Sony Ericsson u 2007. i glasine o novim telefonima.
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
ma daj,nece navigacioni tasteronako izgledati i oni pored njega-to je radikalna promena u odnosu na prethodne modele,a nikad proizvodjac(kolas,telefona,aviona i sve) menjati skoro sve -uvek ce biti slican prethodniku-mada je to dovedeno u pitanje sa k850 koji ima potpuno drugacije tastere od ostatka se porodice(navigacioni i oni pored)
nokia c7
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
machak,nema nista od toga! 
Samo jos da dodam da ce biti poprilicno tanak za telefon ovih specifikacija,takodje ce biti poprilicno brz sa dosta RAM memorije (ne znam tacno koliko),odlicnu kameru sa dobrom video rezolucijom (kao sto je Milance rekao)...

A evo jos jedne slike koja malo bolje od prethodne pokazuje kako ce P5 otprilike izgledati,znaci vrlo slicno pravoj stvari!

A evo i prve "live" slike P5i!

Bice ih jos u skorije vreme!

Spojio: gameforce:Zabranjeno uzastopno postovanje.Za dopunu koristi opciju „Izmeni“ !

Samo jos da dodam da ce biti poprilicno tanak za telefon ovih specifikacija,takodje ce biti poprilicno brz sa dosta RAM memorije (ne znam tacno koliko),odlicnu kameru sa dobrom video rezolucijom (kao sto je Milance rekao)...

A evo jos jedne slike koja malo bolje od prethodne pokazuje kako ce P5 otprilike izgledati,znaci vrlo slicno pravoj stvari!

A evo i prve "live" slike P5i!

Bice ih jos u skorije vreme!

Spojio: gameforce:Zabranjeno uzastopno postovanje.Za dopunu koristi opciju „Izmeni“ !

Kompanija Sony Ericsson priprema novi smartphone oznake P3i. Svaka sličnost sa iPhone telefonom je slučajna, naravno. Nova naprava će posedovati novi interfejs za UIQ platformu, koja je optimizovana za unos prstima. Slike koje vidite dolaze sa zatvorene prezentacije održane za partnere i investitore, na kojoj je demonstriran interfejs. Telefon još uvek čeka na zvaničnu najavu. Opremljen je velikim ekranom osetljivim na dodir i ne poseduje dodatne tastere, a zna se da će pripadati i Cyber-shot liniji mobilnih telefona sa kvalitetnijim digitalnim kamerama ( rezolucija od 5 megapiksela) i Walkman serijama.
5800 XM
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
stvarno extra telefon, mada malo vuce na iPhone al siguran sam da nece imati slicnosti.
steta sto nema neka slika od nazad.
steta sto nema neka slika od nazad.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
P5,P3,Super,pocinje ostra borba za svakog kupca.Da je tako bilo ranije nebi Nokia drzala astronomske cene toliko dugo vec bi morala da ih obara da bi ista prodala.Mislim da dolaze mnogo bolji dani za nas(ljubitelje tehnickih novotarija).Dizajn je izvrstan mada podseca na iPhone,ali to i nije toliko bitno,nemam nista protiv kopiranja ako je nesto lepo.
LG G2 Black,16GB
Uskoro će se na tržištu naći Sony Ericsson M610i komunikator, poznat i pod oznakom Lizy. Radi se o nasledniku M600i uređaja, koji će na evropskom tržištu koštati celih 1000 evra.

Sony Ericsson M610i specifikacije:
GSM 900/1800/1900 MHz, WCDMA (UMTS)
OS - Symbian (UIQ 3.0)
Ekran - touchscreen 240 x 320 piksela, 262K boja
Dostupna memorija - 160 MB
Memory Stick Micro (M2) slot
Wi-Fi 802.11b, Bluetooth (A2DP), IrDA
FM radio
Dimenzije - 106 x 55 x 17 milimetara
Težina - 116 grama

Sony Ericsson M610i specifikacije:
GSM 900/1800/1900 MHz, WCDMA (UMTS)
OS - Symbian (UIQ 3.0)
Ekran - touchscreen 240 x 320 piksela, 262K boja
Dostupna memorija - 160 MB
Memory Stick Micro (M2) slot
Wi-Fi 802.11b, Bluetooth (A2DP), IrDA
FM radio
Dimenzije - 106 x 55 x 17 milimetara
Težina - 116 grama
5800 XM
- bajce
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 05:05
malo je nejasna definicija ovog p3i.cyber-shot,w i p u jednom paketu.ili ja nisam dobro razumeo.po meni ko god je izvukao ovaj zakljucak ili definiciju propisno se izlupetao,pa makar to bio i sonyericsson.jasno su definisani k,w i p telefoni,sad kao p3i sa najboljim od k i w serije.
Budi svoj!Sledi svoje instikte! K810/R8BA024
I radio
Nego ni meni baš nije jasna p+w+k koncepcija
Mislim stvavrno bi bilo jako lepo, ali mi ipak zvuči nemoguće. Plus će da sahrane već polumrtav PS. A i da ima to opet je tu pitanje GPSa, i još 2-3 sitnice, ali to bi onda stvarno bilo sve što do sada postoji
BIlo bi lepo, ali ne verujem.
Ako je P3 stvaran, dizajn mu i nije nešto posebno, ali kome su funkcije bitnije nudi neuporedivo više od iPhone-a.

