzemnom prolazu nashao olovkice za 450 dinari! jedan drugar je tamo nashao za 7710! mislim da ima i za p910!

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

mixxx, aj pa nek ti je sa srecom..
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Masterokrata »

mixxx, gde? Tamo gde prodaju Koracel oremu? Kad sam imao 7710 obisao sam sve prodavnice dole kod Bazara i kad bi pokazao 7710 svi bi gledali u fazonu koji je to telefon :wacko:
Moram ja ponovo proci onuda da nadjem novu tastaturu za p910. Hm...sta mislite jel bi mogla da se namesti tastatura od p900 na p910? Samo ce qwerty izgubiti a njega je ionako lakse koristiti preko virtual pad, a mnogo bi lepse izgledao telefon.
5130+Koss the plug....

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od mixxx »

sa' cu probam da ti objasnim....udjesh u podzemni od poshte....kad se spustish dole skrenesh levo i prva radnja sa desne strane....mislim da ima samo ta radnja i menjachnica na toj desnoj strani!

a kad smo trazhili olovku za 7710 u jednoj radnji.....kad je prodavac video 7710 skochio je kao da je video pamelu anderson u krike.... "vau daj da vidim taj telefon"! :lol:

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Masterokrata »

mixxx, mislim da znam na koju mislis :unsure:
A pa ta reakcija na 7710 je sasvim uobicajena :D , a najjaci su prodavci koji su ga gledali ono u fazonu "sta je ovo?" :lol: mada ne krivim ih nije bas cest telefon 8)
Meni je bio malo spor jel on nadogradio software na njemu? 8)
5130+Koss the plug....

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od mixxx »

ej ne znam stvarno....nije ga neshto dugo imao ali mislim da nije update-ovao nishta! uzeo ga malo da se fenserishe sa touch screenom i prodao ga! :D

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

masterokrata držim te za reč. mada ja bih da kupim tu plastiku od tebe ili pak da se menjamo ti reci šta ti treba
a našao sam oklop ceo za njega za koji mi traže 50e bez ugradnje. rekao sam im.......
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Masterokrata »

VeNoM, znaci ja sam dobro prosao kad sam nasao za 50e SA ugradnjom? :o :D :D
Rekao sam ti probaj polovan da uzmes.... a jane bi menjao ni za sta vec samo za tastaturu i to privremeno nista za stalno :(
5130+Koss the plug....

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

jedno novo iskustvo za danas....tj večeras....
ispade mi dati fon...razbi se od zemlju što neki vole da reknu
šalu na stranu pade pa se razbi
i ekran se ne pali
tj ima samo plavu sliku...tj osvetljenje i ništa
restart ništa on off ništa
mislio sam da je gotov...
medjutim stavim ga na punjač...upalki se normalno ekran,,upali ja normalno mob...sve radi kao ludo....
moje iskustvo...ovo je fantastičan mob tj ovo što ja imam jedno valjak da ga zgazi pa će da crkne.../ono sad mi crkne kada se javim/
ne pada mi na pamet da ga menjam
a i ne bi ga menjao
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ortaku nude P900 nov, za nekih 230 Evritja. Zanima me da li postoji nacin da se proveri da li je fon sigurno nov preko nekih kodova i sl, ili nema sanse? Tj. ako ga je moguce fleshnuti tako da ubiju life timer i sve ostalo...
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Extreme
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 11. Jan 2006. 14:42

Post od Extreme »

SVI telefoni (nezavisno od proizvodjaca) se mogu "fleshnuti" i time se kod svih ubija lifetimer... Ne znam sad da li ovo vazi i za ove novije, BB5 telefone (cini mi se da se kod njih mora i neki fajl menjati, ali, u svakom slucaju, i njima su nasli leka).

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

kada se uradi master reset gubi se lifetimer..pokušavao sam neke kodove ali mi ništa niej polazilo za rukom tj pošteno me nije ni zanimalo..sada imam oko 200h razgovora i on šljaka i dalje..ali zanimalo me je koliko je već pričano sa njime. :P

i još jedan update.nov mob se primeti odmah.najlakše ćeš prepoznati nov i to samo koristeći jedno svoje čulo a to je nos.znači miriši bateriju miriši oklop i gledaj da li oklop ima ogrebotina.odmah se vidi ako je oklop menjan jer retko gde ima da se nabavi original već samo fušeraj.
šta da ti kažem osim miriši i miriši.

