Lik sa MR foruma je postao isecak iz PDFa koji je dobio za koji kaze da su specifikacije sofie.
Slika :

Ako ste pratili glasine, videcete da je to telefon sa onih spypics sa pocetka godine. Evo photoshopa baziranog na tim spy slikama :
Lik takodje kaze da ce sofia imati 2.2 262k ekran (buuuu

) i HSDPA (jupii

)
Ova slika je slicna slicici koja je postavljena ranije jos za shinobu i za koju se ispostavilo da je tacna i identicna finalnom modelu.
Ako se malo bolje pogleda slika, otkrivate tri cudna "dugmeta" ispod ekrana, a i na ekranu vidite tri kockice, verovatno funkcije tih dugmica. To znaci ili novi UI (nadam se) ili ce sofia zaista biti prvi UIQ telefon bez touchscreena (sto je vrlo moguce jer UIQ ima tri kockice na dnu ekrana).
Ako se ispostavi da su spypics tacni (a sve su prilike da jesu), sofia ce biti vrlo tanak aparat sa mehanickim zatvaracem sociva, i nece imati dzojstik nego nesto vrlo cudno
Ovo nazalost nista ne govori o datumu lansiranja, jer je ovakva slicica shinobua bila na netu puno pre lansiranja, tako da nam ostaje samo da se nadamo najavi 28. i lansiranju sto pre (avgust/septembar se cini realnim)
Izvinjavam se zbog duplog posta, ali sam mislio da je vredelo zbog novih informacija o sofii.
EDIT :
Evo nasao sam, ovako je izgledala ta slicica shinobua
A ovde su vam spy slike uzivo:
viewtopic.php?t=8437&postdays=0&postorder=asc&start=60
I jos nesto, dimenzije ce biti 102x48x17 mm (za 3 mm siri od K610, ostale dimenzije su iste kao i k610), i imace chipset EMP U360 koji bi trebao da omoguci 3.6Mbps HSDPA koliko sam ja razumeo.
You hear the one about the fella who died? Went to the Pearly Gates and St. Peter let him in. Sees a guy in a suit making a closing argument and says, "Who's that?" St. Peter says, "Oooohhh, that's God. Thinks he's Denny Crane."