k800i

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

k800 je tu ( ili "ante portas" u najmanju ruku ) jer tje biti predstavljen 28. februara, zajedno sa jos 3 modela...
evo specifikacija koje su najverovatnije tacne ali najbolje je sacekati 28. i sve tje biti jasno... ;) ocekivana cena, kao k750 kada je predstavljen ;)

i slikica
Slika
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Sony Ericsson se ne shali..... benq siemens su se teman potrudili da naprave S88, da pokusaju da stanu ispred k750i-a (sa OLED display-om isto dobrom kamerom i sa svim ostalim karakteristika kao i k750) ali Sony Ericsson im je sada zestoko upropastio plan. A i ostali proizvodjaci koji se trude da izbace najbolji camera phone treba sada da se bace na rad (bar da pokusaju da stvore nesto slicno ovome :D )

Sony Ericsson OWNS !!!! :P :P :P :P
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Dario 13
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 17:50

Post od Dario 13 »

Slazem se sa imenjakom. SE je bar po meni zadnje vrijeme definitivno uveo najvise noviteta u mobove. Nokia i ostali proizvodaci su po mom misljenju ili bi bar trebali biti jako zabrinuti pogotovo Nokia koja polako gubi od SE. Toliko od mene...
MALO JE PUNO!!!

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

I ja se slazem da SE polako ali sigurno uzima deo po deo trzista i zadaje domace zadatke i muke svim drugim proizvodjacima!!!!Tek je sada dosla do izrazaja sonyeva tehnika i to ona prava..Jos samo kad bi sony malo vise poradio i na unapredjenju softvera i menija u telefonu bio bi to sam VRH!! ne znam da li se slazete???
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

SE-u to ne treba on ima posebnu seriju poslovnih telefona p***.Mislim da SE ne bi uspeo da se uhvati u kostac sa nokijom sto se tice S60 telefona...pa pogledajte glavni oslonac nokije jeste upravo s60 platforma koja je pored svih prednosti puna zaostataka i mana.Mogu slobodno da kazem da je 2006 godina upravo godina Sony Ericssona!!!!!!!!!!SAMO NAPRED!!!!!!!!!
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Sve je pocelo pojavom K750/W800,sve sto se kasnije pojavi mora i bice bolje,naravno.Pa u tome i jeste fora,zasto bi K800 bio losiji od K750??? :wink: :wink:

Odgovori