W810i: flash teme, melodije poruka i prebacivanje aplikacija

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

dmihalj, promenio sam ti naslov, jer mi se čini da su te tri stvari suština teme ... u svakom slučaju je precizniji od prvobitnog...

pozdrav...

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

..nadji prvo na netu koje flash theme idu kod tebe mislim kako se zovu pa ih onda skini sa ove stranice sto sam ti dao, tamo su ja mislim na original wolkman theme sve flash al za razlicite modele posto nemoze svaka na svaki

neznam koliko si ovo registrovao kad sam ti reko da skidas sa onog linka teme..
tema ima mnogo i sve su flash al prvo potrazi koje tebi odgovaraju e ako to bas nemoze onda ti fon nije uredu il da nije flesovovan sa softverom koi ne ide uz w810

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Pa ti nisi rekao da li ti teme rade :? ja sam mislio da ti rade,ja koliko znam i koliko sam cuo da te teme su u *.swf formatu i ja sam ih tako skinuo sa nekog sajta(ne znam ni ja koji je) kaze napalm death, da ti je dao adresu aj vidi pa javi :wink:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

probaj ove theme:
Equalizer
Emerge
Orbit

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

napalm death, e te teme imam i ja na kompu i kad sam ih ubacio u bivsi k750i on otvori temu ali ne promeni ikonice,ali ne verujem da ce to da uradi i na w810i jer mislim da .thm fajlovi nisu flash teme ili mozda jesu,jer samo ime govori FLASH teme,a flash je u formatu .swf.Ne znam mozda ja gresim probaj ove da skine te teme idu uz telefon i ti ih sigurno imas
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

mora tema da bude u fw da bi radila... flash teme rade samo na telefonima koji imaju podrsku za njih ali kod nekih verzija za operatere su one ukinute... :wink:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

flash theme kad se postave na K750 imaju obicni meni i flash theme koliko se sjecam ne mogu na K750 takodje, theme sa W810 nemogu na recimo moj W550 i obrnuto
ove teme sto sam ponudio sam skino prijatelju za njegov w810 i ja mislim da mu jednia nije mogla il su sve radile, al uglavnom su flash theme
sa ovog sajta koi sam bio ponudio sam skino sebi dvije flash theme koje su mi bile dosle uz mobitel al sam ih bio izbriso pa su mi ponovo trebale, dakle te dvije su ClubPuls i BreakBeat i obe imaju ekstenziju .thm, mislim, nebi se raspravljo al kod mene su teme u .thm ekstenziji a i prijatelju koje sam prebacio su .thm dakle rade e sad, dali sve moraju bit u .swf... neznam, ja licno sam prebacivao te teme za W810 u .swf ekstenziji i kad sam ih prebacio smejstilo mi je u moje slike folder a tamo sam to otvorio kao u .gif formatu ili neki demo meni.. al uglavnom ne flash thema, jedino ikona slike je bilo zaokruzeno malo pisano slovo"F" sto me malo to cudi al et.. . .

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

zato sto k750 ne podrzava flash teme tj. ikonice ostaju iste...a na netu ces malo teze naci u fw formatu za w810.... :disgust:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

dmihalj
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 25. Sep 2006. 14:58

Post od dmihalj »

Ja mislim da su sve teme bilo flash bilo obicne sa ekstenzijom *.thm jer su namenjene telefonu kao tema, ali slazem se da je svaki flash fajl sa ekstenzijom *.swf, ne znam kako je to reseno verovatno nekako taj fajl na neki nacin ukljucuje i *.swf pa sve to upakovano u *.thm sto mi ne vidimo ali nije bitno.
Danas sam na faxy od jedne koleginice koja takodje ima w810 preko bloetooth-a prebacio originalnu sonyericsson temu orbit koja u potpunosti funkcionise na njenom telefonu i kod mene ista prica.Tako da sam resio da danas odem do telekom+ gde sam inace kupio telefon,koji su mi inace rekli da telefon nije skidan sa mreze niti fleshovan bilo kakvim softverom vec ORIGINAL, i da vidim o cemu se radi. Sta se dalje desavalo u sledecem terminu vesti. :D
Za mobilni svet dmihalj
a vi ostanite na kanalu w810 jer na pravom ste mestu
pozdrav :wink:

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 18. Jun 2006. 11:24

Post od rixxon »

Cool. Nemam W810 ni W550 pa ni iskustva sa flash-temama ALI imam iskustva sa temama uopste (pre nego sto je SE izbacio themes creator pravio sam program koji radi bash to (al samo za T310 koji sam tada imao)... Thm fajl je u stvari vrsta arhive (kao zip, rar ili JAR) - fajl koji u sebi sadrzi vise drugih fajlova. Probajte u TotalCommander-u Ctrl+PgDn pa cete videti o cemu pricam. Tako klasican THM u sebi sadrzi gomilu gif/jpg/png fajlova...

