Pojavio se odavno jedan prototip k850i mislim da je bilo na nekom ceskom sajtu da se uzmu(ne secam se bas)
McLaren ma ok je nije smak sveta, samo sam spomenuo i nista vise
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
McLaren: nisam mislio ništa loše (svi kažemo LED Dioda i PC Računar - odomaćeni pleonazmi). Moj komentar se odnosio na Milana koji nikad ne propušta priliku da takve stvari stavi pod lupu.
Ali niko mi odgovori za one fantasticne uzorke slikane sa K850kom, ajde Akki sveznalico, ti ces mi sigurno pomoci...
A vidim da dosta toga prizeljkujemo svi mi samo znam da cemo uvijek ostati uskraceni za neke stvari, ma nema veze, svejedno je JAK
da li zna neko kada ce biti dostupan u svetu k850,pise decembra ali nema sanse da ce se tolko cekati,a i ovih nekoliko modela se pojavilo ranije nego planirano
Uhhhhhhhh, McLaren, pade mi kamen sa srca, hvala ti brate bas si mi ulepsao dan. Jel ima neko da mi ga kupi ili nekako nabavi kad izadje, uradicu bilo sta Sta cu kad sam dekintiran, a red je da se zameni dobra stara K750-ka
hehe koliko je trebalo SEu da izbaci tu 850ku od prototipa do telefona za fabrickih traka...osim ako nisu radili na softu nesto vise nego na prethodnim telefonima pa da ne baguju ko svi SEovi telefoni...
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
jos malo vise od mesec dana ljudi,cim se bude pojavio kupujem ga ili n81,bolje sto sam cekao posto nista dobro nisam pronasao trenutno na trzistu,bolje da cekam 1 mesec ili malo vise nego da se kajem posle
u ovaj displej od k850i su mogli da ubace da prikazuje 16.000.000 boja, malo je glupo da u nove telefone koji jos nisu izasli ubacuju 262.144 boje. sve ostalo je OK.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
manje vise sto ima 262 iljade boja.a pretrgli su se kad su povecali display za mic,bolje da je bio 2.4 incha a ne 2.2 ,inace k850 bas dobro izgleda,potpuno drugacije od prethodnika,a nisu zrtvovali dimenzije za sve sto su doddali u odnosu na k800,i mislim da k serija uvek trba da bude monoblok,a ne ko sto su predstavljali neke fejkove u obliku slajdera
pa i da taj se k850i ima 16.000.000 boja svejedno ga ne bih uzeo jer jednostavno ne varim sony ericsson(ni jedan model). tako da NOKIA je THE BEST. ali sto se tice kamere prednost dajem SE.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
svako ima svoje telefone dobre u svom segmentu..nokia nikada nece imati dobru kameru kao se kao sto sony nece zalaziti u nokiin deo trzista gde je symbian...uiq3 pripada sonyju i to je to...sto se zastupljenosti na trzistu tice uvek ce biti nokia na prvom(barem u narednih 5-6 godina)...a dosta je bilo raspravljanja na forumu N vs SE...to kvari forum i mislim da svako ima svoj stav i licni ukus a vredjanje nije korektno...pogotovu u SE podforumu...
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
nemojte da vredjate se,k850 je najbolji glupi fon u svetu i svakako da imas vojih prednosti u odnosu na symbian fnove nokije koji mogu da budu mocni,a mogu da budu ocajno losi,zavisi sta korisnik ume sa njima da uradi
Ja imam nokiju, i mogu reci da nije bolja od se-a!!! Jeste da je n91 8gb trenuto najmocniji muz. telefon kod nas, ali obicna n91 je losija od w950, 6233 je losija od k800, i u svakoj cenovnoj klasi je se bolji, jer nokija preteruje sa cenama!!! Tako da nemoj da pricas napamet, ocigledno je da si subjektivan, i zato cuti. Ako ja kao vlasnik nokije kazem da je se mnogo bolji cena-kvalitet, znaci da sam iskren!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.