Nego ni meni baš nije jasna p+w+k koncepcija

Ako je P3 stvaran, dizajn mu i nije nešto posebno, ali kome su funkcije bitnije nudi neuporedivo više od iPhone-a.

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
gargamel4, pa, nije potpuna kombinacija, ako tako pogledas i p5 je sve to, jer imas walkman player(i to poslednju verziju), imas najbolju se kameru(iz k850), a imas i ts... Znaci, logicno je...
Na neki nacin je i k850 malo walkman telefon, jer ipak ima walkman player i track ID, sto znaci da ce imati super zvuk na sluskama, isko se vodi kao k serija...
Na neki nacin je i k850 malo walkman telefon, jer ipak ima walkman player i track ID, sto znaci da ce imati super zvuk na sluskama, isko se vodi kao k serija...
iPhone + CX300
sve je to u redu... telefon izgleda odlicno... samo mi se cini da SE malo kaska za drugima!
npr. LG izbacuje ks20 do kraja godine (koji je slican p5i osim sto nema gps), a SE izbacuje p5i tek polovinom sledece godine (ako bude i tada)... sta li ce LG imati u to vreme na trzistu?!
isto se dogodilo i ove godine npr. k850 je izasao na trziste kada su na njemu vec uveliko postojali 5mp telefoni...
...zato, cini mi se da bi SE trebao da mude malo brzi...
npr. LG izbacuje ks20 do kraja godine (koji je slican p5i osim sto nema gps), a SE izbacuje p5i tek polovinom sledece godine (ako bude i tada)... sta li ce LG imati u to vreme na trzistu?!
isto se dogodilo i ove godine npr. k850 je izasao na trziste kada su na njemu vec uveliko postojali 5mp telefoni...

...zato, cini mi se da bi SE trebao da mude malo brzi...
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Po meni ovaj P3i logican. Evolucija. Sve je pocelo Nokijom N95. Pre nekih godinu i po bilo nam je nemoguce da tako nesto moze da izadje jer bi takav telefon imao sve, sto je u to vreme bilo nemoguce jer bi tako proizvodjac sam sebi bio konkurentan. E sada, Nokia jeste ubacila sve u N95, ali nije ubacila sve maksimalnog kvaliteta, da bi ostavila mesta za unapredjivanje. Posto SE jos nema bukvalan allinone telefon, verovatno zeli da se spajanjem k,w i p serije probije na tom polju.
Medjutim, posto su ovi TS telefoni novina na trzistu i celokupan utisak mnogo zavisi od softvera, mislim da ce softver imati dosta falinki (ne mislim na bagove, bice i njih, ali mislim na nedostatke u softveru, kao sto apple npr. nema mms, report i slicne osnovne stvari) da bi na taj nacin ostavili mesta za unapredjenje i nove modele.
Sto se tice kupovine, ja bih za sada zaobilazio TS telefone ove nove generacije bas zbog tih namernih nedostataka, a i dalje bih kupovao klasicne jer je na njima sve vec usavrseno i tehnologija je zrela. O TS telefonima cu razmisljati za nekih godinu/godinu i po/dve dana i tada cu sigurno imati jedan...
Medjutim, posto su ovi TS telefoni novina na trzistu i celokupan utisak mnogo zavisi od softvera, mislim da ce softver imati dosta falinki (ne mislim na bagove, bice i njih, ali mislim na nedostatke u softveru, kao sto apple npr. nema mms, report i slicne osnovne stvari) da bi na taj nacin ostavili mesta za unapredjenje i nove modele.
Sto se tice kupovine, ja bih za sada zaobilazio TS telefone ove nove generacije bas zbog tih namernih nedostataka, a i dalje bih kupovao klasicne jer je na njima sve vec usavrseno i tehnologija je zrela. O TS telefonima cu razmisljati za nekih godinu/godinu i po/dve dana i tada cu sigurno imati jedan...
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i