u telenoru su ih dali kao poklon uz kupljeni W810,ja sam ih pre godinu dana prodao za 45E inace ako ih i ima negde verovatno nisu tako jeftini inace za white mask tesko da ces to naci kod nas ja sam je narucio sa e-bay'a tj falsh nekih 30E ali je radila posao
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
beka_90 tacno tako zvucnici za se w810i kostaju tacno 25 eura. ima u jednoj prodavnici u sremskoj mitrovici, ako si odatle dacu ti njihovu adresu.
a sto se tice bele maske za w810, neznam gde mozes da je nadjes, ali znam da mozes da je skines i ofarbas u belo(ili bilo koju boju). jeftinije je nego da menjas masku.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Imam problem!
Kada zelim da posaljem sliku preko mms-a, ja je selektiram i kliknem ono send i as picture msg, nakon toga, ekran postane skroz crn, i kada nesto pritisnem, on postane beo, i tako 40-ak sekundi.
U cemu je problem?
postoji li sansa kod ovog modela da se u razlicitim profilima i ton za poruku cuje razlicito, tj da negde bude silent, a negde da se cuje ili se to svaki put mora rucno podesavati?
Kad pustim neku mp3 pesmu iz file managera na zvucnik telefona cuje se, da ga tako nazovem, normalan zvuk. Kad istu pesmu postavim kao zvono, ona se cuje izobliceno, krestavo. Da li je isti slucaj i sa w810 ili mu je poboljsan zvuk na tom polju?
djape48, to je jednostavno tako ko SE telefona cuje se mnoogo glasnije nego kad se pusti u fajl menadzeru...smanji zvuk na 5 od osam crta i cuce se solidno bez izoblicenja,,,
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
Nisi u pravu i kad stavim jacinu zvona na 4 od 8 (sto je tise nego kad pustim na max iz fajl menadzera), opet je zvuk vidno losiji. Visoki zvukovi su dosta pojacani, a niski (koje zvucnik svejedno ne moze bolje da reprodukuje) budu jos gori. Ista je stvar i sa k750 moje devojke, oboje imamo r1db001. Dakle kakva je situacija na w810?
djape48, pa ja sam imao i k750 i w800 i problmje samo kod melodija tj muzike u hevi metal fazonu jer prsti i ne cuje se nista stavi np nesto od v georgijeva pa ti nece prstati...takva je melodija uopsteno mp3 je navece djubre koje se pojavilo ikada kvalitet muzike je ocajan...nista bez obicnog cd-a i kvalitetnih skupocenih zvucnika i lampaskog pojacala e to je zvuk---znaju pravi audiofili...
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
To jeste bug i najverovatnije se resava ili fleshovanjem ili SEUS'om inace ponavljam da ja nisam iskusio nista slicno a setao sam te modele poprilicno.za verziju SW se ne secam,bilo je to davno (pretrazi malo po forumu i videces koje su verzije najstabilnije za oba modela,pricalo se o tome).na oba modela se savrseno cuo zvuk pri slusanju zike kao i zvonjavi fona.
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.