K800i
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- MilančeBGD
- Expert

- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- McLaren F1
- Ex-Moderator

- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
- MilančeBGD
- Expert

- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Moze pomoc
O telefonu cu pisati kad se vratim sa mora, inace utisci su odlicni, telefon je stvoren za mene
mislim da ce ostati malo duze u mom vlasnistvu
Sve pohvale za SE i ovaj model...
Nego ovako, posto sam pre nekoliko dana pripremao sve za telefon, skinuo sam dosta tema i nekoliko dobrih koje su drm teme i one nisu .thm nego .dm, nasao sam neki tutor kako se one instaliraju preko my phone explorer ali meni uopste ne ide
Ja kad ubacim i probam da pokrenem samo izbaci da posaljem preko IR ili BT, da li je neko instalirao ove teme i zna kako se to radi da mi objasni

edit: resio sam problem, nisam lepo citao sta pise
pise kad treba da se izabere phone ili transfer da se nista ne dira, a ja sam stavio phone mode 
Evo uputstvo ako jos nekom bude trebalo:
http://www.etheme.net/forum/showthread.php?t=3600
Nego ovako, posto sam pre nekoliko dana pripremao sve za telefon, skinuo sam dosta tema i nekoliko dobrih koje su drm teme i one nisu .thm nego .dm, nasao sam neki tutor kako se one instaliraju preko my phone explorer ali meni uopste ne ide
edit: resio sam problem, nisam lepo citao sta pise
Evo uputstvo ako jos nekom bude trebalo:
http://www.etheme.net/forum/showthread.php?t=3600
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
kupio sam telefon prosle nedelje,odlican je.mene zanima dal moze neko da mi kaze dal mogu da instaliram ruski jezik u telefonu i skinuo sam jedan program u jar formatu(kako njega da ubacim) za besplatno slanje sms poruka preko net-a.ako neko moze preko pm da mi to kaze ili da se cujemo telefonom,da nesmaram ljude dzabe.iz beograda sam.hvala unapred
- McLaren F1
- Ex-Moderator

- Sensei
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
Moze li neko od korisnika k800 da mi posalje drajvere za njega na ralenikolic@sezampro.yu jer nisam dobio cd a imam jako sporu internet vezu da bi skidao citav pc suite.
Unapred hvala
Unapred hvala
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
- Bull Terrier
- Redovni učesnik

- Pridružio se: Pon, 17. Jul 2006. 15:27
- McLaren F1
- Ex-Moderator

Sto se tice joystick-a verovatno je malo poceo da otkazuje zbog prasine koja se nakuplja u njemu.Probaj da skines vatu sa stapica za usi,stavi je na cackalicu i onda ga malo procisti ili jos bolje ako znas da rasklpis telefon onda mozes detaljno da ga ocistis al ako nisi nikad otvarao telefon mozda je boje da ga odneses u servis pa ce ti oni ocistiti joystick za oko 500 kinti.
Sto se tice restartovanja problem je najverovatnije u sw,ako nastavi to da ti se desava uradi update sw ili ga odnesi u servis na fleshovanje!
Sto se tice restartovanja problem je najverovatnije u sw,ako nastavi to da ti se desava uradi update sw ili ga odnesi u servis na fleshovanje!
Konacno sam i uzo ovaj telefon,i zadovoljan sam generalno stim sto imam jedan mali problem..Slike savrseno funkcionisu ali kada hocju da snimam video kamerom ,ona kao malo secka ,vide se frameovi ,i nekako je usporena...tek sam uzeo telefon tako da verujem da je to do podesavanja...jer bi neko mogao da mi pomogne....Mislim moj ortak na k750 kada snima njemu je manje vise glatko ,a meni je sve nekako cudno i loseg kvaliteta a pritom je usporena dok slika...