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Masterokrata »

VeNoM, u bre ti coveka otera u lovacke kerove :D ja ne verujem da negde postoji nov p900, pa i p910 bi bilo tesko naci. Mozda bi trebao da pogleda sve u kompletu tj kutiju, slusalice, kablove i da obrati paznju na kontakte na bateriji, oni se lako izlizu ako je baterija cesto vadjena i vracana tj ako ga je neko vec koristio. A za lifetimer nemam pojma sta da kazem jer telefon je ionako skoro 24h upaljen, a neko moze za godinu dana da ima 100 sati, a neko 2 sata razgovora. Bolje uzeti m600 za tepare pa makar i polovan, makar ne moze biti stariji od godinu dana, a p900 ako je prepakovan moze da bude star i 2-3 godine.
5130+Koss the plug....

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Hmmm..... Ja sam p900 prodao ortaku, koga ne zanima mnogo budženje programa, ali mu je TS super fora i extra je zadovoljan (miodragetov zemljak). Sir Oliver mi ga je prodao sa menjanom maskom (ne smem da kažem ko je menjao masku da ga ljudi ne smore) bez i jedne tačkice. Iako maska nije original toliko je dobro odrađena da nema šanse da se provali osim kad bi se skidala, i za 4 meseca kod mene i dalje nije dobio ni jednu tačkicu, a kod ovog ortaka je oko mesec dana i sad je izgreban po ivicama - ubija.

Šta je pisac hteo da rekne? Neka ga uzme na dan-2 i vidi kako se ponaša, tj. da nema nekih bagova, i ako mu odgovara neka uzme, a da li je stvarno potpuno nov nije važno koliko da dobro radi i da mu nije izgreban displej. Telefon je osim ekrana stvarno jako izdržljiv, i za svaku preporuku (mada se ja posle Nokie nikada nisam u potunosti na njega navikao, ali to ne znači da njemu realno nešto fali, nego eto), i OBAVEZNO da ga flešne na 910 softver. Drastično se bolje ponaša. Kao i dodatak onog programa za gašenje pozadinskih programa. Ako se neko seća kako se isti zove neka me podseti da preporučim ortaku.

:)

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

gargamel misliš li na magic launcher koga ja koristim i sa kojim sam veoma zadovoljan i veoma me dobro služi :D

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Toplo za'valjujem svima na savetima, ce vidimo. A ortak neka se snalazi. Resio covek hoce telefon saas touch screen i olovcicu. Ne merem da ga ubedim da uzme nesto drugo. Hteo je win telefon, samo kad je cuo cene seo na dupe. I za ovo mu govorim da se mane polovnjaka ali netje da slusha. Navodno je nov, jos lik koji mu prodaje rekao ako mi dokazes da nije nov, ja ti ga poklanjam. E zato mi treba fora, jer ako postoji neki fullproof fazon, daj da uzmem i sebi jedan :)
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Extreme
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 11. Jan 2006. 14:42

Post od Extreme »

Pa jedino ako nije flash-ovan, moze da proba da udje u Service Menu (Jog Dial Gore, *, 2x Jog Dial Dole, *, Jog Dial Dole, *) pa tamo pogleda lifetimer. To se ne resetuje master reset-om, vec samo flash-om.

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

ok ima jedan test koji može uvek da upali
ako je stvarno nov kao što priča trebao bi setup da mu se odmah upali
ako je već formatirao disk da bi to dokzao onda garancija KO JW NOVO onda je pod garancijom i to na 6 tj 12 meseci
ali fora koja mže da upali jeste da li je on stavio svoju karticu u njega i pokušao npr da zove i slično
čim se to desi fon više nije nov

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Masterokrata »

VeNoM, pa i posle reseta telefona pojavljuju se one setup opcije. Kad se setim kako je meni na prvom p910 posle reseta jezik bio prebacen na neki Kineski, Japanski, neki hireoglifi :D , pa su mi Venom i Arphael pomogli da onako na slepo namestim english. 8)
5130+Koss the plug....

Odgovori