rixxon, opet ja
W810
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- MilančeBGD
- Expert

- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- fain2daniel
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
- MilančeBGD
- Expert

- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Hehe ja priznam kad pogresim
Ovo je bila samo sala, ali dobro bas me briga ako ti to ne primas tako... Dosadno mi je ali ne nabijam postove na gluposti, da hocu da nabijam ja bih sad imao 3000, i nemam nikakav cilj da nabijem jer time nista ne dobijam...
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- fain2daniel
- Mobil manijak

- Kontakt:
- fain2daniel
- Mobil manijak

- Kontakt:
-
Looda_Plavusha
- Slučajni prolaznik

- Pridružio se: Pon, 04. Sep 2006. 21:31
Ok, sorry unapred ako je ovo vec pitano , ali zaista mi treba pomoc! A i mom telefonu
(w810)
Anyways, ranije mi je moglo stati oko 150 poruka, sad jedva 50. Obrisala sam sve notes, saved messages, drafts, ostavila par nekih bitnih, ali stalno mi daje ono: message waiting. Too many messages, tako neshto. A kad mi to da, ja izbrishem opet teshka srca neshto, i onda chekam par sati dok mi ne dodje poruka, umesto odmah da stigne. Sad moje pitanje je: Ima li neka caka da se namesti da "troshi" memoriju sa memorijske ili sam doomed?

Anyways, ranije mi je moglo stati oko 150 poruka, sad jedva 50. Obrisala sam sve notes, saved messages, drafts, ostavila par nekih bitnih, ali stalno mi daje ono: message waiting. Too many messages, tako neshto. A kad mi to da, ja izbrishem opet teshka srca neshto, i onda chekam par sati dok mi ne dodje poruka, umesto odmah da stigne. Sad moje pitanje je: Ima li neka caka da se namesti da "troshi" memoriju sa memorijske ili sam doomed?
- fain2daniel
- Mobil manijak

- Kontakt:
malo detaljnije...dali je fon skinut sa mreze (vodafone logo i sl),pogledaj koliko ti je ostalo free interne memorije na fonu...sms ne moze da se namesti da direktno stigne na mem stick ali si nesto propustila sigurno ili ti fon baguje mada 
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
-
Looda_Plavusha
- Slučajni prolaznik

- Pridružio se: Pon, 04. Sep 2006. 21:31
Da, ima vodaphone logo, ali ranije mi NIKAD nije pravio probleme. kao shto rekoh, mogla sam da fillujem poruka i poruka, a sad... evo vec ne moze vishe od 30! Svakim danom sve vishe i vishe, ne znam koji mu je...pixel...
Odjednom je pocheo da se raspada, a sve je bilo u redu... Internu sam maltene skroz ochistila, na mem stick imam preko 400mb, izbrisala sam pola stvari... I danas MMS nije hteo uopshte da mi poshalje satima! Nije ga ni poslao na kraju. Ponovo sam podeshavala sve, i nishta.
Zar nije moguce da mi stigne sms na karticu, a da ja onda nekako save-ujem na stick?
I kupila mi keva danas ono malo kockasto chudo, Samsung x 830, preko one akcije telenor, telekom, ko ce ga znati vishe... Nemam srca da joj kazem da cu ga koristiti samo kao mp3 player, i zato bih bash volela da osposobim ovaj, da imam normalan tel sa xtra kamerom...
Anyways, ako ne znate/sh , hvala i na dosadashnjoj pomoci...
Odjednom je pocheo da se raspada, a sve je bilo u redu... Internu sam maltene skroz ochistila, na mem stick imam preko 400mb, izbrisala sam pola stvari... I danas MMS nije hteo uopshte da mi poshalje satima! Nije ga ni poslao na kraju. Ponovo sam podeshavala sve, i nishta.
Zar nije moguce da mi stigne sms na karticu, a da ja onda nekako save-ujem na stick?
I kupila mi keva danas ono malo kockasto chudo, Samsung x 830, preko one akcije telenor, telekom, ko ce ga znati vishe... Nemam srca da joj kazem da cu ga koristiti samo kao mp3 player, i zato bih bash volela da osposobim ovaj, da imam normalan tel sa xtra kamerom...
Anyways, ako ne znate/sh , hvala i na dosadashnjoj pomoci...
- fain2daniel
- Mobil manijak

- Kontakt:
Odnesi ga u servis da ti ga flashuju..cini mi se 5-10E i moci ces i flash teme da koristis na njemu i resice se tvoj 'sms,mms full' problem
inace ne kontam kakve veze ima slanje MMS'a sa punom memorijom? jesi li probala sa drugim operaterom,vip,telekom?mozda je i do njih ono cekanje i sl 
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
- McLaren F1
- Ex-Moderator

- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
- fain2daniel
- Mobil manijak

- Kontakt: