P910i pomoc!

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Odgovori
Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

araphel, ajde nemoj dramiti covece 8)
Ja se nikada ne upasujem a nosam ga na kaisu i nista se ne primeti, ali ne na samom kuku nego malo vise prema sredini :D E ti se tripujes da ces izgubiti telefon, a ja stalno imam utisak da ce mi ispasti stilus iz telefona, iako sam probao da ga istresem, mlatio s telefonom ko blesav i nista on stoji, ja se o5 tripujem :cry:
5130+Koss the plug....

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

meni je jedannegde netragom nestao,a shto se tiche kaisha i futrole,ima me malo vishe u struku,pa mi se obavezno primeti....

ma nebitno,vazno je da smo mi totalno odlutali u off.... :D

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Masterokrata »

E izvini araphel, :P nisam hteo da vredjam. Dobro ja sam mrsav pa mi se fon za kaisem ne vidi, ali da ime da bude nezgodno pogotovo ako cuknes bas u fotrolu :o
5130+Koss the plug....

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

i,bullterrier,jesi li zadovoljn telefonom?kako radi?jesi li ubacio neshto specijalno od programa?

Joooj,kad se setim kad sam ja dobio p910,nisam ga ispushtao danima iz ruku,samo sam cheprkao po njemu i budzio mu kojeshta......odlichna spravica,ali kamera je blagi uzas!bolje da je nisu ni stavljali!

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

araphel, meni je kamera bila bas ono ok za vga rezoluciju i imam i dan danas super fotkice slikane sa njim 8) svaka spravica dosadi vremenom...
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

pazi,kod mene je kamera jad i beda!znachi slikam napolju po sunchanom danu super uslovi jednostavna slika samo trava i pas lezi zvce loptu,i slika izadje zrnasta,kao da je cela iz nekih tachkica,i ima nekih neidentifikovanih shumova....ma uzas,kamerica na v3 je pojela ovu 100 puta!al zato sad imam k750 koji resava taj problm,plus problem "tumora na kuku" :lol: :lol:

Bull Terrier
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 17. Jul 2006. 15:27

Post od Bull Terrier »

:) Ma telefon je OK - stvarno , nemam neku zamerku samo sto mu je kamera solidno losa :disgust: ali nema veze ja je veoma veoma slabo koristim , vise koristim smart movie i tako neke multimedijalne programcice 8) . Jel moze ovaj fon da se overklokuje ? :|
Ako ga ne mozes pobediti....gadjaj ga telefonom !

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Masterokrata »

Da bilo je vec price o tome ali cini mi se da od te ljubavi nema nista :ohmy:
Smart telefoni s windowsom mogu da se kloknu, povecava im se brzina ali i potrosnja baterije..... :cry:
A symbian jos uvek ne moze koliko sam ja upucen, Ispravite me ljudi molim vas i kazite da imate program da kloknemo ovog lepotana(P910) 8)
5130+Koss the plug....

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

a što bi ti kloknuo 910? šta mu fali? on baš ok radi i ne pravi probleme još je i otporan na udarce..mislim slabe...
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

Masterokrata, pa moze da se overklokuje nGage :D ..... teoretski znaci da mogu i drugi... :)

pozdrav...

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Masterokrata »

b_udder, zar to nije samo mit? Znam da si bas ti pokrenuo tu temu, negde na forumu......ima dana od tada :roll:
Ma sad je nebino nemam vise n-gage ali cim skupim para, uzeo bi polovan stari n-gage (to bi mi bio neki 5 - 6 po redu), a za klok na p910 pitam vise onako iz fore cisto ako moze da odradim, vidim da li je poboljsanje primetno i korisno i onda ga vratim na staro.
Nego sta vi mislite o 6680? Konkretno zanima me sa stanovista poslovnog telefona, bolji je p910 mnogo zar ne? 8)
5130+Koss the plug....

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Ma gde bolji,imao sam ga i hteo da menjam sa burazerom za P910i ali on nije tada hteo i... prodao sam 6680 posle nekog vremena i uzeo N70!Nije series60 bas za neke poslovne ljude,takvi preferiraju UIQ Symbian ili Windows Mobile uredjaje!
Pozdrav 8)

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Masterokrata »

Lomnica_city, pa ja bas gledam..... a tu neki lik se ubedjuje kako je p910 zastareo model, bla, bla, kao ima losu kameru, ako poslovnom coveku zatreba nesto da slika nista se nece lepo videti zbog lose kamere :lol: :D kao njegov 6680 je mnogo poslovniji......a sine rekoh ajde da otvorimo mi pdf, ma gde covece....ja na mojoj ekrancini i sa stilusom radim dokumentu sta god ocu, dok se on napati s tastercicima :D
Nekima bas ne mozes dokazati al sta ces, mislim n70 je svakako poslovniji i upotrebljiviji od 6680.
Hm, samo da li to mene oci varaju ili vise nov 6680 ne moze da se kupi u BG? A nema ni 6630? :o Ccccc, rasprodato....sad ce Rumuni da nam uvezu malo svoje rukotvorine... :D
5130+Koss the plug....

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

hehe, sto ste naivni ;) :P ...... ma kakvi poslovni korisnici, kakve kamere :) ...... pogledajte malo "poslovne korisnike" i videcete kakve telefone nose .... a zaposleni u IT industriji se ne racunaju zato sto su geekovi ...

Masterokrata i ko je taj biser koji kaze da ce "poslovnom coveku" zatrebati kamera na telefonu?! ......... pouzdan telefon, dobra autonomija, velik imenik i alarm su mu potrebni ..... ostalo je sminka :D...

pozdrav...

Bull Terrier
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 17. Jul 2006. 15:27

Post od Bull Terrier »

aaaaaaaaaaa...........POMOC , ponovo ista stvar , sad se sam ugasi ceo displey kada me neko zove i lampica brzo treperi , nista ne mogu da radim , mora baterija da se izvadi .............. pomoc !!! :cry:
Ako ga ne mozes pobediti....gadjaj ga telefonom !

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Masterokrata »

BULL TERRIER, sta ti radis tom telefonu covece? :uhuh:
Resetuj ga ponovo i onda probaj 8)
Nemoj instalirati na njega svaku glupost koju skines s neta :ohmy:
5130+Koss the plug....

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

ma format pa tako! samo to može da te spasi. i ništa više!
:blinky: :blinky: :blinky: :blinky:
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

A da proba sa update-om softvera,mozda je neki bug u softveru!?
Pozdrav 8)

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

chekaj,jesi ti beshe kupio polovan telefon?

uzmi lepo i sachuvaj telefone na kartici,resetuja ga posle skroz na fabrichka podeshavanja i onda ga lepo krkni na ono postolje i pravac sony ericsson update service,da mu malo ispegla iznutrice,i onda ce valjda biti sve ok....osim ako lik koji ti je prodao telefon zna neshto shto mi ne znamo :P

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

pa može da se desi da je do operativnog SW i to veoma lako da je greška u njemu. ko zna ko je čačkao mob pre njega i šta je u njemu od sistema..

Odgovori