pigy napisao:OK, ako je isti kao w900, da li to znaci da ima N-vidia chip, tj. da snima u onoj vecoj rezoluciji i sa 30 frejmova u sekundi, i hoce li biti ne muzicka verzija
naravno da nije isti kao w900 i nema nvidia chip i ne moze da snima u vetjoj rezoluciji sa 30fps a ne muzicka verzija tje biti ali verovatno ne uskoro...
E evo jos slika,aj ako neko ima ovakvu temu za k750i,kao sto je na w810i na ovoj slici,neka mi posalje na pp,i ako ima neke zanimljive teme jos(evo za ovo mi treba neki chat):
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
ala kradu na zedge-u... evo linka do mesta gde je prvi put okacena i od pravog autora i ono sto je vaznije direktnog downloada bez registracije... link
lakse malo sa ovim ekstra fotkicama...kada sam ga prvi put video razocarali me i cak sam video kako ga koriste u filmu Davincijev Kod i sve mi je gotivniji kada vidim sve ove fotke iz svakog ugla kada ce stici kod nas??jos kada bi kamerica imala bar 3.2mp
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
Ma ko jos razmislja o kameri kad je mjuza verovatno boli mozak na ovome modelu!Ja se iskreno dvoumim izmedju K800(ok,kamerica od 3.2 miliona...),W710 ili W850. Za sta da menjam vec pomalo dosadni K750???Mozda bi ovo bio top izbor,posto imam vec MS Duo Pro od 512 Mb,jer vidim da nisu presli na M2 format kod ovog modela.Sta mislite?
Green, mjuza nije nista bolja nego na prethodnim modelima tj. w810/800 i ostali predstavnici , sto pise i u tesstovima ,a sto se tice tvog dvoumljenja , ja bih svakako uzeo k800 jer je mnogo bolji od w710 ili w850
Green, ja nisam video neku razliku izmedju k750 i k800 sem boljeg ekrana i kamere! tako da tu zamenu ne bih radio jer nije vredna para! i na k750 je kamera ekstra! ja bih se ipak opredelio za walkmana!
Alo ljudi ovaj telefon se pojavljuje u filmu davincijev kod sto znaci da je on izasao jos pre 6-7 meseci(tada je snimano) a mozda i jos ranije tel jeste ekstra ali ja mislim da ne treba prelaziti sa w810 na ovaj.
ma bre to u davinchijevom kodu je chista reklama! telefon je tad dat kao prototip za film! onda izlazi par meseci kasnije i svi se secaju kako je bio u filmu davincijev kod....sto otprilike znachi da je dobar fon!
rocK,ok,na K800 je akcenat ipak stavljen na kameru iako i on ,verujem, "svira" dobro,mada moram priznati da sam ipak malo veci zaljubljenik u muziku sa mobilnog nego u sliku.
Nije frka,sacekacu kad izadje,videti komentare i testove...Hvala svima na savetima
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.