A kako mislis drugacije bez kabla???
Vise se isplati da ga odneses u servis, ne rizikujes i ne kupujes DSS koja kosta nekoliko puta vise nego flash u servisu...
A koliko ce ovo da me kosta..? Jer mogu da se zalim posto imam garanciju..?
Aj molim te idi na ovu temu.. pa vidi da li mozes nesto da mi pomognes.. I ako mozes da mi preporucis neki strani forum za SE koji je bas aktivan.. (nije reklama)
Ako imas garanciju ne bi trebalo nista da te kosta... oni moraju da ti stave nov fw i rese problem... inace cena je 10-20 eura... preko 20 nikako nemoj da dajes... mada ako imas garanciju trebalo bi da ides tamo gde si kupio i da ih davis dok ti ne odrade to jer moraju...
sto se tice tvog problema iz druge teme, cuo sam da su ljudi imali istih problema i koliko se setjam problem je u losem dekodiranju ili nekom bagu u starijim softverima... novi to resava i mislim da ne postoji neko drugo resenje...
a strani forum, pogledaj ovde ... sretjno...
Hvala ti.. Moracu da odem da im reklamiram problem.. Na mom n-gage su mi besplatno sredili FW kad sam imao neki problem.. A telefon je star 5 dana!! A problem me ubija u pojam..
Nema na cemu...
Nebitno koliko je telefon star ako ima garanciju i problem, oni to po zakonu moraju da srede... neverovatno je koliko kod nas kupci ne znaju svoja prava...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.