SE Japan

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Ovo je krajnje smesno, ali nema veze:
n95 vs w950
bilo je rec u vezi muzike i to je izaslio:
n95 vs w950 1:1
napalm death, znam da nisi ti pisao, ne kazem da jesi, ovo je valjda iz nekog casopisa, tako da opusteno :wink:
iPhone + CX300

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

a mozes li pojasnit stoje smesno... mislim ne kontam.. zasto ne mogu n95 i w950 imati isti kvalitet zvuka ?

ja iskreno zive veze nemam kakav je u poste mp3 player kod n95 tako da ne mogu govorit u svoje ime.. a sve sto je redjeno na testu nije bilo generelno telefon vs telefon nego sta je bolje, gore ili isto kod n95 a sta kod ostalih modela..

i da, naravno da nisam ja pisao jer nikad u zivotu nisam drzao n95 u ruci a kamoli da znam detalje

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

Pa na w950 je bolji zvuk mnogo, mnogo, n95 nema nista posebno zvuk, i daleko je losiji ...
iPhone + CX300

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

hmmmm... ajde neka bude tako.. znam da na w950 zvuk ne moze ici bolje pa reko mozda su se u nokiJi bas potrudili da je to tu negde,,.. znaci ipak nije

a jesili siguran da to nije do slusalica, ili je ipak sami kvalitet zvuka dosta slabiji u svakom pogledu..

ali eto, svejedno, poenta je bila da n95 nije mogla pobediti vec staru konkurenciju... eto neka je i tu onda 0:1 za SE.. sto je jos porazavajuce

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

napalm death, siguran sam potpuno, n95 je na slusalicama prilicno losa, i sam Miskoni je pricao da je n91 sa 60% snage dere po glasnoci, a razlika u kvalitetu je jos veca... A, s obzirom da su n91 i w950 isti(mada je po meni bolji w950 iako koristim n91), n95 je daleko losija...

Znaci, ne pricam napamet, jeste da n95 ima 3,5mm ulaz, ali nikako nije dobar muzicki telefon...
iPhone + CX300

Odgovori