Znači onako,... tek radi provere.Green napisao:Pa da, mislio sam cisto onako da se nabaci SS, kao sto je Baraba napisao, kao i par slikica....

Evo ond jedna slikica...
http://www.dodaj.rs/f/3k/5J/5UXjdPd/20130406162828.jpg
Znači onako,... tek radi provere.Green napisao:Pa da, mislio sam cisto onako da se nabaci SS, kao sto je Baraba napisao, kao i par slikica....
Jedna slika ti sigurno ne može predstaviti ekran na pravi način. Nisam siguran koji je ekran,Kamencic napisao:1808, Na ovoj slici, meni ekran izgleda fantasticnoJesi li siguran da nije Sharp?
Ako to uradiš, zbog ekrana ćeš se brzo pokajati. Imao sam i Note 2 neko kraće vreme i ovo nije za poređenje.Chobby88 napisao:Ekran izgleda super na ovoj slici.
Ako se ispostavi da su kod nas svi sa ovakvim ekranom,ozbiljno se razmisljam da note 2 menjam za xperiu.
Mogu se na razne načine obrazlagati kvaliteti i nedostaci nekog uređaja, a jedan od njih možeGreen napisao:1808, hvala za sliku, fon deluje fantasticno, iako kazes da nisi zadovoljan kvalitetom ekrana. Meni to ne bi predstavljalo problem, ekran je sasvim dobar. To sto je losiji pri raznim uglovima me ne zanima. Ko uopste gleda u ekran na takav nacin?
A vidis, u pravu si, to mi je promaklo...Kamencic napisao:Green, Ali Oppo ima IPS LCD ekran, dok XZ ima TFT.