Igre,Applikacije??.....

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Green , legalitet
pa jel'tvoj mob.legalan for the start
to poštovavanje pravila je OK ali košta, više, a ovde je to :uhuh: .
Meni je to smešno što se masa navlači na sve te reklame, pazi u SVAKOM časopisu preko cele strane neke bezv.stvarčice, to je klasična otimačina, i to stvarno radi, ljudima je valjda tako lakše, a sa iole truda sve mogu dobiti (šta sve, 100 puta bolje) za DŽ.
:wink:

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Moj mob. je 110% legalan For the Start!U Australiji NEMA to sto ima u Srbiji! :uhuh: :uhuh:
Kazu da su pravila tu da bi se krsila,moguce,ali sto bi se meni,kao redovnom posetiocu sajta redovno brisali postovi(i potpisi) kad navedem neke korisne(legalne) programe sa legalnih sajtova,a pri tom ostavljali postovi novih clanova i to po nekoliko meseci bez ikakve provere legaliteta!
Naravno da je ljudima lakse da potraze nesto za sta link vec postoji,ide se linijom manjeg otpora,trosi se manje vremena na Googlanju...
Nemam nameru da se raspravljam na ovu temu s nikim,nije vredno,ali sta reci...pravila pravila,da bi me............ :D :D :D

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Green Sorry, zaboravio da ne živiš ovde. :wink:

Nema rasprave, samo ovde to ide mal'ko drukčije, shvatam gde si, ali shvati i nas gde smo.

Pozdr.Kenguri :wink:
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Vlado,nema frke,sve je u redu.Shvatam ja i vas naravno,nisam ja toliko dugo ovde da bi zaboravio stanje telefonije u Srbiji... :) :) :)

Odgovori