Instaliraj ih i ne bi trebao da imas problema!
Ubacivanje acoustic drajvera i ikona
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- McLaren F1
- Ex-Moderator

- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
McLaren F1, ok hvala drug,nego mi nije jasno sa w660i nisam imao problema,tj nista nisam instalirao,mada su mi ti drajveri vec instalirani,jer kacim k800i
note n7100 note 9005 honor 8x asus zx551ml zoom honor 8x note9 nikond7200
https://www.flickr.com/photos/30207060@ ... nelayout=1
- McLaren F1
- Ex-Moderator

peky@n93,onda znaci da su ti drajveri za koriscenje XS++ OK,tj. "4 in 1 cable driver" i "USB flash drajver" su ti dobro instalirani!
A problem je najverovatnije u tome sto nisi instairao drajvere za W880 i zato ti ne radi,a na W660 ti je radilo jer su bili instalirani!
Znaci jedino sto treba da uradis je da instaliras drajvere za W880 i trebalo bi sve da radi normalno!
Ako ne znas kako,ili ako imas problema javi mi na PP pa cu ti pomoci da ne bi isli ovde u dalji off!

A problem je najverovatnije u tome sto nisi instairao drajvere za W880 i zato ti ne radi,a na W660 ti je radilo jer su bili instalirani!
Znaci jedino sto treba da uradis je da instaliras drajvere za W880 i trebalo bi sve da radi normalno!
Ako ne znas kako,ili ako imas problema javi mi na PP pa cu ti pomoci da ne bi isli ovde u dalji off!
- firestarter
- Novajlija

- Pridružio se: Ned, 13. Jan 2008. 18:41
- McLaren F1
- Ex-Moderator

- hristijan90
- Neredovni učesnik

- Pridružio se: Pon, 31. Dec 2007. 19:43
- Kontakt:
Milance...Imam Genus 6.0 i nikako ne mogy da dobijem dobar kvalitet slika. Landscape su OK i document su super..ne znam sta da radim...kad sam gledao drude slike sa ovim driverom...bile su mnogo bolje..ne znam stvarno u cemu je problem...
i jos nesto..Imam nokio 6630 pa sam hteo da ubacim novi software i ako postoji nesto da se moduje. Aj ako imas neki link...okaci.
pozz
i jos nesto..Imam nokio 6630 pa sam hteo da ubacim novi software i ako postoji nesto da se moduje. Aj ako imas neki link...okaci.
pozz
- MilančeBGD
- Expert

- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Ne znam u cemu je problem
i ja nesto nisam zadovoljan kvalitetom slika na daljinu... Probao sam drajvere ali ne znam nije to to... Mozda je problem u telefonu
Kako da ubacis nov softver imas temu u nokija podforumu, veoma je lako, mogu da ti preporucim da ubacim ME softver
Sto se tice modovanja, nema nista, imas programe i igrice...
Kako da ubacis nov softver imas temu u nokija podforumu, veoma je lako, mogu da ti preporucim da ubacim ME softver
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- hristijan90
- Neredovni učesnik

- Kontakt:
- kljun
- Mobil manijak

- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
hristijan90 evo ti link za update fw-a
viewtopic.php?p=72714#72714
tu mozes naci i product code za 6630me, samo ga ubaci u tvoj telefon i odradi update fw-a i imaces novi me software. imas detaljno upustvo, a ako bude nekih problema tamo da postavis pitanje.
viewtopic.php?p=72714#72714
tu mozes naci i product code za 6630me, samo ga ubaci u tvoj telefon i odradi update fw-a i imaces novi me software. imas detaljno upustvo, a ako bude nekih problema tamo da postavis pitanje.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- MilančeBGD
- Expert

Evo ljudi da se pohvalim
napravio sam svoj prvi patch 
Patch je za promenu ikona baterije i evo kako to izgleda

Mozete skinuti na : http://rapidshare.com/files/84394545/ba ... n.rar.html
Onaj ko je ubacivao patch zna proceduru
Patch je za promenu ikona baterije i evo kako to izgleda

Mozete skinuti na : http://rapidshare.com/files/84394545/ba ... n.rar.html
Onaj ko je ubacivao patch zna proceduru
- MilančeBGD
- Expert

Ta slika papagaja, more verovatno mislis i na prve kapljice, te slike su bile sa originalnim camera driverom, i softver je bio R1KG001.
Jer u to vreme jos nije bilo nikakvog cam. drivera, tek posle mislim da je kopritis izbacio svoj prvi driver 2.5.
Jer u to vreme jos nije bilo nikakvog cam. drivera, tek posle mislim da je kopritis izbacio svoj prvi driver 2.5.
- hristijan90
- Neredovni učesnik

- Kontakt:
momci nemam vise k800i
uzeo sam n95 8gb ali uskoro planiram da ga uzmem po cetvrti put
okacicu veceras par fotki po danu razbio je n95-icu bili su genus 6.0 drajveri
note n7100 note 9005 honor 8x asus zx551ml zoom honor 8x note9 nikond7200
- MilančeBGD
- Expert

elvirr, necu praviti uputstvo jer kao sto sam rekao, verovatno ce izaci posle neka bolja i laksa verzija...
A drugo postoji video tutorijal koji gledas i radis u isto vreme, tako da nema potrebe da pravim...
hristijan90, kako losi, stvarno ne znam ja sam snimao pre neki dan i stvarno je klip bio ekstra, cak mislim ovaj sto je na youtube gde sam snimao sestrin k550i sa w610i sw sa genus.
Okaci neku sliku pa da vidim kako to izgleda...
A drugo postoji video tutorijal koji gledas i radis u isto vreme, tako da nema potrebe da pravim...
hristijan90, kako losi, stvarno ne znam ja sam snimao pre neki dan i stvarno je klip bio ekstra, cak mislim ovaj sto je na youtube gde sam snimao sestrin k550i sa w610i sw sa genus.
Okaci neku sliku pa da vidim kako to izgleda...