k750i novi softver ili...

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
s2pido
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 06. Nov 2006. 06:01

Post od s2pido »

Hvala ti Milane na savetu ali da li bi mogao prostim recima da mi objasnis sta je taj cuveni FAR menager??? Svi ga spominju na forumu,a ja ne nalazim nigde sta je to.Da li bi mogao to da mi objasnis,i postupak kako treba da se odradi!?! Pomocu USB-a?? Hvala unapred!!
By s2pido

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 18. Jun 2006. 11:24

Post od rixxon »

Uh... FAR manager i SEFP plug-in su kombinacija programa koji ti omogućavaju da (pomoću PC-a i kabla koji si dobio uz telefon) "provališ" u sistemsku memoriju telefona i da tamo izmeniš gomilu stvari koje normalno ne možeš da menjaš. Znači stvar nije baš naivna i ako nisi siguran da znaš šta radiš bolje je ne igrati se time, jer možeš da zezneš telefon. E sad o FAR+SEFP preporučujem ti da potražiš više informacija na nekim stranim forumima (ostaviću ti par linkova na PP).
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...

s2pido
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 06. Nov 2006. 06:01

Post od s2pido »

Hvala ti rixxon! Pogledao sam ono sto si mi poslao ali posto kazes da moze da se zezne mob onda necu da chachkam!!Posto jos nisam radio u FAR menageru... Ali u svakom slucaju,hvala na trudu!! Pozdrav!!
By s2pido

Odgovori