XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Sasvim korektna cena za Z3.Pa Z1 ima sad za 250 tip top stanje i sa garancijom.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Pa dobro, s obzirom da je aktuelni flagship, pristojna je cena. Kolebam se sad zbog ovih fotki, jer zaista na par review-a koje sam gledao, zaista odlične slike. Mada opet, kao i 1 i 2, najviše me odbijaju veliki bezeli oko displeja.
Kada sam uzimao ovaj telefon (S5), najviše me je odbijalo (od Z2) to kockanje što ne znaš šta ti moze zapasti. Fora je što svi rade, ali ne rade isto, a to nemaš kome da reklamiraš i osuđen si na to što si kupio.
Valja onda sačekati pa videti da li je tako i sa trojkom. Realno, sve i da nije 400e, bezveze je da se kockaš. Ne znam zašto su to dozvolili, ipak su ozbiljna kompanija.
Generalno taj problem sa kamerama imaju svi proizvodjaci,a ja opet ponavljam mislim da to zavisi od trzista tj zemlje u kojoj je pravljen i namenjen.
Ja sam moj Z2 stavio na oglase,kad ga prodam najverovatnije cu uzeti opet isto Z2,po mogucstvu model za evropsko trziste(kontam tu ne bi trebalo da ima greske sa kamerom)
Venom je uzeo koliko mi rece od onog Ivana iz Apatina sa KP,on koliko znam dobija iz madjarske te telefone pa bi mogao od njega da uzmem.
Inace ovaj moj Z2 bi po kutiji rekao da je za Azijsko trziste.
Ti iz Mađarske bi trebalo da su full, barem je za Samsung tako. Samsung ima fabriku u Mađarskoj pa nema greške, najbolje je uzimati kod njih. S druge strane ako je za Japansko tržište (pričamo o Soniju) takođe mora da bude sve u redu.
nidzo80, mrzi me da se bakcem s tim sad,a znam sigurno da nije za evropsko. Azimuth, jeste,al ja moram prvo da prodam moj Z2,a prodaja skupih telefona ne ide lako.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.