Pa da W950

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

pa vidi na ovom sajtu u kompletnom testu šta se dobija tamo sve lepo piše. valjda piše. mislim da piše
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Nema, vec sam gledao...

Pozdrav...
iPhone + CX300

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 05. Maj 2006. 22:18
Kontakt:

Post od Jones »

ljudi evo poslao sam drugu poruku...dobio je barem on...telefon punjac walkman HPM-70 sluske usb kabel dve olovke krpicu za brisanje uputstvo cd sa softwerom....i ako on mene laze lazem i ja vas dobio je zastitu za ekran kao bajagi neki poklon... :roll:
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

E ajmo sad ovako... recimo da ne gledamo na 4gb memorije koliko ima w950, uporedimo ga sa m600 i pogledajmo cene... sta mislite sta je best buy? Ipak pare su skoro duple ali da li su razlike vredne tih para? E i da da li baterija drzi isto na w950 i m600?
Koliko nama u sustini treba tih 4gb memorije? Kartica od 512mb za njega je oko 60e, a po mom zapazanju na prethodnim telefonima 512mb je super za mp3 i po koji filmic za smartmovie. A pouzdano znam da razlika od nekih 150e koja ostane od kupovine treba svima ;)
Poslednja izmena od Masterokrata u Čet, 07. Dec 2006. 01:01, izmenjeno 1 put ukupno.
5130+Koss the plug....

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

moje licno misljenje jest da w950 ne vredi tih para, kazem moje licno misljenje jer i ako sam SE fan i W modela.. mislim da je vise negos skup jer akocemo vako, sta on to ima toliko a da recimo nema K800, naravno, razlika koja jest mislim da ne vredi tih para a znamo sta nema w950 u odnosu na k800
i drago mi je sto neko spominje m600 jer je taj mob nezapazen ovolika razlika u parama izmedju m w je mislim vise nego nepotrebna i evo cista usporedba da se vidi kolika je tehnicka razlika izmedju w950 i m600 klikni
ako nista, meni je prednost kod m600 njegova tastatura

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

Masterokrata, nisi u pravu, jer na w950 u odnosu na m600 ima mnogo bolje zvucnike i mnogo bolje slusalice, a i manji je... A meni trebaju tih 4gb memorije, tako da ako tebi ne trebaju, ima ljudi kojima trebaju... :P Na m600 ne bih mogao da imam toliko memorije, a cak i da mogu bilo bi daleko iznad 150e...

E sad jedno pitanje:
Da li se programi koji su za symbian mogu koristiti na w950? Mislim da ne mogu, ali pise u specifikacijama symbian 9.1 Uiq 3.0 , pa sad nisam siguran...

Help!!!
Pozdrav....
iPhone + CX300

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Jones »

Alien nema sanse programe za symbian platformu obicnu(NOKIA) ovo ti je SE UIQ i to se dosta razikuje...mislim probali smo kod druga neke igrice i dva-tri programa(FExplorer,SmartMovie) i nije htelo...e sad ne znam da li su zato sto je stariji symbian ili....ma ogradjujem se jel nisam smartfone znalac tako da...
Ali moje licno misljenje je da ne moze

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

Zvao sam sve prodavnice u kojima ima w950, i ni u jednoj se ne dobija rezervni stylus(nadam se da se tako pise, mislim na onu olovku).
Jel to znaci da nije original pakovanje, ili da w950 u paketu za nase trziste nema dva stylusa?

Pozdrav...
iPhone + CX300

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Jones »

Alien na pp koji sam ti poslao sam objasnio odakle mom drugu takav paket...al sad opet koliko je vazan taj dodatni stylus...ja kontam da je to original fon sa obzirom na cenu...ili pak najblize originalu sto se moze naci kod nas :wink:

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

u paketu sa svakom uiq touch screen platformom iz SE radionice aparati su u full'u izasli sa 2stylusa e sad nadam se da se situacija nije promenila nego oni(phone shopovi) to sebi u dzep pa posle preprodaju po potrebi po 10 jura komad :uhuh:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Alien, ne to sto ti ne daju rezervni stylus znaci da su ga u prodavnici izvadili iz paketa i da ce neki nesrecnik koji izgubi olovku morati da kesira 10e za nju... Istina provereno 100 puta, samo nije mi jasno kako moze da trazi 10e za parce plastike al dobro...
I bez uvrede prema svima ali 4gb memorije je cisto izivljavanje i dokazivanje, za poslovne aplikacije tipa word, exel, PP i slusanje muzike sasvim je dovoljno 512mb memorije, moje misljenje u praksi dokazano 100 puta... imam na hardu oko 50gb muzike da napomenem nista narodno, sve ono sto ja slusam ali kad treba da se odlucim koje su mi omiljene pesme sve bi to stalo na 200-300mb i posle kad mi dosadi dodjes kuci i sutra za put do faxa npr ubacis nov set pesama. Pa zna Jones, imamo kolegu na faxu koji radi u kompjuter shopu i sve do j spravice uzima po nabavnim cenama, decko je lepo rekao za I-pod od 4gb da je velik kapacitet memorije za mp3 player i da mu vise sluzi za nosanje instalacija programa i igara nego kao mp3.
Vau ljudi kako su mi promakla ova 3mm koja su smanjena na w950? Mozda zato sto je to smanjenje tako malo? :D 8)
5130+Koss the plug....

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Jones »

Slazem se sa masterokratom da za mp3 plejer ne treba vise od 512mb...znaci ako ocete i jos 2 filma ili 5 epizoda serije da nosite sa sobom dosta je 1gb...imajte u vidu da je glupo placati visak memorije ako je ne koristite...
Davno sam imao ROKRe1 i poleteo sam i kupio 512mb karticu...recimo da sam uvek slobodno imao 200mb...jednostavno nisam znao sta da instaliram...pored muzike
Ali opet nekada u nekoj guzvi dobro dodje i tih 4gb....zamislite u bliskoj buducnosti kada ce prenosni uredjaji biti velicine i tipa mobilnog telefona...otvoreni za razne platforme...pa recimo dobijete mobilni telefon bez OS i birate sami sta cete...
A nije ni daleko ugradjivanje jacih 3D akceleratora i promovisanje igara tipa NGAGE na mobilnim telefonima...tada bi instalacija same igre po meni bila nekih 100-150mb
E tad bi vreelo imati tih 4gb...mozda bi bilo i malo

AUUU previse gledam STAR TREK :oops: :oops:

Odgovori