... I jedan XML koji ih sve povezuje u celinu i definise boje i jos neke parametre. Stoga pretpostavljam da je u slucaju flash tema opet u pitanju THM koji sadrzi XML+GIFs/JPGs/PNGs+SWFs
  • ___________________________________________________
    spojio b_udder:: koristi opciju "izmeni" ako želiš nešto da dodaš
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

rixxon, ukratko si objasnio kako radi theme creator.. super, al kako se pravi falsh thema ? ..to je pitanje koje nije jos ovde ogovoreno i za nas je nepoznato, ja znam i suguran sam da ekstenzija .swf je dio flash theme, to je ustvari obicna thema sa .swf fajlom, i .swf fajl je ustvarui fajl samo za meni mobitela a ne ostaliog principa rada teme, naj veci fazon je uzeti .swf fajl i ubacit u obicnu temu ali kako ..ja koi imam theme creator 3.0 nemoze, a na racunaru kad otvorite fajl .swf otvori vam kao neku animaciju
u ostalom, vec je bilo dosta razgovora oko flash tema i uvjek se svodi na jedno a to je da je to nama za sad nepoznato i mislim da netreba polemisat o necemu sto jos uvjek neznamo

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od rixxon »

b_udder: ma znam ja za opciju izmeni, nego ja vecinu postova saljem sa K750+OperaMini, a onda sam limitiran na 450 karaktera, pa duzi post moram iz vise delova da saljem. Al zato ste vi tu ;)
Napalm death: posto vidim da postoje razlicita misljenja o ekstenzijama za flash-teme izneo sam svoje vidjenje: thm koji sadrzi swf. A to da li treba polemisati o stvarima koje ne poznajemo: pa mozemo da kazemo mi to ne znamo i da dignemo ruke, ili da se potrudimo, pa da nesto i provalimo.. Vi kako hocete, a ja odo da pravim prvi srpski flash-themes-creator

Izmenio:gameforce:sve možeš da kažeš u jednoj poruci

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

rixxon, pogresno si me svatio, ja samo kazem da netrebamo lupat sta bi moglo bit, ko zna nek rekne, dobro doslo a sad pricat imal zivota na marsu,.. za to mislim da je nema potrebe
..to je sve

dmihalj
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od dmihalj »

E pa 'de ste ljudi,dugo se nismo videli vi se bas raspisali:).Malo se tema i prosirila ali dobro je to bas mi je drago da ljudi shvataju prednosti novih tehnologija i interneta i kompjutera sa njima i tako lako razmenjuju svoje znanje i misljenje a samim tim i sebe unapredjuju.
Nego,.... napokon sam resio svoj problem i to na vrlo jednostavan nacin.....
Zamenio sam telefon :lol: .
Ljudi iz Telekom+ su mi izasli u susret i prvo proverili da li se svaki telefon tako ponasa i kada smo to ustanovili covek mi je vratio pare a ja brze bolje do Marvela i pazarim sve isto. Na ovom to radi ako nadjem neku manu ja cu se javim ali potrudicu se da ne nadjem;).
Jos jednom hvala svima za ulozen trud,napor i zelju da mi pomognete pa se vidimo ali nadam se u malo izmenjenoj ulozi gde cu malo ja nekom drugom pomagati 8) .
Pozdrav

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

rixxon napisao:b_udder: ma znam ja za opciju izmeni, nego ja vecinu postova saljem sa K750+OperaMini, a onda sam limitiran na 450 karaktera, pa duzi post moram iz vise delova da saljem. Al zato ste vi tu ;)
na to nemoj mnogo da računaš... :uhuh:

pozdrav...

dmihalj
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od dmihalj »

e ljudi jel ok to sto mi iznad detektora za prijem signala stalno stoji G i E(smenjuju se povremeno nisu prikazani istovremeno) :unsure: .Pozdrav

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

dmihalj, to je ok i tako treba da bude (G=gprs E=edge) :wink:
8)
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

dmihalj
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od dmihalj »

ok hvala sad mi je lakse. Yoooohoooo!
Idem da cackam jos oko onih flash tema bas su zanimljive.pozdrav

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od rixxon »

b_udder napisao: na to nemoj mnogo da računaš... :uhuh:

pozdrav...
Nije bilo zlonamerno 8)
Pozdrav!

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

rixxon, ubuduće navedi u poruci da kucaš sa telefona (kao što to Lobachewsky lepo uradi [pišem iz Opere]) i neće biti problema, poruke će biti spojene bez opominjanja.

Odgovori