Baterija traje duže...
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- nevidljivi
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 18. Jan 2006. 03:18
- :: LG Optimus L7 II
- :: Samsung GT-C3322
Kod mene je prijem katastrofa, još sam u suterenu. Ovako telefon traži samo jedan signal, a ne dva. U takvom okruženju bi eksterna natena dobro došla. K700 je poznat po tome da ima malo manju autonomiju baterije zato što su upotrebili bateriju istog kapaciteta kao za T630 (čak je malo manji), a K700 ima i brži procesor i jaču kameru+LED blic i mnogo više funkcija nego T630. Da su mu još stavili i memorijske kartice (to su mu mnogi prikačili kao manu), onda baterija ne bi izdržala ni dva dana. Izvinjavam se ako sam malo otišao u OFF, ali sam želeo da iznesem i to zapažanje.
Poslednja izmena od nevidljivi u Sub, 15. Jul 2006. 21:39, izmenjeno 1 put ukupno.
Ghost
Ja još ne mogu da odredim koliko baterija duže traje (GPRS isto radi), ali poenta je shvaćena, to je bitno.
Ne znam samo što SE to tako loše objasni (barem za "nokijevce"), mislio sam da sam to već namestio u (inače jako komplik.) setingsu, ali eto, mora ovako.
Pozdrav
Ne znam samo što SE to tako loše objasni (barem za "nokijevce"), mislio sam da sam to već namestio u (inače jako komplik.) setingsu, ali eto, mora ovako.
Pozdrav
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
- nevidljivi
- Entuzijasta
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
IPAK, ajde da zanemarimo sve prozivke po ovom forumu, koji su neki upucivali prema ovoj temi, kako je glupa ili nesto ne valja...Vec nekolicina korisnika je probalo i evo kako i sami tvrde sljaka EXTRA. Ko pa da od nas neko koristi MMS ili GPRS ceo dan, doduse, ne racunamo likove iz mts
Doduse, stavite na GSM only i mozda jos malko stavite na otprilike 60 % osvetljenje.. i extra je..Sta ces vise. To su oni likovi koji su se hvalili da im baterija drzi po 5 dana.
Doduse, stavite na GSM only i mozda jos malko stavite na otprilike 60 % osvetljenje.. i extra je..Sta ces vise. To su oni likovi koji su se hvalili da im baterija drzi po 5 dana.
Pa zorancd , nema prozivki, ne shvataj ništa lično, kao što neko pametno reče - "i glupavi komentari dovode do rešenja", šta sad, nekad su prsti brži od mozga
Bitno je da ovo "radi".
p.s. ali nemoj ni da se istripuješ da si "genijalac" jer je SE to baš loše objasnio, bar za "negenijalce" ili nekorisnike SE-a

Bitno je da ovo "radi".
p.s. ali nemoj ni da se istripuješ da si "genijalac" jer je SE to baš loše objasnio, bar za "negenijalce" ili nekorisnike SE-a

zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
- nevidljivi
- Entuzijasta
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
A bwe ljudi, tema ko tema. Sto mora da bude genijalna da bi se nalazila na ovom forumu. A druga stvar je da to uopste nije neka "skrivena caka" vec obicna opcija (ni genijalna, a ni glupa), kao npr. smanjenje osvetljenja displaya ili gasenje vibracije radi ustede baterije... Lepo je sto je u ovoj temi skrenuta paznja na tu mogucnost.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim