Sony Ericsson u 2009. i glasine o novim telefonima.

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Odgovori
MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Hehe :) Znao sam kad pocinje konfrencija pa sam cekao i pozurio malo :P
Stvarno nemam reci, w995 je odlican telefon, sve sto bi danasnji telefon trebalo da ima, a i jos je lep :)
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Respect stvarno.Konacno su se trgli.Ovi zadnji modeli deluju stvarno mocno,konacno 3.5mm jack a ovaj Idou ce izgleda biti cudo sa symbian 5th edition :)
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

sale987
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 04:00

Post od sale987 »

Eh nadam se da mi nece obrisati i ovu poruku: evo i IDOU VIDEO ISJECAK http://www.youtube.com/watch?v=4cNe-Mpdp7g Stvarno odlican telefon
Poslednja izmena od sale987 u Pon, 16. Feb 2009. 02:23, izmenjeno 1 put ukupno.
Moji mobovi: >> 1.nokia 3310, 2.Siemens MC60, 3.SE k700i, 4.SE W800i, 5.SE k800i, 6.SE k850 Now

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Svidjam! :D
Mnogo zanimljivi modeli!
Ovaj IDOU mi je mnogo lepsi od 5800, HD-a i Omnie!
Evo jos jedan link: http://www.sonyericsson.com/idou/

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

Sviđam :lol:

Ali ovaj idou mi nije lepši od i8910 acme 8)

I iz samsunga najavljuju neki bukvalno digitalni sa funkciom tlefona od 12mp :)
Nokia C6

Motoman
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 05:46

Post od Motoman »

Bice svasta na MWC 2009 od ponedeljka, ovo Idou je cudo od telefona, jos samo da ga predstave, pa da polako pocnemo skupljati pare :lol: :lol:

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Ovo je stvarno jedan od najboljih announcement-a SE-a do sada! :)
Pretpostavljam da je SE uvideo da je ipak potrebno da se izbacuje vise high-end telefona na trziste, a danas su to i pokazali! :)
W995 je stvarno odlican telefon, i po funkcijama, i po dizajnu, a ono sto me je i najvise obradovalo je to sto su najzad poceli da uvode vece display-e u high-end modele! :)
2.6" je stvarno odlicna velicina display-a za jedan "dumb" telefon!

O Idou necu ni da trosim reci. Telefon je stvarno izvanredan, barem se tako cini na papiru.
A evo i najverovatnije kakav ce senzor koristiti 12.1 Mpx kamera u Idou! >>KLIK<<
Ako stvarno budu uzeli taj senzor za Idou, to biti fantasticno, pogledajte i sami zasto! :) :wink:
Mislim da Nokijina 5800 nema sta da trazi pored ovoga! :roll: ;)

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Auu,pa ovaj Idou je previse dobar da bi bio stvaran.Mislim,svaka cast SE za ovaj model. :roll: :)
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od McLaren F1 »

Idou demo tour: >>OVDE<<
Live snimci Idou-a: >>OVDE<<, >>OVDE<<, >>OVDE<<, i >>OVDE<<
Live slike Idou-a: >>OVDE<< i >>OVDE<<
Oficijalni sajt Idou-a: >>OVDE<<

Live snimci W995: >>OVDE<<, >>OVDE<<, i >>OVDE<<
Oficijalne slike W995: >>OVDE<<
;)

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Idou je za ponos telefon, ali dokle ce da idu sa tim pixelima? Sprdnja vise postala. Nece valjda na 15?
Ali da budem iskren, posle mnogo mnogo vekova da mi se svidi neki SE telefon.
Btw. Mislim da ce 5800 biti bar duplo jeftiniji, da ne kazem bas tri put :) te tu nema poredjenja.
Sto se tice nekog mog ugla, trenutno cenim telefone sa dobrim videom, 3.5mm, vecim ekranima i OSom, a sve to za neku logicnu cenu, tako da mi SE nije nikako atraktivan proizvodjac- po svim tackama, ali... Ali izgleda da rade na tome, pa polako :)
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

EEE bogme o ovom w995 cu morati jako,ali bas jako ozbiljno da razmislim...telefon je savrsentstvo (i to pokretno),jos samo ako je malkice od metala :D ,onda je moj,za ceni ne pitam (ako je do 250e :lol: :lol: :lol: )
D500&E71

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od tehno maniac »

McLaren F1, druže taj IDOU će koštati ko zna koliko...Barem 450€... ali BAREM :)
Nokia C6

Milanokos
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 14. Jul 2008. 22:55

Post od Milanokos »

W995 je moj sledeci fon 100% tako je bilo za k550 bio je moj po izlasku tako ce biti i za ovaj model znaci ubija :o
Iphone 3GS 16 Gb
SE K850

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od McLaren F1 »

tehno maniac, realno, toliko i vredi! :roll: :wink:
Milankos, telefon je stvarno odlican. Znaci ima sve sto bi jedan danasnji napredni telefon trebao da ima, naravno ako ti nije potreban Windows Mobile, Symbian... :roll: ;)
Jos 2.6" display u 97 x 49 x 15 mm, ma nemam reci, stvarno sam odusevljen sa oba telefona! :)
Jedino me zanima kakav je interface ove nove Symbian foundation platforme, al videcemo... :roll: ;)
Ono sto je sigurno je to da ce biti gomila raznoraznih aplikacija za njega s obzirom na to kakve sve kompanije ucestvuju u njegovom stvaranju i omasovljavanju! :) ;)
Poslednja izmena od McLaren F1 u Pon, 16. Feb 2009. 19:31, izmenjeno 2 puta ukupno.

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od tehno maniac »

McLaren F1, vredi ali pošto je 5800 280€, tu nema mesta poređenju....isto kao što su ove pametnice iz mobija stavile na uporedni test LG KC910 renoir, samsung omniu, i SE sexpiriju :D
Nokia C6

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

tehno maniac, naravno da se ne mogu porediti 5800 i Idou jer je Idou par klasa iznad i neuporedivo bolji!
Nego jesam li ja dobro razumeo da je Idou jos uvek prototip i da jos nece u serijsku proizvodnju?

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

tehno maniac napisao:....isto kao što su ove pametnice iz mobija stavile na uporedni test LG KC910 renoir, samsung omniu, i SE sexpiriju :D
E taj Mobi... Najgore novine. Kupujem ih samo zbog slika. Pune su gresaka, sto u specifikacijama, sto tehnickih i sa dosta wtf. i nelogicnosti u te(k)stovima. Telefoni sa cenama, 'njihova preporuka' bajati bar dve godine...
Ali koliko para, toliko muzike...
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od McLaren F1 »

Idou je jos uvek prototip, koji ce se naci u serijskoj prozivodnji u drugoj polovini 2009-e, znaci u Q3! :wink:
Naravno, Idou je samo codename, tako da ce se zvati drugacije kada bude bio zvanicno predstavljen! :wink:

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

neka se zove kako hoce meni se svidja ovaj model SE-a.Malo podseca na prototip LG shine-a II mislim ova 2 dugmeta ma i nekako sam dizajne.(mada ne znam ko na koga podseca ali imaju malo slicnosti) jos ako mu bude pristupacna cena + da ima win mobile (mada nema sanse u najboljem slucaju ce biti Symbian) onda ce ovo biti najbolji mob 2009. Mislim sta bi bilo kad bi bilo :) Sama rec da je prototip znaci da ce jos nesto da dodaju/oduzmu pre nego sto ga izbace na trziste. :wink:
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

djnebica
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 10. Feb 2009. 04:06

Post od djnebica »

tehno maniac napisao:Barem 450€
...iz tvojih usta u bozje usi :D ...plasim se da ne bude znatno skuplji :smutny:

Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka! Sledeći put brisanje bez upozorenja!

Odgovori