Evo i ja da zakljucim ovaj silan off, moram nekako da se opravdam!

Naime, ja sam SE fan, a ne Nokia fan!

Problem je u sledecem - postao sam SE fan jer je ta kompanija godinama bila tehnoloski lider, ali od pre oko godinu-dve prestali su to da budu, i sada je to Nokia, na zalost...

@Dario, sve zavisi od potreba, ja zakljucke izvodim prema svoji, a ti prema svojim: 1. Ne kazem da cu redovno koristiti gps, ali sigurno ce prilicno cesto zatrebati. 2. Gprs/edge/umts/hsdpa su mi besplatni(firma placa

), pa mi puno znace. 3. Izmedju ekrana ova dva fona nema velike razlike, osim vec pomenute vidljivosti na suncu, ali je to veoma bitna stvar - kako se samo moj drug svakodnevno muci kad na w950 treba nesto da procita... 4. Slazemo se.

5. Slazem se, ali i to je prednost, kakva-takva. 6. Moglo bi da zavisi, ali ovde je u pitaju isti TIP procesora, razlika je "samo" u brzini. Zakljucak izvodim izmedju ostalog i iz cinjenice da su p990/m600/w950 sporiji od svojih s60 "ispisnika", npr. e60/e61/itd., pritom i jedni i drugi imaju procesor od 220 MHz. 7. Veruj mi da je MNOGO vise korisnih programa za s60 v3 nego za uiq v3 - vec mesecima razmatram kupovinu nekog uiq3 aparata i najvise me ometa cinjenica da nema ni onih meni najosnovnijih programa(nekih od najosnovnijih). Meni je na mom k750 jedna od najkoriscenijih funkcija upravo "Profiles", i vec 4 godine ne mogu da zamislim fon bez njih - cesto ih menjam po 10 puta dnevno. Sto se tice cene, to i jeste ono najgore- kada se P1 pojavi, bice skuplji od N95, koji je na trzistu vec mesecima... Finalni zakljucak - najsrecniji bih bio kada bi P1 imao sve ono sto ima N95 - onda ne bih ni sekunda razmisljao o tome koji telefon da kupim.