a mozes li pojasnit stoje smesno... mislim ne kontam.. zasto ne mogu n95 i w950 imati isti kvalitet zvuka ?
ja iskreno zive veze nemam kakav je u poste mp3 player kod n95 tako da ne mogu govorit u svoje ime.. a sve sto je redjeno na testu nije bilo generelno telefon vs telefon nego sta je bolje, gore ili isto kod n95 a sta kod ostalih modela..
i da, naravno da nisam ja pisao jer nikad u zivotu nisam drzao n95 u ruci a kamoli da znam detalje
napalm death, siguran sam potpuno, n95 je na slusalicama prilicno losa, i sam Miskoni je pricao da je n91 sa 60% snage dere po glasnoci, a razlika u kvalitetu je jos veca... A, s obzirom da su n91 i w950 isti(mada je po meni bolji w950 iako koristim n91), n95 je daleko losija...
Znaci, ne pricam napamet, jeste da n95 ima 3,5mm ulaz, ali nikako nije dobar muzicki telefon...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.