Baterija traje duže...

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
nevidljivi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 18. Jan 2006. 03:18
:: LG Optimus L7 II
:: Samsung GT-C3322

Post od nevidljivi »

Kod mene je prijem katastrofa, još sam u suterenu. Ovako telefon traži samo jedan signal, a ne dva. U takvom okruženju bi eksterna natena dobro došla. K700 je poznat po tome da ima malo manju autonomiju baterije zato što su upotrebili bateriju istog kapaciteta kao za T630 (čak je malo manji), a K700 ima i brži procesor i jaču kameru+LED blic i mnogo više funkcija nego T630. Da su mu još stavili i memorijske kartice (to su mu mnogi prikačili kao manu), onda baterija ne bi izdržala ni dva dana. Izvinjavam se ako sam malo otišao u OFF, ali sam želeo da iznesem i to zapažanje.
Poslednja izmena od nevidljivi u Sub, 15. Jul 2006. 21:39, izmenjeno 1 put ukupno.
Ghost

zorancd
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 18:53

Post od zorancd »

Bice ti poboljsano trajanje baterije, za otprilike oko dan ceo ce ti trajati duze...mislim na STAND BY

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Ja još ne mogu da odredim koliko baterija duže traje (GPRS isto radi), ali poenta je shvaćena, to je bitno.
Ne znam samo što SE to tako loše objasni (barem za "nokijevce"), mislio sam da sam to već namestio u (inače jako komplik.) setingsu, ali eto, mora ovako.
Pozdrav
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

nevidljivi
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od nevidljivi »

Vlada Zem, nije to uopšte komplikovano, fora je samo u tome što se ta opcija kod različitih proizvođača nalazi na različitim mestima i ima različite nazive. Nokia i SE spadaju u telefone koji su najjednostavniji za rukovanje.
Ghost

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Juce sam ukljucio tu opciju "GSM only" i stvarno baterija mi se trosi skoro duplo sporije nego ranije,ni ja nisam u pocetku verovao da je to istina al stvarno je tako! :D :o 8)

zorancd
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 18:53

Post od zorancd »

IPAK, ajde da zanemarimo sve prozivke po ovom forumu, koji su neki upucivali prema ovoj temi, kako je glupa ili nesto ne valja...Vec nekolicina korisnika je probalo i evo kako i sami tvrde sljaka EXTRA. Ko pa da od nas neko koristi MMS ili GPRS ceo dan, doduse, ne racunamo likove iz mts

Doduse, stavite na GSM only i mozda jos malko stavite na otprilike 60 % osvetljenje.. i extra je..Sta ces vise. To su oni likovi koji su se hvalili da im baterija drzi po 5 dana.

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Pa zorancd , nema prozivki, ne shvataj ništa lično, kao što neko pametno reče - "i glupavi komentari dovode do rešenja", šta sad, nekad su prsti brži od mozga
:wink:
Bitno je da ovo "radi".

p.s. ali nemoj ni da se istripuješ da si "genijalac" jer je SE to baš loše objasnio, bar za "negenijalce" ili nekorisnike SE-a
:wink:
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

nevidljivi
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od nevidljivi »

Pošto to šljaka (lično sam proverio), apsolutno je nebitno da li je rešenje glupo ili genijalno. :)
Ghost

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

A bwe ljudi, tema ko tema. Sto mora da bude genijalna da bi se nalazila na ovom forumu. A druga stvar je da to uopste nije neka "skrivena caka" vec obicna opcija (ni genijalna, a ni glupa), kao npr. smanjenje osvetljenja displaya ili gasenje vibracije radi ustede baterije... Lepo je sto je u ovoj temi skrenuta paznja na tu mogucnost.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Zaključana tema